Γιατί προπηλάκισαν τον ανθέλληνα Μπουτάρη;




Στη συνέντευξη που έδωσε εξήγησε ότι « χέστηκε κοινώς για το αν ο Μουσταφά Κεμάλ κατάσφαξε Έλληνες». Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ότι ο Κεμάλ υπήρξε ο δημιουργός της σύγχρονης Τουρκικής Δημοκρατίας, αυτός που έδωσε πνοή στη σημερινή μορφή της Τουρκίας και ότι Διοικητικά έφτιαξε κράτος



.Οπότε ο Μπουτάρης μπορεί να φτιάξει ένα μουσείο και να το βαπτίσει «σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ» καθώς και να ονοματίσει οδούς με το ονοματεπώνυμο τους σφαγέα και να κάνει την συμπρωτεύουσα «κράχτη» όλων των Τούρκων ,όσων διέμεναν εκεί κατά τη συμφωνία ανταλλαγής πληθυσμών μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Το ίδιο διατείνεται ότι έπραξε με τους Εβραίους οι οποίοι εκτοπίστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές κατά τον β`παγκόσμιο πόλεμο και ακόμα και σήμερα θεωρούν την Θεσσαλονίκη «madre de Israel» . Στις 19/05 κάθε έτους είναι η ημέρα μνήμης της σφαγής του Ποντιακού ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Ο Κεμάλ στις 19/05/1919 κατάσφαξε 350.000 Ποντίους και 450.000 διέφυγαν στην Ελλάδα να σωθούν καθώς και άλλοι στη Νότια Ρωσία. Πέρα του ότι ο manager Μπουτάρης υμνεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί τον αρχισφαγέα του ελληνισμού Κεμάλ, την 19/05/2018 έδωσε άδεια να γίνει το gay parade κάτι το οποίο είναι ανήθικο και προσβλητικό για τον Ποντιακό ελληνισμό.

Επίσης κάνει φιλοσκοπιανή προπαγάνδα , τιμάει μέχρι σημείο νεοραγιαδισμού και εξευτελισμού τους Εβραίους και το «ολοκαύτωμα», εμφανιζόμενος σαν καρικατούρα με το κίτρινο αστέρι του Δαυίδ και την κιπά .Είναι εξαιρετικά προσεκτικός να μην προσβάλλει όλες τις υπόλοιπες μειονότητες και λαούς (Τούρκους, Σκοπιανούς, Εβραίους κτλ) αλλά είναι εξόχως εριστικός και κυνικός με τους Έλληνες , με τη μακρόσυρτη λαλιά του μπεκρή. Προσβάλλει τη μνήμη 350.000 Ποντίων αλλά τους Εβραίους και το «ολοκαύτωμα» τα τιμάει δεόντως.Αφού τιμάς τον Μουσταφά Κεμάλ γιατί δεν τιμάς και τον Αδόλφο Χίτλερ που τσάκισε τους Εβραίους;Τίμα τον Χίτλερ και κάνε εμπορικό «άνοιγμα» στον γερμανικό τουρισμό τότε ξεφτίλα. Υπάρχουν πολλές μορφές βίας.Η λεκτική και η σωματική βία είναι δυο εξ αυτών. Ας δούμε και μερικές άλλες.
Η προσβολή νεκρών του γένους, σε κατάσταση πλήρους αφασίας και μέθης , ΝΑΙ είναι μορφή βίας. Το να βάζεις το gay pride την ίδια μέρα με τη μνήμη των Ποντίων, ΝΑΙ είναι μορφή βίας. Όταν επιλεκτικά είσαι ευαίσθητος και τιμάς Σκοπιανούς,Τούρκους,Εβραίους και κίναιδους και προσβάλλεις τους Ποντίους και τη Μακεδονία, ΝΑΙ είναι μορφή βίας. Το να εκχωρείς στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία αντίθετα με τη βούληση του λαού,ΝΑΙ είναι μορφή βίας. Το να κάνεις όλα τα παραπάνω και να είσαι κυνικός και αλαζόνας στις δηλώσεις σου προκαλώντας το κοινό αίσθημα, ΝΑΙ είναι μορφή βίας. Στη συνεχόμενη βία απαντάς με βία. Αν στη βία και στην ύβρι δεν απαντήσεις με βία, συνεπάγεται είσαι εκφυλισμένος, αναίσθητος και απονευρωμένος. Η βία του όχλου παράγει πολιτικά αποτελέσματα. Είναι μορφή πολιτικής. Αν οι πολιτικάντηδες ξέρουν ότι από δω και πέρα θα τους σπάνε στο ξύλο επί τη εμφανίσει και δεν θα μπορούν να παραβρεθούν δημόσια πουθενά, ούτε για καφέ σε κάποια καφετέρια ή γεύμα σε εστιατόριο ή διακοπές σε κάποιο νησί ή ακόμα και σε κάποιο πανηγύρι, τότε θα το σκεφτούν και μια και δυο και τρεις φορές να εξυπηρετήσουν αλλότρια ανθελληνικά συμφέροντα. Ούτε η επίκληση στη Δημοκρατία και στην τιμωρία δια των εκλογών είναι δικαιολογία για να προδώσει κάποιος.Δεν εμπιστευόμαστε την πλέμπα η οποία εξαγοράζεται και ξεχνάει γρήγορα. Ο Τσίπρας από που αντλεί λαϊκή νομιμοποίηση για να ξεπουλήσει τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς και να μετασχηματίσει την Ελλάδα σε multi-culti σαλάτα; Θα πρέπει να αναμένουμε να τον τιμωρήσουμε στις κάλπες και στο μεσοδιάστημα να τον αφήσουμε να διαλύσει το έθνος; Σε τι έγκειται η πολιτική τιμωρία και κατά πόσο δρα αποτρεπτικά; Τρίχες! ΤΕΛΟΣ Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .ΣΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΒΙΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα