Νεοταξίτες Εβραίοι-VS-Σιωνιστές Εβραίοι. Αντιπαλότητα ή υποκρισία;


Το παρόν άρθρο είναι απάντηση στον Φρυζή και τους «Ορθόδοξους Βιβλικούς Σιωνιστές» ομοίους του.Πριν διαβαστεί θα πρέπει να δείτε το βίντεο του Ραβίνου : https://www.youtube.com/watch?v=eXYlL5Z0Qzs&feature=share

 Θα προσπαθήσω να αναδείξω την υποκρισία του ανδρός και τοποθετηθείτε εσείς αν σας καλύπτει η δική μου εξήγηση ή η δική του. Ο Φρυζής διατείνεται ότι η αριστερά έχει διαβρώσει το Ισραήλ και οι Εβραίοι της διασποράς είναι Νεοταξίτες εν αντιθέσει με τους βιβλικούς σιωνιστές .Οι Νεοταξίτες Εβραίοι της διασποράς δεν ακολουθούν το Σιωνισμό και τον Ιουδαϊσμό , θέλουν να καταστρέψουν το Ισραήλ και κάνουν έναν βίο αλλοπρόσαλλο και ασύδοτο (παντρεύονται μη Εβραίους, είναι πολλές φορές κίναιδοι, παίρνουν ναρκωτικά, δεν ζουν βάσει του Μωσαϊκού νόμου κτλ). Χαρακτηρίζονται μάλιστα και ως αντισημίτες !!!!

Αυτή η καραμέλα του διπολισμού των Εβραίων και της δήθεν κόντρας μεταξύ Νεοταξιτών και Σιωνιστών πηγαίνει πολύ πίσω από την εποχή του Μάρξ του Μπακούνιν και του Προυντόν, ακόμα και ο Χίτλερ αναφέρει στον «Αγών μου» την εν λόγω κόντρα. Τότε δεν υπήρχε Ισραήλ φυσικά  παρά μόνο η εβραϊκή κοινότητα της διασποράς η οποία είχε 100% αντικοινωνική συμπεριφορά. Συγκέντρωνε τα μέσα παραγωγής και τον πλούτο, έλεγχε τα ΜΜΕ και ασκούσε πολιτική πίεση στους κυβερνώντες εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Οι πατέρες του αναρχισμού Προυντόν και Μπακούνιν αναφέρουν ότι οι Εβραίοι με το ένα πόδι είναι στις τράπεζες , με το άλλο είναι στα σοσιαλιστικά κινήματα και με τα οπίσθια κάθονται στον Τύπο. Ο δε Προυντόν είχε αηδιάσει σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε έλεγε ότι είτε θα τους διώξουμε πίσω στην Ασία απ`όπου προήλθαν είτε θα τους εξοντώσουμε. Ο Μαρξ απέδιδε την αντικοινωνική τους συμπεριφορά στις ταλμουδικές κατηχήσεις ενώ ο Χίτλερ ισχυριζόταν ότι η δήθεν κόντρα μεταξύ των ορθοδόξων ραβίνων και των κοσμικών Εβραίων ήταν για το θεαθήναι και επίπλαστη.  Όταν τους κατηγορούσες για το Χ ζήτημα πετάγονταν οι Σιωνιστές και διατείνονταν ότι δεν ήταν όλοι οι Εβραίοι το ίδιο και ότι ευθύνονται οι liberal κοσμικοί  Εβραίοι τους οποίους και αντιμάχονται σφόδρα. Για το Ψ ζήτημα τοποθετούνταν οι κοσμικοί Εβραίοι  ισχυριζόμενοι ότι η πηγή του κακού είναι οι Σιωνιστές που αποτελούν μειοψηφία και τους οποίους και αντιμάχονται και οπότε δεν είναι όλοι οι Εβραίοι το ίδιο.
Το αποτέλεσμα όμως ήταν το ίδιο:
η ευημερία και η ισχυροποίηση συλλήβδην της εβραϊκής κοινότητας εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Η δήθεν έχθρα και η κόντρα στην «αρένα» είναι εξ ολοκλήρου λεκτική και αναίμακτη. Ένας δήθεν πόλεμος με αέναες μάχες χωρίς σταγόνα αίματος. Όταν πέθανε ο σιωνιστής πρόεδρος Σιμόν Πέρες σύσσωμος ο Δυτικός πολιτικός κόσμος έσπευσε στο Ισραήλ και φρόντισε να φοράει και την απαραίτητη Κιπά για να αποδώσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα. Αυτό υποδηλώνει πόσο τεράστια πολιτική δύναμη έχει το σιωνιστικό Ισραήλ στις δυτικές χώρες . Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την επιρροή του για να βλάψει παντοιοτρόπως το George Soros και τους liberals Εβραίους της διασποράς που είναι- τάχα μου τάχα μου- εχθροί του Ισραήλ και «αντισημίτες»; Η δε Μοσάντ δεν μπορεί να βλάψει τον Σόρος και τους άλλους; Το σιωνιστικό Ισραήλ είναι ταυτόχρονα πανίσχυρο και ανήμπορο να αντιμετωπίσει μια χούφτα Εβραίους προδότες. Αυτό προσπαθούν να μας περάσουν για να μας καθησυχάσουν.  Δεν μιλάμε για φυσική εξόντωση, κάτι που θα ήταν επίσης εφικτό, αλλά για οικονομική, κοινωνική και πολιτική εξόντωση ,ή μεγίστη φθορά και αποκλεισμό. Βλέπουμε να λαμβάνει χώρα κάτι τέτοιο; Φυσικά και όχι!  Έχουμε ένα τεχνητό πόλεμο χωρίς σταγόνα αίματος και απλώς λεκτικές καταδίκες σε βίντεο και άρθρα. Μέχρι εκεί!

Ο Χένρι Κίσινγκερ επί παραδείγματι χαρακτηρίστηκε εχθρός του Ισραήλ και του απαγορεύτηκε η είσοδος στη συναγωγή της Νέας Υόρκης .Του έκαναν τη μούρη κρέας!!!! Το αποτέλεσμα όμως είναι πάντοτε το ίδιο: Το Ισραήλ ευημερεί και εξοντώνονται οι φυσικοί εχθροί του διαμέσου πολέμων από τρίτες χώρες που έχουν φροντίσει να καπελώσουν οι Εβραίοι της διασποράς για λογαριασμό του. Επίσης οι Εβραίοι της διασποράς δεν φέρουν κανένα κόστος για την αντισιωνιστική τους δράση και ευημερούν στις χώρες της αλλοδαπής συσσωρεύοντας αμύθητο πλούτο εις βάρος των υπολοίπων.

Άραγε όλοι οι εχθροί του Ισραήλ και του εβραϊσμού εν γένει έχουν την ίδια αντιμετώπιση που έχουν οι Νεοταξίτες liberals κοσμικοί «αντισημίτες» Εβραίοι;  Φυσικά και ΟΧΙ!  
Στην περίπτωση για παράδειγμα των αντισημιτών «αρνητών του ολοκαυτώματος» εκεί η αντιμετώπιση είναι 100% αποτελεσματική, ταχύτατη και χωρίς ηθικές αναστολές. Γνωστή η περίπτωση του Βρετανού David Irving, του Γερμανού του Καναδά Ernst Zundel  και της Γερμανίδας Ursula Haverbeck. Όλοι αυτοί εκδιώχθηκαν δικαστικά με «αντιρατσιστικούς νόμους»  κομμένους και ραμμένους στα μέτρα των Εβραίων και φυλακίστηκαν σε παρατεταμένη ηλικία (ο μικρότερος ηλικιακά που φυλακίστηκε ήταν 65 ετών) .Πανεπιστημιακοί με πτυχία μεταπτυχιακά και διδακτορικά αν τολμήσουν και ξεστομίσουν κάτι το «αντισημιτικό» περιθωριοποιούνται για πάντα και δεν μπορούν να εργαστούν σε κανένα πανεπιστήμιο της Δύσης .Ζωές και καριέρες καταστρέφονται ολοσχερώς , προσωπικότητες σπιλώνονται για πάντα.

Οι liberals Εβραίοι των ΗΠΑ και της διασποράς καταστρέφουν τις χώρες των άλλων προάγοντας την ομοφυλοφιλία, τον παρασιτισμό , τα ναρκωτικά, τον ασύδοτο φιλοτομαριστικό βίο του κλασικού αλλά και του μοντέρνου φιλελευθερισμού .Αν κάποιος περίεργος τους ρωτήσει γιατί δεν κάνετε τα ίδια και στο Ισραήλ που είναι το πιο εθνικιστικό κράτος στον κόσμο , τότε και μόνο τότε καταδικάζουν το «ομοφοβικό», «ξενοφοβικό», «μισαλλόδοξο» Ισραήλ ,λεκτικά! Η καταδίκη είναι λεκτική και ξεστομίζεται μονάχα αν κάποιος τους στριμώξει. Σε μια προφορική καταδίκη δευτερολέπτων ως απάντηση στον ερωτώντα , σε ένα άρθρο ή σε ένα πεντάλεπτο βίντεο. Μέχρι εκεί!

 Οι δε Σιωνιστές από το άλλο στρατόπεδο «διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους»  κατά των liberals Εβραίων ,εξίσου λεκτικά! Έχουμε λοιπόν καταδίκες προφορικές ένθεν κακείθεν οι οποίες δεν ενέχουν απολύτως κανένα κόστος και φθορά για κανέναν . Μάλιστα οι καταδίκες είναι γενικές και αόριστες χωρίς να συντάσσεται λίστα ονομάτων και να οριοθετείται-προσδιορίζεται πλήρως ο εχθρός (για όλα φταίει ο 87χρονος Σόρος και κανείς δεν κρύβεται από πίσω του ή οι liberals Εβραίοι αόριστα που είναι προδότες).  Καταδίκες με μοναδικό σκοπό να καθησυχάσουν και να ρίξουν στάχτη στα μάτια της δυτικής πλέμπας . Μιλάμε για ένα τρικ καλοστημένης προπαγάνδας για το θεαθήναι. Εσείς θα καταδικάζετε εμάς και εμείς εσάς , λεκτικά πάντα! Και όλοι μαζί θα γελάμε για το πάθημα της πλέμπας!

Ο Φρυζής και οι υπόλοιποι διατείνονται ότι η Κλίντον και ο Ομπάμα ήταν αντισημίτες και έκαναν ζημιά στο Ισραήλ. Αλήθεια; Κατά την οκταετία Ομπάμα σαρώθηκαν Αίγυπτος ,Λιβύη και Συρία .Επί οκταετίας Μπους σαρώθηκαν Αφγανιστάν και Ιράκ ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ φωτογράφισε στο AIPAC το Ιράν ως τον νο1 κράτος τρομοκράτη και εχθρό της κοινής συμμαχίας ΗΠΑ& Ισραήλ. Όλα αυτά είναι κράτη πέριξ του Ισραήλ και φυσικοί εχθροί του Ισραήλ. Μπιλ Κλίντον και Ομπάμα παραβρέθηκαν στην κηδεία του Σιμόν Πέρες από την άλλη .Στη Μέση Ανατολή έχουμε ένα «Δ` Ράιχ» , το Ισραήλ. Η μόνη ουσιώδης διαφορά με το Γ`Ράιχ της Γερμανίας του μεσοπολέμου είναι ότι διατηρούν μια κίβδηλη και ψευδεπίγραφη κοινοβουλευτική δημοκρατία , στην οποία οι Σιωνιστές κάνουν κουμάντο και οι Αριστεροί liberals είναι απολύτως ακίνδυνοι και ελεγχόμενοι. Στο Ισραήλ και η φυλετική επιμειξία καταπολεμάται και οι γάμοι ομοφυλοφίλων απαγορεύονται και πανίσχυρο μιλιταρισμό έχουν και τα πάντα. Μιλάμε για Εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς καλά καμουφλαρισμένο με μπόλικη «Δημοκρατία» για γαρνιτούρα και με  «Νόμους της Νυρεμβέργης» όπου στη θέση του «Εβραίος» έχουμε το «Παλαιστίνιος Άραβας». 
 Από την άλλη, σε έναν κόσμο απόλυτα παγκοσμιοποιημένο( Globalization) με σαφείς πολιτικές, οικονομικές και πολιτισμικές εκφάνσεις, σαφέστατα και θα υπάρχουν τάσεις liberal και Global Citizen και εντός του Ισραήλ. Σαφέστατα και εκεί θα αναπτύσσουν κάποιοι πολίτες συνείδηση παγκοσμιότητας και εκκοσμίκευσης . Αυτό που πάντα εξετάζουμε είναι το αποτέλεσμα , το ποιος επικρατεί και ποιος ωφελείται.


Δεν καταδικάζουμε επ`ουδενί του Σιωνιστές .Εμείς όντες εθνικιστές αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη και αυτοί να θέλουν να διατηρήσουν τη φυλή τους, τα ήθη και έθιμα τους, τις παραδόσεις και τη θρησκεία τους και έχουν ανάγκη να τα κάνουν σε κάποια γη που θα χαρακτηρίζεται πατρίδα. Καταδικάζουμε όμως την υποκρισία! Αν θέλουν να μας πείσουν οι Εθνικιστές Σιωνιστές Εβραίοι ότι είναι μαζί μας κατά των liberals ,ας μας δείξουν λίγο από το «αίμα» των αντιπάλων τους και όχι λεκτικές καταδίκες. Το να διατηρήσετε εσείς το δικό σας «Ράιχ» αλλά όλοι οι υπόλοιποι να γίνουμε πολυφυλετική και πολυπολιτισμική ρώσικη σαλάτα, απολύτως ελεγχόμενοι από εσάς και τους άλλους της διασποράς,  δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό. Δείξτε μας λίγο από το αίμα των αντιπάλων σας στο πεδίο των μαχών κουφάλες!!!! Δεν θέλουμε στείρα λόγια αλλά πράξεις.
Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!!!! 

Μ.Δ. 


Διαβάστε τι έλεγαν οι σοσιαλιστές και φιλελεύθεροι για τους Εβραίους και τη συμπεριφορά τους από σιωνιστικό ιστότοπο: http://www.zionism-israel.com/his/Marxist_Antisemitism.htm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;