Δεν λυπούμαστε καθόλου για το χαμό της Jo Cox. Πειράζει;

H Jo Cox ήταν πολιτικός και βουλευτής του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας του Τόνι Μπλερ και των υπολοίπων οδοστρωτήρων που έθεσαν τα θεμέλια της σημερινής κατάστασης στην Αγγλία. Υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας και της μετατροπής της Αγγλίας σε ένα συνονθύλευμα φυλών με κύρια θρησκεία και πολιτισμό το Ισλάμ. Ο σημερινός δήμαρχος του Λονδίνου Σαντί Καν  για παράδειγμα είναι ένας Πακιστανός ισλαμιστής που τελεί 5 προσευχές την ημέρα και προστατεύει τους τζιχαντιστές και αυτός προωθήθηκε από το εργατικό κόμμα της κυρίας  Jo Cox . Επίσης η Cox έδινε συνεντεύξεις σε σταθμούς μουσουλμάνων και κατηγορούσε τον Άσαντ της Συρίας και ότι αυτός ήταν υπαίτιος για την εμφάνιση και δραστηριοποίηση της ISIS στην όλη περιοχή . Στήριξε ότι ο βομβαρδισμός της ISIS δεν είναι λύση και ότι το κυρίως πρόβλημα είναι ο απολυταρχικός Άσαντ . Επιπλέον τάσσεται κατά του Πούτιν και υπέρ των κυρώσεων προς τη Ρωσία . Στόχος της ήταν μάλιστα και η αυστηροποίηση των ποινών στην ΕΕ για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού . Πρότεινε να δημιουργηθεί ένα κανάλι διανομής μεταξύ Συρίας και Αγγλίας και όλα τα γυναικόπαιδα της Συρίας να έρθουν στη Μεγάλη Βρετανία . Θερμός πολέμιος του BREXIT  και τασσόταν υπέρ της παραμονής της Αγγλίας στην ΕΕ, ακόμα και αν η τελευταία κατέστρεφε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μεγάλης Βρετανίας . Υπέρ των δικαιωμάτων των LGBTQ και εν ολίγοις η εν λόγω βουλευτής ήταν ένα από τα εκατοντάδες «προοδευτικά» τσακάλια της Νέας Τάξης.


Γιατί να λυπηθούμε το χαμό ενός εχθρού; Μήπως αυτή και οι όμοιοι της είναι άμοιροι ευθυνών; Μόνο τα τελευταία 2 χρόνια έχουν σκοτωθεί στη Δύση από μουσουλμάνους περί τους 300 ανθρώπους . 300 και βάλε οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος και σημαδεύτηκαν για πάντα, με τελευταία το ζευγάρι των Γάλλων αστυνομικών που σκοτώθηκαν την Δευτέρα 13/06 μέσα στο σπίτι τους. Ο Μαροκινός ισλαμιστής  Larossi Abballa σκότωσε στο κατώφλι του σπιτιού του τον Jean-Baptiste Salvaing και εν συνεχεία τη  γυναίκα του  μπροστά στα έντρομα μάτια του τρίχρονου γιου τους  . Οι 11 του Σαρλί Εμπτό, οι 130 του Μπατακλάν, οι 33 του Βελγίου , οι 14 του Σαν Μπερναντίνο των ΗΠΑ, οι 49 ομοφυλόφιλοι στο Ορλάντο της Φλόριντα και όλοι αυτοί οι εκατοντάδες, ή και χιλιάδες , που θα ακολουθήσουν και θα γευτούν το λεπίδι του Ισλάμ , θα είχαν ζήσει αν κάτι καθάρματα πολιτικοί σαν την Τζο Κοξ δεν άφηναν το Ισλάμ να παρεισφρήσει στη Δύση . Οι φυσικοί αυτουργοί είναι όλοι νεκροί  μιας και σκοτώνονται για να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ , ώστε  να μπουν στο πάνθεον των ηρώων της Τζιχάντ. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι ομοϊδεάτες της Τζο Κοξ οι οποίοι παντελονιάζουν 10.000€ το μήνα, ζουν σε καλά φυλασσόμενες περιοχές με αστυνομική συνοδεία, διασκεδάζουν σε πολυτελή μέρη και ασκούν πολιτική πίεση υπέρ του Ισλάμ, βάζουν φαρδιά πλατιά τις υπογραφές τους  και τα θύματα τους είναι οι μεροκαματιάρηδες των 500€ που θα αναγκάζονται να συμβιώνουν με εχθροπαθείς  μουσουλμάνους στις φτωχογειτονιές τους .

Ειρήνη με το Ισλάμ εντός της Δύσης δεν θα υπάρξει ποτέ. Η εχθροπάθεια τους προς όλους αυτούς που «προσβάλλουν τον προφήτη» (ομοφυλόφιλοι, εθνικοί, χριστιανοί, Εβραίοι, βουδιστές, δυτικές ελαφροντυμένες γυναίκες κτλ )απορρέει από το Κοράνι. Όποιος το μελετήσει θα το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι .Ο μόνος τρόπος να υπάρξει κοινωνική ειρήνη είναι ο εξής και είναι εναλλακτικός :
 1) είτε ασπαζόμαστε το Ισλάμ όλοι μαζί μιας και η δική μας θρησκεία έχει τρόπον τινά «χρεοκοπήσει» , σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει απόλυτη ενοποίηση και αδερφοποίηση αλλά θα ζούμε όλοι όπως προτάσσει το Κοράνιο.
2) χαρακτηρίζεις το Ισλάμ ως ιδιώνυμο έγκλημα και απελαύνεις όλους τους μουσουλμάνους κλείνεις όλα τα τζαμιά , απαγορεύεις την ισλαμική τραπεζική , τον πολιτικό ακτιβισμό , την ενδυμασία και τρόπο ζωής του μουσουλμάνου.

Δηλαδή αντιμετωπίζεις το Ισλάμ πολιτικά όπως έκαναν φερ` ειπείν κάποια κράτη με τον κομμουνισμό .Στην Μολδαβία και την Πολωνία για παράδειγμα ο κομμουνισμός και τα σύμβολα του αποτελούν ιδιώνυμο αξιόποινο
Όσο δεν το κάνουμε αυτό θα έχουμε εσωτερικό πόλεμο και ενίοτε θα ξεπετάγεται και κάποιος πιο θερμοκέφαλος και θα εξοντώνει 50 στην Γαλλία ……την επαύριον 100 στο Βέλγιο …..την μεθεπαύριον 60 στις ΗΠΑ κοκ .Αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ! Απεναντίας θα εντατικοποιείται καθώς οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί  θα αυξάνονται εντός της Δύσης. Οι πιο «μετριοπαθείς« μουσουλμάνοι από την άλλη θα ανταγωνίζονται τους γηγενείς μη μουσουλμάνους  σε όλα τα επίπεδα με απύθμενη εχθροπάθεια, στο οικονομικό ,στο εργασιακό,  στα σχολεία και τα πανεπιστήμια… σε όλον τον κοινωνικό βίο . Δεν θα βρείτε μουσουλμάνους εργοδότες να προσλαμβάνουν χριστιανούς ή γενικότερα μη μουσουλμάνους στη Δύση. Η απόλυτη διάρρηξη της κοινωνικής ειρήνης σε όλο της το μεγαλείο.
Η Τζο Κοξ και το σινάφι της λοιπόν δεν είναι άμοιροι ευθυνών .Είναι οι ηθικοί αυτουργοί της υπόθεσης που με την πολιτική τους πίεση, με τον ακτιβισμό τους υπέρ του Ισλάμ, με τις υπογραφές τους κτλ, όπλισαν το χέρι όλων αυτών των βιαστών, παιδεραστών και φονιάδων και όλων αυτών των «μετριοπαθών»  που διαλύουν την κοινωνική ειρήνη.

Πρέπει λοιπόν το Ισλάμ να αντιμετωπιστεί ριζικά και πολιτικά . Να αποτελέσει ιδιώνυμο αδίκημα το να είσαι μουσουλμάνος στη Δύση . Το Ισλάμ είναι μια κακή θρησκεία , δεν ταιριάζουμε , οτιδήποτε εμείς στη Δύση ορίζουμε «ως ανθρώπινα δικαιώματα» αυτά κατά του μουσουλμάνους  «προσβάλλουν τον Μεγάλο προφήτη».  Καταλάβετε το βαθιά, έχουμε πόλεμο θρησκευτικό και πολιτισμικό εντός των πόλεων μας . Στον πόλεμο τον εχθρό δεν τον λυπάσαι .Το να μυξοκλαίμε για το χαμό της Τζο Κοξ είναι σημάδι εκφυλισμού και ηττοπάθειας . Τον προδότη δεν τον λυπάσαι , αλλά εύχεσαι το θάνατο του. Λυπάσαι μόνο τα θύματα των προδοτών αυτών. Εμείς ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλοι σαν την Κοξ .Πάντα τέτοια!!!! Στον πόλεμο επιλέγεις στρατόπεδο . Διαλέξτε με ποιον θα είστε , με εμάς ή με αυτούς! Κανένα έλεος στους προδότες της λευκής Ευρώπης και του δυτικού πολιτισμού. Έχουμε πόλεμό!

Η φιλελεύθερη δημοκρατία μπορεί να αντιμετωπίσει ένα πολυδιάστατο ολοκληρωτικό σύστημα σαν το Ισλάμ; Όχι βέβαια!!! Η φιλελεύθερη δημοκρατία είναι ένα πολύ ισχυρό πολίτευμα για να αντικρούσει εξωτερικούς εχθρούς . Η Αγγλία για παράδειγμα κέρδισε σε δύο παγκόσμιους πολέμους τη Γερμανία . Όταν όμως ο εχθρός είναι εσωτερικός και τόσο ύπουλος σαν το Ισλάμ,  παραλύει ! Γιατί παραλύει; Διότι ο φιλελευθερισμός εστιάζει στα ατομικά δικαιώματα τα οποία και προστατεύει ως κόρη οφθαλμού και μάλιστα ακόμα και αν αυτά θίγουν το κοινό συμφέρον. Η φιλελεύθερη δημοκρατία δεν μπορεί να αρνηθεί τα «ανθρώπινα δικαιώματα » του οποιουδήποτε μουσουλμάνου δηλώσει «μετριοπαθής» και θέλει να εξασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα .Είναι το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι και του θρησκεύεσθαι ήσυχα και ειρηνικά. Οπότε δεν μπορεί να αρνηθεί τα τζαμιά και την κατήχηση του Κορανίου και εκεί εδράζεται το πρόβλημα. Ένα ολοκληρωτικό σύστημα το αντιμετωπίζεις μόνο με ολοκληρωτισμό. Στην ωμή βία απαντάς με ωμή βία! Το Ισλάμ είναι αυτό που είναι και δεν αλλάζει. Το ιερό Κοράνιο θεωρείται θεόπνευστο και δεν τροποποιείται, δεν αναθεωρείται και δεν προσαρμόζεται στον δυτικό τρόπο ζωής και στα δυτικώς ορισθέντα «ανθρώπινα δικαιώματα». Ισλάμ άλλωστε σημαίνει στα αραβικά υποταγή! Ο φασισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός από την άλλη θέτει ως προτεραιότητα το συλλογικό συμφέρον θυσιάζοντας ατομικά δικαιώματα όταν αυτά θέτουν σε κίνδυνο το συλλογικό εθνικό συμφέρον. Οι νέοι σήμερα  αντιλαμβάνονται την αδυναμία της φιλελεύθερης εκφυλισμένης δημοκρατίας να πατάξει τον εσωτερικό εχθρό και γιαυτό όλα τα κινήματα ταυτότητας στη Δύση είναι Εθνικοσοσιαλιστικά .


Σημάδι αδυναμίας της εκφυλισμένης φιλελεύθερης δημοκρατίας είναι ότι ενώ έχουμε θρηνήσει ίσα με 300 θύματα σε μια διετία δεν μπορούμε καν να συζητήσουμε και να ονοματίσουμε τον εχθρό . Ο Ομπάμα και ο Ολάντ μιλούσαν για νιοστή φορά για τρομοκρατία και ότι το μίσος και ο ρατσισμός δεν θα λυγίσουν τη δημοκρατία. Ο δε Ολάντ τόλμησε να πει ότι στη Γαλλία έχουμε πόλεμο. Από όλους αυτούς τους ομοϊδεάτες της Τζο Κοξ απουσιάζει η λέξη Ισλάμ! Ο Ντόναλντ Τραμπ διατείνεται ότι ο εχθρός είναι το «ριζοσπαστικό Ισλάμ». Γιατί ριζοσπαστικό; Το Ισλάμ είναι Ισλάμ! Όλοι το ίδιο Βιβλίο δεν διαβάζουν; Άρα έχουμε κότες μουσουλμάνους που δειλιάζουν να ζήσουν όπως ο Μωάμεθ προστάζει και ατόφιους μουσουλμάνους που εκτελούν κατά γράμμα τις γραφές . Κανείς επίσης δεν μας εγγυάται ότι οι κότες δεν θα γίνουν κάποτε άντρες. Ακόμα και ο Τραμπ ένας, φιλελεύθερος Δημοκράτης, δεν μπορεί να ονοματίσει λοιπόν σωστά τον εχθρό . Ουδείς εξ αυτών μπορεί να αρνηθεί το ατομικό δικαίωμα του εκάστοτε μουσουλμάνου να εξασκεί το θρήσκευμα του στη Δύση. Αν το κάνει και κυνηγήσει τους μουσουλμάνους ακυρώνει αυτόματα τη φιλελεύθερη ιδεολογία  και περνάει σε ολοκληρωτισμό .

Ο δημοκράταρος Ομπάμα μάλιστα διέγνωσε το πρόβλημα στην οπλοκατοχή. Χρησιμοποίησε δηλαδή το χτύπημα στο Ορλάντο για να προωθήσει τον αφοπλισμό όλης της κοινωνίας . Το μόνο που θα καταφέρει είναι να προμηθεύονται οι τζιχαντιστές στη μαύρη αγορά όπλων Καλάσνικοφ , τα οποία λόγω της μείωσης της προσφοράς θα έχουν ακριβύνει και οι μαυραγορίτες θα κάνουν χρυσές δουλειές, και ταυτόχρονα οι πολίτες θα είναι πλήρως ανυπεράσπιστοι . Και να εκατονταπλασιαστεί η τιμή τους θα τα αγοράζουν με εμβάσματα από το εξωτερικό.  Άλλωστε αυτός που είναι αποφασισμένος να πεθάνει σκοτώνοντας αλλοθρήσκους, μπορεί να κατασκευάσει μόνος του αυτοσχέδια βόμβα με οδηγίες χρήσης από το ιντερνέτ. 


Ούτε η Δημοκρατία μπορεί να αντιμετωπίσει με στρατιωτικό νόμο (martial law) τον εχθρό. Πολύ απλά γιατί τα χτυπήματα των ισλαμιστών είναι στιγμιαία και δεν έχουν χρονική διάρκεια , είναι spot-hits. Ο Ομάρ Ματίν μπούκαρε στο gay bar Pulse στο Ορλάντο, σκότωσε 49 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τόσους , τον εκτέλεσαν οι αρχές και αυτό ήταν . Το επόμενο spot-hit δεν ξέρουμε πότε θα συμβεί, που θα συμβεί και πόσοι θα πεθάνουν. Ούτε διαμέσου των μυστικών υπηρεσιών ελέγχοντας την επικοινωνία μεταξύ των εν δυνάμει δραστών και της ISIS λύνεις το πρόβλημα .Η ISIS έχει δώσει την γενική εντολή τσακίστε τους απίστους παντοιοτρόπως .Ο οποιοσδήποτε μπορεί να σκοτώσει ουρλιάζοντας Αλλάχου Άκμπαρ και η ISIS απλώς θα αναλάβει την ευθύνη χωρίς να έχει προϋπάρξει κάποια εντολή ή σχεδιασμός του εγχειρήματος μεταξύ του δράστη και της οργάνωσης. Ούτε αν εκστρατεύσει όλη η Δύση κατά της ISIS και την εξολοθρεύσει λύνεται το πρόβλημα . Διότι το πρόβλημα εδράζεται στην ιδεολογία και αυτή απορρέει από το Κοράνιο και κατηχείται διαμέσου των Τζαμιών . Σε χρόνο μηδέν θα ξεπηδήσει μια άλλη ISIS.

Θα έχεις λοιπόν στο διηνεκές όλους τους μουσουλμάνους να ανταγωνίζονται και να εχθρεύονται τους μη μουσουλμάνους σε όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού βίου, και ενίοτε κάποιος πιο πωρωμένος θα κάνει την υπέρβαση και  θα σκοτώνει 50, 100, 300 κτλ  απίστους. Εσαεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;