Η κανονικοποίηση της ισλαμικής τρομοκρατίας και ο εκφυλισμός των λευκών.




Κανονικοποίηση της ισλαμικής τρομοκρατίας, αγγλιστί "normalization of terror", σημαίνει η συνήθεια της ισλαμικής τρομοκρατίας ως ένα πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Θα πρέπει να συνηθίσουμε ότι είναι νορμάλ η τρομοκρατία και ότι πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με αυτήν .
Η κανονικοποίηση ενός φαινομένου γίνεται δια της συνεχούς επανάληψης του αλγορίθμου: ισλαμικό χτύπημα-σιωπηλός θρήνος-πολιτική και κοινωνική καταδίκη-πολιτική απάθεια και επιστροφή στον καθημερινό βίο. Αυτός ο αλγόριθμος επαναλαμβάνεται συνεχώς εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια που έχει εντατικοποιηθεί η ισλαμική τρομοκρατία και ο σκοπός του είναι να μας συνηθίσει στο να αποδεχόμαστε τέτοια φαινόμενα ως άκρως φυσιολογικά. 

Κάθε φορά που συμβαίνει κάποιο από τα πολυάριθμα κρούσματα επαναλαμβάνεται ο ίδιος συμπεριφοριακός αλγόριθμος και επιβάλλεται αυτός ο τρόπος σκέψης από τα ΜΜΕ, τους πολιτικάντηδες και τα καθάρματα της αριστεράς και τις μίσανδρες τσούλες φεμινίστριες , που είναι πλέον συμβεβλημένοι με το Ισλάμ και τη διείσδυση του στη Δύση. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι όχι η ισλαμική τρομοκρατία και οι αιτίες της αλλά ο κατευνασμός της υγιούς αντίδρασης .Κόπτονται εξ ολοκλήρου για την άνοδο του κακού εθνικισμού που θα τους χαλάσει την παραμύθα της «πολυπολιτισμικότητας», μοντέλο φτιαγμένο στο πόδι όπως και ο κομμουνισμός και απέτυχε παταγωδώς σε όποια χώρα της Δύσης εφαρμόστηκε.Το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας είναι το υπέρτερο αγαθό και δεν αμφισβητείται .Το μοντέλο αυτό και η επίτευξη του δια πυρός και σιδήρου υπερβαίνει ακόμα και το υγιές ένστικτο της αυτοσυντήρησης και επιβίωσης. 



Στο βίντεο ο δημοσιογράφος του info-wars Paul Watson ξεμπροστιάζει την εθνομαζοχιστική και ηττοπαθή αντίδραση της εκφυλισμένης λευκής Δύσης στον ασύμμετρο κίνδυνο του Ισλάμ. Δείτε τι έγραψε στα social media ο Σάντι Καν ο μουσουλμάνος Πακιστανός Δήμαρχος του Λονδίνου για την τρομοκρατία : «η τρομοκρατία είναι έμφυτο κομμάτι της κοινωνίας στις μεγαλουπόλεις». Εξίσωσε την πολιτική βία και τρομοκρατία με τη θρησκευτική βία που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Ισλάμ. 
Μια κοινωνία και μια Πολιτεία που δεν προστατεύει τα παιδιά της και στην προκειμένη περίπτωση τα τοποθετεί κάτω από τα συναισθήματα των μουσουλμάνων λαθρεποίκων, είναι μια εκφυλισμένη και βαθιά άρρωστη κοινωνία . Δεν πρέπει να θρηνήσουμε σιωπηλά ούτε να συνηθίσουμε την τρομοκρατία, αλλά να αφυπνιστούμε και να εξοργιστούμε και να στηρίξουμε τα εθνικιστικά κινήματα και κόμματα. Η ελπίδα έχει  δίδυμα αδερφάκια , το θυμό και το θάρρος. Η ανεκτικότητα σε μια κατάσταση μη ισορροπίας είναι συνώνυμο της ηττοπάθειας και της δειλίας.

Σχόλια

  1. ναι αλλα ποιος ψηφιζε ισλαμιστη Δημαρχο στο Λονδινο?
    Τα αγγλακια ειναι καμμενα εγκεφαλικα και το ιδιο προσπαθουν να κανουν και στους Ελληνες, το αρθρο σας δε ειναι ακρως παραπλανητικο διοτι
    α) δεν γινετια κανενας πολυπολιτισμος αλλα ισλαμοποιηση
    β) δεν γινεται η συστηματικη ισλαμοποιηση απο "αριστερες τσουλες" η "φεμινιστριες" οπως παραπλανητικα λετε αλλα απο τους Εβραιους τους Μασωνους πρακτορες τους και τα εβραικα κομματα το Εβραικο συστημα διοικησης και "δικαιοσυνης" ειναι αυτο που μοιραζει στην Βρετανια ταυτοτητες σε ισλαμιστες και επειδη στο ισλαμ γενουνε σαν τα ζωα 10 φορες πανω απο την Λευκη φυλη η Ισλαμοποιηση της Αγγλιας ειναι ζητημα χρονου αν δεν παρουν την Κυβερνηση τους πισω Αγγλοι Ουαλλοι και Σκωτσεζοι απο τους Εβραιους και τους ισλαμιστες που εφεραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα