Ο ρατσισμός των Εβραίων δεν διώκεται από τον «αντιρατσιστικό νόμο»

https://www.youtube.com/watch?v=3M9JgeAIM9Y

Ο ρατσισμός των Εβραίων (επί ελληνικού εδάφους παρακαλώ)δεν τιμωρείται από τον αντιρατσιστικό νόμο. Η πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών για τους «περιούσιους» γαμψομύτηδες με τα κοτσιδάκια .Οι ρατσιστές Εβραίοι απαίτησαν να μην συνταξιδέψουν με δύο Ισραηλινούς πολίτες αραβικής καταγωγής(Παλαιστίνιοι), πτήση Αθήνα-Τελ Αβίβ, με το πρόσχημα της «τρομοκρατίας» .Μούγκα τα τσοντοκάναλα!!!!!

Το δε Ελληνόφωνο δοσιλογικό-κατοχικό υπουργείο δικαιοσύνης αρκέστηκε σε μια ηττοπαθή και γραικυλική καταδίκη του συμβάντος .Ο «αντιρατσιστικός νόμος» που ψήφισαν οι εθνοπροδότες πολιτικάντηδες, κατ`εντολή των Εβραίων αποκλειστικά,είναι ένας καραμπινάτος ρατσιστικός νόμος εις βάρος των Ελλήνων και υποδηλώνει περίτρανα ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα .Είμαστε ένα άθλιο προτεκτοράτο ! 

Θα έπρεπε να συλληφθούν απευθείας οι Εβραίοι βρωμορατσιστές και άπαξ και δεν εμφάνιζαν ισχυρές ενδείξεις-αποδείξεις για να στηρίξουν την κατηγορία της τρομοκρατίας εις βάρος των Αράβων πολιτογραφημένων στο Ισραήλ, αυτομάτως θα έπρεπε να ασκηθεί δίωξη βάσει του-δήθεν-αντιρατσιστικού νόμου. 


Ζούμε εποχές Βαϊμάρης κανονικά .Έτσι για την ιστορία, οι ρατσιστές μισάνθρωποι Εβραίοι κατάφεραν να κατέβουν οι Παλαιστίνιοι πολίτες του Ισραήλ , οι οποίοι ταξίδεψαν την επομένη με άλλη πτήση προς το Τελ Αβίβ αφού διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο πέριξ του Ελ.Βενιζέλος με έξοδα της ελληνικής αεροπορικής εταιρίας . Που είστε ρε προδότες ρουφιάνοι της ΑΝΤΙΦΑ;Αν κάποιος μου βρει το αντίστοιχο δημοσίευμα στο Athens-ultra-Gay Indymedia που να καταδικάζει τη ρατσιστική μισανθρωπική συμπεριφορά των βάρβαρων Εβραίων να μας το στείλει .


Διαβάστε το αντίστοιχο δημοσίευμα που αναλύει το συμβάν από το «Πρώτο Θέμα» .Τα δικά σας δικά σας και τα δικά μας  πάλι δικά σας.Να χαρώ εγώ τραβελοδημοκρατία http://www.protothema.gr/world/article/542042/israilinoi-anagasan-to-pliroma-na-katevasei-duo-palaistinious-apo-ptisi-athina-tel-aviv/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;