Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Toν τελευταίο καιρό ακούμε συχνά ότι για το πρόβλημα της λαθροεισβολής ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ διότι άνοιξε τα σύνορα. Αυτός ο ισχυρισμός δεν έχει καμία λογική βάση, διότι αν τα σύνορα τα άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ τότε σημαίνει ότι προηγουμένως ήταν κλειστά κι αν ήταν κλειστά τότε προφανώς δε θα είχαμε λαθρομετανάστες πριν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, όμως όπως γνωρίζουμε είχαμε λαθρομετανάστες και μάλιστα πάρα πολλούς. Η άτυχη Μυρτώ κακοποιήθηκε στην Πάρο από έναν λαθρομετανάστη πριν την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο Μανώλης Καντάρης δολοφονήθηκε από λαθρομετανάστες πριν την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο Θανάσης Λαζανάς δολοφονήθηκε από λαθρομετανάστες πριν την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κι αυτά τα εγκλήματα είναι ενδεικτικά, διότι χιλιάδες είναι τα θύματα της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων.

Θύματα της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων. Από αριστερά προς τα δεξιά: Μανώλης Καντάρης, Μυρτώ, Θανάσης Λαζανάς.
Ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, όπως π.χ. ο Προκόπης Παυλόπουλος, έλεγαν ότι ευχαριστούν τους μετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα. Δηλώσεις αυτού του τύπου έκλειναν το μάτι στους λαθροδιακινητές και τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Συχνά οι νεοδημοκράτες κατηγορούν την Τασία Χριστοδουλοπούλου για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, όμως ξεχνούν πως αυτή είναι μια πολιτική την οποία την υπηρέτησαν και οι ίδιοι.



Μάλιστα στις τάξεις τους έχουν την Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία επίσης μιλάει υπέρ των ανοιχτών συνόρων ακόμα και σήμερα.

Tweet της Κεφαλογιάννη που έγινε στις 2/7/2016

Αν θέλουμε να δούμε ποιοι άνοιξαν τα σύνορα θα πρέπει να κοιτάξουμε πότε άρχισαν να εισβάλουν μαζικά οι πρώτοι λαθρομετανάστες. Αυτό έγινε επί της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας, τότε που οι Αλβανοί ξεκίνησαν να εισβάλουν προς την Ελλάδα. Οι νεοδημοκράτες λένε ότι εκείνη την εποχή δεν άνοιξε τα σύνορα η Ελλάδα, αλλά η Αλβανία. Μα αν ήταν έτσι τότε και οι συριζαίοι θα μπορούσαν να πουν ότι για τη λαθροεισβολή δεν ευθύνονται οι ίδιοι γιατί τα σύνορα δεν τα ανοίγουν οι ίδιοι, αλλά οι Τούρκοι. Όταν λέμε ότι μια χώρα ανοίγει τα σύνορά της δεν εννοούμε ότι ανοίγει κάποια πόρτα, εννοούμε είτε ότι επιτρέπει την είσοδο στους λαθρομετανάστες, είτε ότι δεν τους απελαύνει. Όπως ξέρουμε στην Ελλάδα είχαν εισβάλει εκατομμύρια λαθρομετανάστες ήδη πολύ πριν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και οι περισσότεροι από αυτούς κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην ελληνική κοινωνία χωρίς να δέχονται την παραμικρή ενόχληση από την Πολιτεία.

Κάποιοι άλλοι νεοδημοκράτες παραδέχονται ότι τα σύνορα τα άνοιξε η Νέα Δημοκρατία, όμως ισχυρίζονται ότι δεν ευθύνεται αυτό για την εισβολή των Αλβανών, αλλά το ότι ο Κάρολος Παπούλιας έληξε δήθεν το εμπόλεμο με την Αλβανία το 1987. Καταρχήν το εμπόλεμο με την Αλβανία δεν έχει λήξει. Ο Παπούλιας το 1987 έκανε απλώς μια δήλωση η οποία δεν κυρώθηκε από κανένα νόμο της Βουλής. Μάλιστα το ζήτημα αυτό το έθεσε και ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στον Αλέξη Παπαχελά. Αλλά ακόμα κι αν όντως είχε λήξει και τυπικά το εμπόλεμο, στην ουσία οι νεοδημοκράτες μας λένε πως σε ολόκληρο τον κόσμο οι άνθρωποι εισβάλουν σε όποια χώρα θέλουν χωρίς καμια συνέπεια κι ότι αυτό αποτρέπεται μόνο όταν οι χώρες βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση· κοινώς ζουν στον δικό τους ξεχωριστό κόσμο.

Tweet του Μητσοτάκη το οποίο έγινε την 28/12/16. Προτεραιότητα της Ν.Δ. δεν είναι οι Έλληνες, αλλά οι αλλοδαποί.


Άρα η απάντηση στο ποιος άνοιξε τα σύνορα είναι προφανής: H Nέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία άνοιξε τα σύνορα, αυτή ευθύνεται για τη λαθροεισβολή και οι επόμενες κυβερνήσεις απλώς συνέχισαν την καταστροφική πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Ίαμβος

Σχόλια

  1. ναι, συμφωνω, η ΝΔ ανοιξε πρωτη τα συνορα και ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ολοι οι αλλοι ηγετες του κο.....( καθηστικου )για να ολοκληρωσουν την δυναμη της χωρας σε........ανθρωπινο δυναμικο, σε.....νεους παγκοσμιους φανταρους, σε......νεους ψηφοφορους ( αφου δωσουν αφειδως ηπηκοοτητες ), σε.....τζαμια ( γιατι οι υμεδαποι δεν πανε στις εκκλησιες ), σε..... υπογεννητικοτητα γιατι οι υμεδαποι θελουν να περναν καλα και να μη χανουν διασκεδαση, αντι να μεγαλωνουν παιδια, θα τα γεννουν και θα τα μεγαλωνουν μουσουλμανοι λαθρομεταναστες, αντε να μην συνεχισω αλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ το παραχεσε γιατί η ιδεολογία τους να μην θέλουν Έθνος κράτος και ανοιχτά σύνορα ειναι χειρότεροι απο τους νέο δημοκράτες .για τα ανοιχτά
    σύνορα Παπούλιας Σαμαράς οι πρωταιτιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι οχι το συριζα πολύ πιο ανθελληνικό αριστερά σκατά ιδεολογίας πολίτες του κοσμου και ανοιχτά σύνορα και δεν υπάρχουν θαλάσσια συνορα και λεφτά πολλά στους λαθρό για παραμονή τους! πριν περναγαν απο απο 100 οι 20 και τωρα απο τους 100 και οι 100 με καλοσόρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλάκα "ίαμβε" δεν είναι μόνο η νέα δημοκρατία που άνοιξε τα σύνορα. Όλοι τα άνοιξαν τα σύνορα όλοι οι Έλληνες με την ανοχή που δείξατε στους ...υποτίθεται "ηγέτες" σας. Αλλά με την ηλιθιότητα που κουβαλάτε οι σημερινοί νεο-κωλο-έλληνες είναι ζήτημα αν θα υπάρχει Ελλάδα σε 2-3 γενιές ακόμα. Έλεος, τι άλλο θ' ακούσουμε από τους "φωστήρες" σαν τον ...ίαμβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα