Η ΝΔ και ο Άδωνις Γεωργιάδης Προδίδουν την Iερή Μακεδονία μας

Το παρακάτω απόσπασμα είναι η δήλωση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook του Αδώνιδος Γεωργιάδου.Μετά την δήλωση του πως δεν θα παραρευρεθή στο συλλαλητήριο για την Μακεδονίας μας, με την φθηνή δικαιολογία ότι δεν έχει κομματικό περίβλημα (λες και χρειάζεται κομματικό περίβλημα για να υποστηρίζεις τα αυτονόητα),ο αντιπρόεδρος του κόμματος του ψευτοεθνάρχη από το Κιούπκιοι Σερρώνεπιβεβαιώνει για άλλη μια φορά γιατί όπως και στην περίπτωση της Κύπρου το 1974,για αυτούς η Μακεδονία κείται μακράν.Ακολουθεί η απάντησή που θα πρέπει να έχει από τον κάθε πατριώτη-εθνικιστή Έλληνα.

{{Λίγα -πρώτα- λόγια για το Σκοπιανό ζήτημα
Έχω αποφασίσει μέχρις ότου η Κυβέρνηση καταλήξει κάπου, ως προς την διαπραγμάτευση, να μήν εκφράσω δημοσίως γνώμες. Αυτό το κάνω ενσυνειδήτως πρώτον για να μήν προκαλέσουμε εμείς προβλήματα στην διαπραγμάτευση την ευθύνη της οποίας έχει αποκλειστικά η Κυβέρνηση, και δεύτερον διότι δεν τους έχω καμμία απολύτως εμπιστοσύνη και άρα είμαι βέβαιος ότι θα ψάξουν να βρουν σε μας δικαιολογίες, για την στιγμή που θα τα έχουν κάνει θάλασσα για μία ακόμη φορά. Όμως βάσει των όσων έχουν ήδη λεχθεί νομίζω μπορώ να θέσω μερικές παραμέτρους.
Πρώτον η διαπραγμάτευση δεν μπορεί να αφορά απλώς το όνομα, το όνομα ήταν πάντα και από την αρχή η επιφάνεια του προβλήματος. Ο Αλυτρωτισμός τους, ο σφετερισμός της Ιστορίας μας, η διαστρέβλωση της Ιστορίας μας κλπ ήταν από την αρχή το πρόβλημα και όλα αυτά συμπυκνώνονται στο όνομα. Άρα η διαπραγμάτευση και το όποιο της αποτέλεσμα πρέπει να τα επιλύσει όλα οριστικά και με σαφήνεια.
Δεύτερον είναι τραγικό σφάλμα αν έχει συμβεί και δεν διαψεύσθηκε, ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ζήτησε από τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων να κάνει ένα βήμα πίσω και να μήν μονοπωλούν οι Σκοπιανοί την Ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Φίλιππος Β´ κλπ δεν αποτελούν και δεν μπορούν να αποτελούν τμήμα της Ιστορίας των Σκοπίων. Αποτελούν τμήμα της Ελληνικής Ιστορίας και μόνον. Δεν τους μονοπωλούμε με την έννοια του εθνικισμού, αλλά έχουμε συνείδηση της ευθύνης να διαφυλάξουμε την Ιστορία μας και η Μακεδονία και η Ιστορία της, τουλάχιστον των αρχαίων χρόνων, είναι τμήμα της ελληνικής ιστορίας μόνον. Με αυτό δεν παίζουμε καθολου και δεν έχουμε κανένα απολύτως δικαίωμα να συμβιβαστούμε. Την Ιστορία μας την παραλάβαμε από τους προγόνους μας για να την παραδώσουμε στους απογόνους μας, ολόκληρη όχι μισή. Θέλουν οι κάτοικοι των Σκοπίων να θαυμάζουν τον Μ. Αλέξανδρο δικαιώμά τους και Τιμή μας, αλλά ξεκάθαρα θα πρέπει να ξέρουμε ότι ήταν Έλληνας και υπερήφανος γί´αυτό. Οι Σκοπιανοί ως Σλάβοι ήρθαν σε αυτή την περιοχή αιώνες αργότερα. Σεβόμαστε την Ιστορία τους αλλά δεν θα τους χαρίσουμε την δικιά μας.
Τρίτον η Ελλάδα έχει κάθε συμφέρον το Κράτος αυτό να επιβιώσει και να μήν διαλυθεί. Είμαστε μάλλον οι μόνοι από τους γειτονιές τους που δεν διεκδικούμε εδάφη από αυτούς και σταθερά υποστηρίζουμε την σταθερότητα των συνόρων. Άρα στην Ελλάδα τα Σκόπια μπορούν να βρουν τον μόνο αληθινό τους φίλο. Αλλά προσοχή, εμείς δεν καιγόμαστε για λύση τώρα. Όση ζημιά ήταν να πάθουμε σε Διεθνές επίπεδο από την προπαγάνδα τους την έχουμε πάθει. Άρα λύση ναι, αλλά καμμία πίεση σε μας για οποιαδήποτε λύση εδώ και τώρα. Την πίεση την έχουν εκείνοι που το Κράτος τους κινδυνεύει. Άρα δεν χρειάζεται βιασύνη. Εμείς θελουμε μία λύση που θα διασφαλίζει την καλή γειτονία, τα εθνικά μας συμφέροντα και τον σεβασμό στην ιστορία μας. Εάν βρεθεί καλώς εάν όχι περιμένουμε έως ότου βρεθεί....
Τέλος η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι καθαρή, λύση στα πλαίσια που έθεσε το βέτο της Κυβερνήσεως Καραμανλή στο Βουκουρέστι. Προσοχή όμως το βέτο δεν ήταν μόνον για το όνομα αλλά για το σύνολο.
Οφείλω να σας πω ότι θεωρώ μεγάλη ατυχία που αυτή η Κυβέρνηση ανέλαβε την πρωτοβουλία να λύσει αυτό το θέμα. Ο Σύριζα διαχρονικά υποστήριζε ότι το όνομα δεν έχει σημασία και το μισό τους κόμμα «Μακεδονία» αποκαλούσε τα Σκόπια. Άρα δεν τους έχω καμμία απολύτως εμπιστοσύνη. Όμως αυτούς ψήφισε ο Ελληνικός λαός και άρα θα υποστούμε άπαντες τις συνέπειες αυτής της επιλογής και ας ελπίσουμε να μην υποστούμε ανήκεστο βλάβη.
ΥΓ: στην Ελλάδα έχουν γίνει χιλιάδες κατά κυριολεξία συλλαλητήρια, διαδηλώσεις, πορείες κλπ για κάθε σημαντικό ή ασήμαντο θέμα. Η απαξίωση του συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη από ορισμένους με ενοχλεί. Οι ίδιοι που απαξιώνουν αυτό, φώναζαν και φωνάζουν για το δικαίωμα του λαού να διαδηλώνει. Όσοι θέλουν να πάνε σε αυτό το συλλαλητήριο, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Εγώ δεν θα πάω συνειδητά διότι όπως σας είπα στην αρχή θέλω να δω που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση της Κυβερνήσεως, η οποία θα πάρει και την ευθύνη, αλλά σέβομαι απολύτως τις ανησυχίες των ανθρώπων που θέλουν να πάνε.}}


Δείτε πως ξεπουλάνε το όνομα παρέα Σύριζα και ΝΔ. Αν η ΝΔ δεν είχε προσυμφωνήσει δια του μετριοπαθούς φιλελέμπουρα Κούλη Μητσοτάκη να μην παραχωρήσουν επ'ουδενί ονομασία με τον όρο Μακεδονία μέσα, θα έλεγαν προκαταβολικά ότι: " Η ΝΔ δεν προτίθεται να ψηφίσει νομοσχέδιο παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας, είτε η ονομασία αυτή θα αποτελείται από μία λέξη( Μακεδονία ή Σλαβομακεδονία κτλ) ή σύνθετη ονομασία( Άνω/Βόρεια/Νέα Μακεδονία ή Μακεδονία του Βαρδάρη κτλ) και σε περίπτωση που το πράξει η κυβέρνηση, η αξιωματική αντιπολίτευση θα αποσύρει τους βουλευτές της για να την ρίξει. Ταυτόχρονα η ΝΔ καλεί όλους τους πολίτες της χώρας να κατέβουν άπαντες στα συλλαλητήρια για να πιεστεί η κυβέρνηση να αρνηθεί κάθε συμβιβασμό εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων."
Έτσι γίνονται οι καθαρές δουλειές και δεν θα σε χαρακτηρίσει ο ιστορικός του μέλλοντος ως εθνοπροδότη και σπορά του Εφιάλτη. Με μια τέτοια δήλωση και μόνο,η συγκυβέρνηση Συριζανέλ και πιέζεται και στηρίζεται ταυτόχρονα. Πιέζεται, διότι αν και οι 2 κυβερνήσεις ,Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, είναι κεντροαριστερές κυβερνήσεις, θα ήθελε ο Τσίπρας να τους παραχωρήσει τ'όνομα ώστε η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων να μην "καταπιέζει ιμπεριαλιστικά" τα 2 εκατομμύρια των ταξικών αδερφών τους στα Σκόπια, αλλά εν τοις πράγμασι δεν μπορεί να το κάνει. Πιέζεται και ο συγκυβερνήτης ΔΕΞΙΟΣ Πάνος Καμμένος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δηλώσει προκαταβολικά ότι δεν πρόκειται να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας. Πιέζεται με τον ίδιο τρόπο και ο ΠΤΔ Παυλόπουλος να παραιτηθεί αντί να μπει στην ιστορία ως προδότης. Ταυτόχρονα στηρίζεται η κεντροαριστερή διεθνιστική κυβέρνηση Τσίπρα να αρνηθεί κάθε επιζήμιο για εμάς συμβιβασμό, χωρίς κανείς αριστερός στον πλανήτη να τους κατηγορήσει ότι άφησαν να καταστραφεί το πάλαι ποτέ κρατίδιο της κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας. "Εγώ σαν αριστερός μαρξιστής ήθελα να σας βοηθήσω και από το βήμα της βουλής έλεγα ότι δεν είμαστε οι μοναδικοί απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά δεν βοήθησαν οι συγκυρίες".
Επιπλέον, τι σημαινει ότι η ΝΔ και ο αντιπρόεδρος της δεν κατεβαίνουν στο συλλαλητήριο; Στο συλλαλητήριο "Παραιτηθείτε" πως κατέβηκαν και μας έλεγαν κιόλας ότι αυτό δεν ήταν στημένο από παράγοντες της ΝΔ; Η ΝΔ θα μπορούσε ακόμα και να μαζέψει υπογραφές και να προβεί σε δημοψήφισμα, κάνοντας χρήση του πανελλαδικού δικτύου των γραφείων της, αλλά δεν το κάνει.Όλα όσα γράφει ο Γεωργιάδης είναι φτηνές δικαιολογίες για την πλέμπα. Το μόνο που κάνει είναι διαχείριση του πολιτικού κόστους.Για νιοστή φορά η ηττοπαθής και δουλοπρεπής στους ξένους ΝΔ ξεπουλιέται και ξεπουλάει τα εθνικά μας συμφέροντα. Καταλάβατε πως συντελείται η προδοσία από κοινού; Έχω μήπως άδικο;;ΥΓ: Το πιο αστείο είναι ότι σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε δηλώσει πως τρέφει τόσο μεγάλο σεβασμό και αγάπη για τον Μ.Αλέξανδρο,ώστε δεν θα τον πείραζε να ήταν ακόμα και το άλογό του,ο Βουκεφάλας.Μιλάμε για τέτοιο πολιτικό τσαρλατάνο.


Σχόλια

  1. Οι πολιτικοί μας κοροϊδεύουν.Το όνομα είναι η ουσία. Όλα τάλλα όπως τα αλλυτρωτικά, αλλαγή του συντάγματος και σχολικών βιβλίων κτλ όλα μπορεί να τα υποσχεθούν και μετά να τα πάρουν πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μισελληνικό κίνημα MGTOW (Men Going Their Own Way=οι άνδρες διαβαίνουν το δρόμο τους)

Γιατί προπηλάκισαν τον ανθέλληνα Μπουτάρη;

Έγγραφο-φωτιά του ΟΗΕ για την Επίλυση του Δημογραφικού στην Δύση