Χριστούγεννα 2015.Ο ρατσισμός των λαθρεποίκων:έκαψαν Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις Βρυξέλλες

Μια συμμορία νεαρών μουσουλμάνων αλητών  έκαψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία του δήμου Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.Περιέλουσαν με  βενζίνη το δέντρο και με αυτοσχέδια μολότοφ που πέταξαν στη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου αυτό έγινε σε λίγα δεύτερα παρανάλωμα του πυρός.Αυτός είναι ο πολιτισμός τους, αυτό είναι το ευχαριστώ της φιλοξενίας που τους προσέφεραν  απλόχερα οι γηγενείς , αυτή είναι η θρησκεία τους της «ειρήνης και της ανεκτικότητας» στην πίστη του άλλου.  





Αυτό είναι ίσως το εκατομμυριοστό «μεμονωμένο περιστατικό» φανατισμού και μισαλλοδοξίας από τους τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους μουσαφίρηδες εις βάρος των γηγενών πληθυσμών.

Είναι το εκατομμυριοστό επεισόδιο μίσους (ρατσιστικού, θρησκευτικού,πολιτιστικού) από πλευράς των εισβολέων τριτοκοσμικών βαρβάρων της Ασίας και της Αφρικής .Ο μοναδικός ρατσισμός που υφίσταται, είναι μονοσήμαντος, και είναι αυτός εις βάρος των αυτοχθόνων .Ο άλλος ρατσισμός, των γηγενών προς τους λαθρεποίκους, εδράζεται μονάχα στην φαντασία των Νεοταξιτών και στη ρητορική των προπαγανδιστών και είναι ένας 100% φανταστικός ρατσισμός . 

Από την άλλη,ο μοναδικός φασισμός που υφίσταται είναι αυτός της χουντάρας της ΕΕ που επιβάλλει δια της κρατικής μηχανής το «πολυπολιτισμικό μοντέλο», χωρίς αυτό να έχει εγκριθεί από τους λαούς της Ευρώπης(έλλειψη λαϊκής νομιμοποίησης) και χρησιμοποιεί όλους τους θεσμούς και μηχανισμούς για να διαλύσει όλους όσους το αντιμάχονται. Ο άλλος φασισμός εδράζεται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας των Νεοταξιτών και τίναξε τα πέταλα το έτος 1943 στην Ιταλία και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε .


Την πρωτοχρονιά σε τρεις πόλεις της Γερμανίας(Στουτγάρδη,Κολωνία,Αμβούργο) , αλλά και στη Ζυρίχη της Ελβετίας, ξεχύθηκαν στους δρόμους 1000 βάρβαροι λαθρέποικοι (από την Αφρική και την Μέση Ανατολή) προς αναζήτηση λευκής θηλυκής σάρκας για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορμές τους .
Αυτά όλα για εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους, που δεν καταπίνουν τα δηλητήρια της προπαγάνδας των «Πρετεντέρηδων»,αλλά ούτε μας αγγίζει η προπαγάνδα της αριστερής θολοκουλτούρας  και η πολιτικής ορθότητα, λογίζονται ως εγκλήματα και αξιόποινες πράξεις ρατσιστικού ,θρησκευτικού και πολιτισμικού μίσους κατά των Ευρωπαίων .


Το Βέλγιο έχει τελειώσει.Θα είναι Γη του Ισλάμ στα επόμενα 15-20 έτη μιας και οι μουσουλμάνοι εισβολείς έχουν ξεπεράσει την απαραίτητη «κρίσιμη δημογραφική μάζα».Θεωρείται η πρωτεύουσα των τζιχαντιστών στην Ευρώπη.
Στις 13/11/2015 στο Μπατακλάν στο Παρίσι σφαγιάστηκαν 130 άτομα από τους τζιχαντιστές οι οποίοι ήταν ως επί το πλείστον Βέλγοι πολίτες (μαροκινής καταγωγής και τρίτης γενιάς απόγονοι μεταναστών).Τους είχαν συλλάβει και τους είχαν αφήσει ελεύθερους το ίδιο έτος οι βελγικές αστυνομικές αρχές .10 μέρες μετά το χτύπημα στο Παρίσι, και ενώ είχε σημάνει κόκκινος συναγερμός παντού ανά την Ευρώπη, σε κεντρικό αστυνομικό τμήμα έπιασαν 10 αστυνομικούς (8 άνδρες και 2 γυναίκες) να κάνουν παρτούζα εν ώρα υπηρεσίας . 


Η Ελλάς κινδυνεύει!!!! Εδώ και τώρα κλείσιμο των  συνόρων και έξοδος από τη μισελληνική σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση . Οι κυβερνήσεις είναι αχυράνθρωποι-μαριονέτες και οι λαοί προδίδονται βάναυσα από τους κΥνοβΟλευτικούς «αντιπροσώπους»(sic) τους .Την κατάσταση πρέπει να την πάρουν οι λαοί στα χέρια τους και να σαρώσουν τις εθνοπροδοτικές κυβερνήσεις τους και να διαλύσουν το αντιευρωπαϊκό μόρφωμα ΕΕ .

Η μοναδική διαχρονική λύση επιβίωσης είναι η συσπείρωση και ο εθνικισμός 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;