Τα ΜΑΤ του Τσίπρα ξυλοφορτώνουν γυναίκες στη Χίο (03/04/2016)


ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Πριν 1,5 μήνα η δημοκρατία επιτέθηκε με ξύλο και χημικά ενάντια σε γυναικόπαιδα της Χίου που διαμαρτύρονταν για την ισλαμοποίηση του νησιού τους. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν πολλοί άνθρωποι κι ένα εννιάχρονο  παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Χθες κάποιοι κάτοικοι, στην πλειοψηφία τους γυναίκες, συγκεντρώθηκαν και πάλι για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ισλαμοποίηση του νησιού τους και φυσικά η δημοκρατία γι' άλλη μια φορά αποκάλυψε το αληθινό της πρόσωπο τσακίζοντας τους στο ξύλο.
Εδώ μπορεί ν' αναρωτηθεί κάποιος, και γιατί για όλα αυτά ευθύνεται η Δημοκρατία και όχι κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι; Αν οι ανακρίσεις κατά την περίοδο της Επταετίας είναι βασανιστήρια της χούντας, τότε και το άγριο ξύλο σε γυναικόπαιδα κατά την περίοδο της δημοκρατίας είναι βασανιστήρια της δημοκρατίας.

Τα περιστατικά αυτά δίχασαν πολλούς πατριώτες, οι μισοί βρίζανε την αστυνομία και οι άλλοι μισοί την υπερασπίζονταν, οπότε ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
To ότι είμαστε υπέρ του θεσμού της Αστυνομίας δε σημαίνει ότι θα φτάναμε μέχρι στο σημείο να υπερασπιζόμαστε συγκεκριμένους ανθέλληνες μόνο και μόνο επειδή φοράνε στολή αστυνομικού. Το ότι είμαστε υπέρ του Στρατού δε σημαίνει ότι θα φτάναμε μέχρι στο σημείο να υπερασπιστούμε συγκεκριμένους μπουζουκόβιους στρατιωτικούς οι οποίοι χαριεντίζονται με το ανθελληνικό σύστημα με ένα ποτηράκι ουίσκι στο χέρι την ώρα που ο Λαός υποφέρει.

Οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί δεν είναι όλοι τους απαραίτητα υπέρ του Έθνους. Όποιος το πιστεύει αυτό ας αναρωτηθεί, στις κομμουνιστικές χώρες η αστυνομία και ο στρατός είναι υπέρ του Έθνους; Κάποιος που είναι Νενέκος δε γίνεται λιγότερο Νενέκος αν βάλει στολή, απλώς γίνεται Νενέκος με στολή.

Μερικοί είπαν ότι καλά τους έκαναν γιατί ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Στα επεισόδια δε βρίσκεται όλη η Χίος, βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι που αντιστέκονται στον αφελληνισμό της χώρας και αυτοί οι άνθρωποι λογικά είναι εκείνοι που ψήφισαν πατριωτικά στις τελευταίες εκλογές. Επιπλέον στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις πρώτο κόμμα βγήκε σταθερά στη Χίο η Νέα Δημοκρατία και όχι ο Σύριζα .Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρούμε τη Χριστιανοπατριδοκάπηλη μασονοψοφοδεξιά πατριωτικό κόμμα.Απεναντίας δεν έχει ουδεμία σχέση με το άθλημα , όμως ο μέσος Χιώτης ψηφοφόρος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, αλλά θα το αντιληφθεί όταν στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν αμέσως μόλις κλείσει η αξιολόγηση του μνημονιακού έργου, χρήσει επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη (=πανάθλιος πολυπολιτισμικός Νεοταξίτης).

Κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν πρέπει να μιλάμε ενάντια στα ΜΑΤ γιατί τα μισά ΜΑΤ είναι Χρυσαυγίτες. Τι είναι όμως τα άλλα μισά; Με το δεδομένο ότι όποιος δεν είναι Χρυσαυγίτης, είναι φανατικός αντιχρυσαυγίτης, ας εστιάσουμε και σε αυτό για μια φορά. Άρα όσο λάθος είναι να καταδικάζουμε την αστυνομία γενικά, άλλο τόσο λάθος είναι να υπερασπιζόμαστε κάποια συγκεκριμένα ανθελληνικά γουρούνια, πολλώ  δε μάλλον όταν η ανθελληνική μανία των συγκεκριμένων γουρουνιών, τα οδηγεί να τσακίζουν στο ξύλο μέχρι και γυναικόπαιδα. Χρυσαυγίτες μεν αλλά φυλάνε τους ΚΕΕΡΦΑδες που κάνουν αντισυγκεντρώσεις στις νόμιμες συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής . Και όταν περιέφεραν οι της αντιτρομοκρατικής τους Χρυσαυγίτες με τις χειροπέδες , τα ΜΑΤ έσπαγαν στο ξύλο τους υποστηρικτές του λαϊκού συνδέσμου που διαμαρτύρονταν εντόνως έξω από τα δικαστήρια. 

Εν Κατακλείδι, τα ΜΑΤ είναι παθητικά εκτελεστικά όργανα της εκάστοτε εξουσίας και δεν υπόκειται τίποτα στην διακριτική τους ευχέρεια. Όμως αυτό που υπάγεται στη διακριτική τους ευχέρεια είναι το ποιους θα καταστείλουν και με τι ένταση.Το να καταστείλεις γυναικόπαιδα κοπανώντας τα με περίσσιο ζήλο , πέρα από μισελληνική ενέργεια, αποτελεί και κατάχρηση εξουσίας και υπέρβαση καθήκοντος . Σε όλες τις συλλογικότητες ,ακόμα και σε αυτές που διατελούν λειτούργημα, υπάρχουν καλοί και κακοί.Το ίδιο και στην αστυνομία και τα ΜΑΤ. Φίλοι μου αστυνομικοί και ΜΑΤατζήδες μόλις είδαν το απόσπασμα αγανάκτησαν και ξεστόμισαν κουβέντες για τους «συναδέλφους» τους που δεν μπορώ να μεταφέρω εδώ. 
Τα εκφυλισμένα και κομμουνιστοκρατούμενα ΜΜΕ, δεν θα αναφέρουν ποτέ τις επιτυχίες των ΜΑΤ, ούτε θα τους απονείμουν ποτέ τα εύσημα.Θα αναφέρουν μόνο τις ατασθαλίες τους και ότι τους ντροπιάζει.Τα ίδια έκαναν και με την θρυλική ομάδα ΔΕΛΤΑ που ξεβρόμισε τα Εξάρχεια, και δείτε σε τι κατάσταση είναι πάλι σήμερα. Εύχομαι τα τίμια ΜΑΤ που τιμούν τη φανέλα και είναι πατριώτες, να τους εντοπίσουν και να τους δώσουν ένα γερό χέρι ξύλο .
Ενδέχεται να δούμε αρκετούς τέτοιους Πραιτοριανούς του Τσίπρα (αυτός ο αλητάμπουρας τροτσκιστής που θα καταργούσε τα ΜΑΤ και θα αφόπλιζε την αστυνομία)  όσο θα γιγαντώνεται το καρκίνωμα του λαθρεποικισμού που θα αμαυρώσουν την τίμια στολή του Έλληνα αστυνομικού.  

Σχόλια

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ "ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ" ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΜΑΤΑΤΖΗ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ..ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΧΘΕΙ Ο "ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ" ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ο ΧΙΟΣ ΜΠΑ ΜΠΑΜ ΜΙΑ "ΥΔΡΟΓΕΙΟ" ΣΦΑΙΡΑ! ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΠΟΥ "ΑΠΟΣΠΑΣΘΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΖΗΛΟ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΙΠΠΟΤΙΚΑ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΗΔΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ!..ΔΟΥΛΟΙ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα