Έγγραφο-φωτιά του ΟΗΕ για την Επίλυση του Δημογραφικού στην Δύση






Για δώστε βάση εδώ γιατί ζεματάει. Επίσημο έγγραφο του ΟΗΕ για την επίλυση του δημογραφικού στη Δύση. https://www.un.org/press/en/2000/20000317.dev2234.doc.html

Αποφάσισαν "δημοκρατικά", χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, να μετακινήσουν 258 εκατομμύρια μετανάστες στο διάστημα 2000-2050 στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής έχουν μετακινηθεί στην Ευρώπη, με στοιχεία του 2017, περί τα 78 εκατομμύρια. Κάθε χώρα, βάσει του προγράμματος, θα πρέπει να λαμβάνει έναν συγκεκριμένο αριθμό μεταναστών το χρόνο μέχρι το 2050μχ.

Το κείμενο αναφέρει 9 χώρες με οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα και ρητά κάνει μνεία πόσους θα παίρνει συγκεκριμένα η Ιταλία, η Γερμανία και οι ΗΠΑ για 50 χρόνια.Ας δούμε πόσους ακόμα θα πρέπει να πάρουν οι 3 αυτές χώρες για τα επόμενα 32 χρόνια μέχρι το έτος 2050.

Η Ιταλία θα παίρνει 390.000 το χρόνο, επί 32, μας κάνουν ακόμα 12,5 εκατομμύρια οικονομικούς μετανάστες. Η Γερμανία θα λαμβάνει 492.000 το χρόνο για 32 χρόνια, σύνολο 15,7 εκατομμύρια ακόμα. Η Αμερική θα παίρνει 422.000 το χρόνο για ακόμα 32 χρόνια, σύνολο 13,5 εκατομμύρια. Σωρρευτικά αυτές οι 3 μόνο χώρες θα έχουν λάβει από φέτος μέχρι το 2050 περί τα 42.500.000 οικονομικούς μετανάστες. Στο διάστημα 2000-2015 ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των λαθρομεταναστών ήταν στο +2,9%, σήμερα έχει πέσει στο 2,4%.


Μην ξεχνάτε ότι ο Νίκος Παππάς του Σύριζα το 2008 είχε κάνει το διδακτορικό του πάνω στο πως η αντικατάσταση πληθυσμού δια της μετανάστευσης θα "σώσει" την Ελλάδα από τη γήρανση. (διαβάστε και αυτό: http://paratiritirio-ellinofonon-graikylon.blogspot.com/2017/11/blog-post.html )



 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ετοιμάζεται να πάρει τη σκυτάλη έχει το μισό του σόι στις αντιρατσιστικές ΜΚΟ. Πριν μερικούς μήνες ο George Soros αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μεταβιβάζοντας το 75% της περιουσίας του ( περί τα 18 δισ.$) στο δίκτυο των ΜΚΟ του, για την προώθηση της "πολυπολιτισμικότητας", των αιτημάτων των LGBTQ και της "μακεδονικότητας" των Σκοπίων.
Μέσα στο link θα βρείτε μπόλικο υλικό που θα τρίβετε τα μάτια σας.


Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι η Δύση δεν παίρνει εναλλακτικά μέτρα για την επίλυση του δημογραφικού αλλά αποφάσισε να το λύσει δια της πληθυσμιακής μετακίνησης πληθυσμών από τον Τρίτο Κόσμο προς τη Δύση. Δεν ρώτησε κανέναν και δεν έχει ανοίξει ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες για το δημογραφικό. Αντί να εκτελεί τέτοια πρότζεκτ θα μπορούσε να δώσει κίνητρα ώστε να αυξηθεί ο δείκτης γονιμότητας: Πχ να απαγορεύσει τις εκτρώσεις, να χρηματοδοτήσει αδρά τη μητρότητα με επιδόματα και φοροαπαλλαγές, να κάνει στοχευμένες εκστρατείες μάρκετινγκ στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών κτλ. Δεν έκανε τίποτα απ'όλα αυτά. 


Αυτός είναι ο κόσμος των- πραγματικών" νικητών"του β'παγκοσμίου πολέμου, χαρείτε τον!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα