Οι φεμινίστριες δεν θέλουν ισότητα αλλά γυναικοκεντρικό κράτος πρόνοιας


Αυτό το βίντεο το πήραμε από το κανάλι ''προχωράμε'' ,της εν πολλοίς γνωστής φεμινίστριας με τα γυαλιά, με μοναδικό σκοπό να αναδείξουμε την υποκρισία των φεμινιστριών. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται το εν λόγω βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=ffpkwSMtFuI

Οι φεμινίστριες διατείνονται ότι μάχονται για την ''ισότητα'' μεταξύ των δύο φύλων ενώ στην ουσία αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η Πολιτεία να δομήσει ένα σύστημα κρατικής πρόνοιας (welfare state) προς όφελος τους . Η λέξη ισότητα ηχεί πολύ όμορφα στα αυτιά κάποιου αλλά δύναται να αντιληφθεί το εύρος της απάτης και της προπαγάνδας μόνο αν προσφύγει στους αγγλικούς όρους . Όταν οι φεμινίστριες επιζητούν ''ισότητα'' δεν εννοούν ''equality'', πράγμα που ήδη υπάρχει βάσει του Συντάγματος και είναι η ''ισοπολιτεία'' και η ''ισονομία'' , δηλαδή ότι όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στους νόμους και έχουμε ίσες ευκαιρίες επιτυχίας τόσο στην ιεραρχία του κράτους όσο και στην πραγματική οικονομία ,χωρίς διακρίσεις βάσει φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκεύματος κτλ. Οι φεμινίστριες με τον όρο «ισότητα» εννοούν το αγγλικό ''equity'' που είναι μικροοικονομικός όρος και μεταφράζεται ως κοινωνική δικαιοσύνη(= το να μοιράσεις σε μια κοινωνία την υπάρχουσα οικονομική πίτα σε ίσα μέρη ).

Ο μέσος άντρας εργάζεται πολλές ώρες και επιλέγει επαγγέλματα που ενέχουν ρίσκο (είναι risk lover) και οπότε οι απολαβές του είναι σχετικά υψηλές . Η μέση γυναίκα από την άλλη επιλέγει να εργάζεται λιγότερες ώρες και επαγγέλματα σταθερής καριέρας που ενέχουν ελάχιστο ρίσκο (είναι risk averse) , όπως για παράδειγμα νηπιαγωγοί ,δασκάλες, νοσηλεύτριες κτλ , και οπότε οι απολαβές τους είναι σχετικά χαμηλότερες. Έτσι εξηγείται το περιβόητο «εισοδηματικό χάσμα» (wage gap) που διατυμπανίζουν οι φεμινίστριες. Οι γυναίκες που δεν ανήκουν στον μέσο όρο των γυναικών και είναι εργασιομανείς και επιλέγουν επαγγέλματα υψηλής εξειδίκευσης και φροντίζουν να έχουν τα απαραίτητα εφόδια, αμείβονται πλουσιοπάροχα και τις βλέπουμε να καταλαμβάνουν θέσεις manager Α.Ε , βουλευτού, υπουργού, Δημάρχου, Καγκελαρίου, διευθυντού του ΔΝΤ κτλ .Στη Φιλελεύθερη Δύση υφίσταται ισότητα (ως equality) και οπότε οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες) αμείβονται βάσει της παραγωγικότητας τους και της επιθυμίας τους για εργασία . Αυτό στη μέση γυναίκα δεν αρέσει καθόλου και οπότε στοιχίζεται στις γραμμές του φεμινισμού και προσπαθεί να εξισώσει τα αποτελέσματα(outcomes). Δηλαδή ο φεμινισμός εκλαμβάνεται ως μια ''ομάδα πίεσης'' προς την πολιτική εξουσία ώστε να δώσει αυτή στις γυναίκες επιδόματα και παροχές υπηρεσιών για να εξυψωθεί το βιοτικό επίπεδο της μέσης γυναίκας και έτσι να καταφέρει τη ''χειραφέτηση'' της, δηλαδή την πλήρη ανεξαρτητοποίηση και απαγκίστρωση της από τον άντρα. Η μέση γυναίκα νιώθει την οικονομική εξάρτηση από τον άντρα (στυλοβάτης, προμηθευτής) και προσπαθεί δια του φεμινισμού να τον αντικαταστήσει με το Κράτος. Το κράτος γίνεται ο προμηθευτής και στυλοβάτης των γυναικών και έτσι αυτές ''χειραφετούνται'' έναντι των αντρών . 

Τα επιδόματα όμως και οι υπηρεσίες (δωρεάν ταμπόν και σερβιέτες , δωρεάν αντισύλληψη, πληρωμένες εκτρώσεις και αλλαγές φύλου , γυναικολογικά τεστ, διευκολύνσεις διαζυγίων και πλουσιοπάροχες διατροφές κτλ) κοστίζουν. Θέλουν λοιπόν αυτές το σύνολο των φορολογουμένων , και οπότε στην ουσία οι άντρες μιας και οι επωφελούμενες είναι οι γυναίκες, να πληρώνουν χαράτσια ώστε να καλυφθούν οι εν λόγω δαπάνες . 

Στο βίντεο οι φεμινίστριες απαιτούν στις δημόσιες γυναικείες τουαλέτες να υπάρχουν δωρεάν σερβιέτες και ταμπόν (και γιατί όχι και σπιτικές χειροποίητες καπότες ρε παιδιά; ).Που θα βρεθούν τα λεφτά και ποιος θα επωμισθεί το κόστος όλων αυτών δεν μας λένε. Φυσικά οι άντρες, δηλαδή τα θύματα της υπόθεσης εφόσον ένα τέτοιο μέτρο είναι προς όφελος εξ ολοκλήρου των γυναικών. Επειδή το μίσανδρο κίνημα των φεμινιστών σιγοντάρει συν τοις άλλοις και τα αιτήματα των ομοφυλοφίλων και των λαθρομεταναστών, ασκούν πίεση στην πολιτική ηγεσία να δομηθεί ειδικό welfare state, με τους φόρους μας, για να καλύπτονται τα άνωθεν καπρίτσια των γυναικών, οι ορμονοθεραπείες και οι πλαστικές εγχειρήσεις αλλαγής φύλου των gay και οι δαπάνες πρώτης εγκατάστασης των λαθρεποίκων .  Στην δε εκπαίδευση οι τρισάθλιες φεμινίστριες προσπαθούν να περάσουν την αντιεπιστημονική ''Θεωρία των έμφυλων ταυτοτήτων'' (Gender Theory) μιας Εβραίας φεμινίστριας του Τρίτου Ρεύματος φεμινισμού της δεκαετίας του `70, της Judith Butler [1] .Αυτές είναι οι φεμινίστριες!

Από τη σελίδα του facebook του ''Προχωράμε'' με έμφαση στην ομοφυλοφιλία


Η φεμινίστρια του ''Προχωράμε'' έχει στα βίντεο της και ένα του νεοφιλελεύθερου Milton Friedman. Θα τους απαντήσουμε λοιπόν α λα Milton Friedman o οποίος ήταν ο μεγαλύτερος πολέμιος του welfare state του 20ου αιώνα, αναπαράγοντας την πασίγνωστη ρήση του: ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑ'' (there is not such a thing as a free lunch). Δεν θα πληρώνουμε εμείς τη δήθεν χειραφέτηση σας .Επιστροφή στους άντρες σας ή ψοφήστε της πείνας. Ο ρόλος των δύο φύλων είναι εκ φύσεως συνεργατικός και συμπληρωματικός, ενώ ο φεμινισμός εισήγαγε τον ανταγωνισμό στα δύο φύλα , αποξενώνοντας τα και το αποτέλεσμα ήταν δυστυχία , μοναξιά και υπογεννητικότητα . 

Ο Εθνικισμός θα σπάσει το απόστημα του εβραϊκού φεμινιστικού καρκίνου και θα λυτρώσει τα δύο φύλα. Ο Φεμινισμός είναι εναργώς εβραϊκός καρκίνος ! 



[1] H Εβραία Judith Butler δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη γενετική και την βιολογία αλλά δηλώνει ''πολιτικός φιλόσοφος''. Η θεωρία των έμφυλων ταυτοτήτων βασίζεται στο βιβλίο της Gender Trouble (1990) . Τις αντιεπιστημονικές ιδεοληψίες της 61χρονης Εβραίας πάνε να περάσουν και στα ''ελληνικά'' σχολεία οι Συριζαίοι. Η Butler μαζί με μια άλλη Εβραία την Naomi Wolf ξεκίνησαν το ''Τρίτο κίνημα Φεμινισμού'' τη δεκαετία του `70 , το οποίο επικεντρώθηκε κυρίως στην ομοφυλοφιλία και στη θεωρία του κοινωνικού φύλου εφόσον ο φεμινισμός δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει ,από τη στιγμή που το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες είχε ήδη κατοχυρωθεί . Για περισσότερα εδώ : https://en.wikipedia.org/wiki/Judith_Butler

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;