Λίγες αράδες για τον όγδοο πρόεδρο της ΝΔούλας Κυριάκο Μητσοτάκη


Πολύ καλή εξέλιξη που εξελέγη πρόεδρος της χριστοπατριδοκάπηλης οργάνωσης ο Κούλης Μητσοτάκης .Για μένα η καλύτερη εξέλιξη θα ήταν να είχε βγει ο παλαιοκομματικός Μεϊμάρ-Άκης ο οποίος συμβολίζει όλη την καραμανλική διαφθορά ,το ρουσφετολογικό υδροκέφαλο κράτος, τη ρεμούλα και ατελέσφορη «ήπια προσαρμογή» σε υψηλής έντασης προβλήματα. Άλλωστε ο βαρβατόμαγκας με τη μουστάκα ήδη συγκυβέρνησε άτυπα μία φορά με την πιο μισελληνική κυβέρνηση της μεταπολήστευσης, τον Σύριζα, ελέω μνημονίου τρία και οπότε δυνητικά θα το επαναλάμβανε σε ευρύτερη κλίμακα.

Με τον Κούλη δεν θα είναι στον ίδιο βαθμό επιτεύξιμη η συγκυβέρνηση ώστε να τους ξεφορτωθούμε και τους δύο μαζί ταυτόχρονα «δύο σε ένα νοικοκυρεμένα». Αυτό γιατί ο Κούλης είναι νεοφιλελές και θέλει ένα πιο μικρό και ευέλικτο κράτος από τον Μεϊμάρ-Άκη το οποίο να διέπεται από μικρότερο βαθμό παρεμβατισμού στην οικονομία.

Όπως και να έχει, πλην των δημοσιονομικών και του βαθμού οικονομικής ελευθερίας, σε όλα τα άλλα η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα,πλέον ή μάλλον ανέκαθεν, είναι απολύτως ταυτόσημοι.Και τα δύο κόμματα είναι Νεοταξικά κόμματα και η πραγματική ουσιώδης μάχη των ιδεών, με εμφανή σημάδια διαφοροποίησης, είναι : ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ vs ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ .

Η ΝΔούλα, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το επαναλαμβάνουμε, δεν είναι δεξιό ούτε κεντροδεξιό κόμμα, εφόσον έχει απολέσει ανεπιστρεπτί το τρίπτυχο «πατρίς ,θρησκεία οικογένεια» .Πλέον, συλλήβδην για τους Νεοταξίτες, αριστερούς και δεξιούς, είναι αναχρονιστικό.Ένα κόμμα το οποίο ψηφίζει Τέμενος,την απόδοση της ελληνικής Ιθαγένειας στους βαρβάρους,αντιρατσιστικούς νόμους εξυπηρέτησης Σημιτών,κιναιδονομοσχέδια προπομπούς για γάμους ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσίες , νόμους διευκόλυνσης τρομοκρατών «τοξοβόλων» Ρωμανών,αποδέχεται τον πολυπολιτισμό κτλ, δεν δύναται να φέρει την ιδιότητα-ταμπέλα του δεξιού αλλά του Νεοταξικού.

Μην λησμονούμε ότι ο Κούλης Μητσοτάκης προεκλογικά υποσχόταν ότι μια από τις προτεραιότητες του θα ήταν το σύμφωνο συμβίωσης των οπισθογεμών .Ανέτως θα στήριζε αγκαλίτσα με το Σύριζα και τους γάμους ομοφυλοφίλων, το θέλει άλλωστε και η σιωνιστική Ευρώπη τους .

Θα δώσουμε μια συμβουλή στο λαϊκό σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, στο μέτρο πάντα που κάτι τέτοιο μας επιτρέπεται .Τώρα είναι η μοναδική χρυσή ευκαιρία για το λαϊκό σύνδεσμο, να τρέξει και να απαλλοτριώσει πλήρως το τρίπτυχο «πατρίς θρησκεία οικογένεια», έτσι ώστε να εγκολπώσει κάθε πολίτη που πιστεύει ακόμα σε παραδοσιακές αξίες ,στη διαφοροποίηση του Έλληνος σε σχέση με τον δυτικό μαζάνθρωπο, στην Ελληνορθοδοξία και στην παραδοσιακή ετεροφυλόφιλη οικογένεια.

Οι ενέργειες της τρίτης πολιτικής δυναμης θα πρέπει να είναι τέτοιες ώστε άπαξ και θα γίνεται μνεία μελλοντικά στο εν λόγω τρίπτυχο, σε κανέναν πολίτη δεν θα πρέπει να πηγαίνει το μυαλό στη Νέα Δημοκρατία .Όταν θα αναφέρεται κάποιος σε συντηρητικά σχήματα και στο γνωστό τρίπτυχο, το μυαλό του θα πρέπει να πηγαίνει εξ ολοκλήρου και απευθείας στη Χρυσή Αυγή και διόλου στη χριστιανοπατριδοκάπηλη σιωνιστική εγκληματική οργάνωση «Νέα Δειμοκρατία».

Έτσι και αλλιώς το κόμμα του ψευτοεθνάρχη ουδέποτε είχε κάποια σχέση με τον εθνικό χώρο και το «άθλημα».Ούτε απ`όξω δεν περνάνε οι κίναιδοι! Ανέκαθεν ήσαν ανάχωμα στις υγιείς πολιτικές πατριωτικές δυνάμεις που οραματίζονταν έναν τόπο ελεύθερο και ανεξάρτητο , με εθνικές αξίες και ιδανικά , χωρίς να παίρνουν εντολές από το ΚΙΣ και τις ΗΠΑ και να μιζάρονται από ντόπιους καρχαρίες και τη Γερμανία. 40 χρόνια ξεγελούν τους πατριώτες έχοντας βιτρίνα και στο marketing promotion Μπουμπούκους,Φαήλους ,Τζιτζικώστες και λοιπούς ξεφτισμένους .

Για όλα τα δεινά της χώρας, όσο και αν σας φαίνεται τραβηγμένο και υπερβολικό, ευθύνεται αυτό το πουλημένο κόμμα των ψευτοδεξιών και όχι οι κομμουνιστές και οι Σοσιαλδημοκράτες.Αυτοί οι τελευταίοι πάντα βρίσκουν και κάνουν ελλείψει ατόφιας πατριωτικής αντίστασης , τη στιγμή που οι κάλπικοι και κίβδηλοι δεξιοί ανέκαθεν αποτελούσαν τροχοπέδη στους εθνικιστές .
Οσονούπω ΝΔ και Σύριζα θα συγκυβερνήσουν  όπως συγκυβέρνησαν και οι «αιώνιοι εχθροί» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2012.Το μεγάλο διεφθαρμένο δημόσιο που θέλει ο σοσιαλδημοκρατικός Σύριζα, όπως το ήθελε και το θέλει και το σοσιαλδημοκρατικό ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να επιτευχθεί ελλείψει πόρων. Χρήματα διοχετεύει στο σύστημα μόνο η Τρόικα και στο «παίγνιο επικράτησης» μεταξύ Σύριζα-Τρόικας κερδισμένη βγήκε η τελευταία. ΤΟ κενό αυτό πόρων καθώς και η έξωθεν επιβολή για μεταρρυθμίσεις κάνουν αυτά τα δύο κόμματα να συγκλίνουν ακόμα περισσότερο και στρώνουν το χαλί της συγκυβέρνησης. Θα σχηματίσουν κυβέρνηση , θα ψηφίσουν νέο «μνημόνιο συνεννόησης», γάμους ομοφυλοφίλων και υιοθεσίες τέκνων, απόδοση σύνθετης ονομασίας για τα Σκόπια κτλ .Απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα η Χρυσή Αυγή οφείλει να είναι αξιωματική αντιπολίτευση, να έχει απαλλοτριώσει τον πατριωτισμό και να έχει κολλήσει την «ετικέτα» του εθνομηδενιστή δοσιλόγου στους αντιπάλους της 

Είδαμε τις εικόνες από τα εκλογικά κέντρα και ο μέσος όρος ηλικίας των ψοφιοφόρων της ΝΔ ήταν τα εξήντα έτη.Μόνο τα γερόντια τους έμειναν που ακόμα ψηφίζουν οπαδικά .Όλη η νεολαία πρέπει να κερδιθεί από τη Χρυσή Αυγή,να της δώσει όραμα και να την πάρει από τις δαγκάνες της σιωνιστικής ΑΝΤΙΦΑ και των ΜΚΟ.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον Κούλη Μητσοτάκη τον Νεοταξίτη οικογενειοκράτη και καλό ψόφο στο απόκομμα του.Είθε να το αποτελειώσει ο Νεοταξίτης μια ώρα αρχύτερα. 
Στη φυλακή στο χώμα το πουλημένο κόμμα !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;