Ελλάς εάλω.Δημογραφία & η βιολογική εξαφάνιση των Ελλήνων








Ο Στέφανος Σωτηρίου είναι ιστορικός, ειδικός στην ιστορία των Βαλκανικών λαών και συγγραφέας. Γεννήθηκε στο Κομπότι ΄Αρτας το 1962. Έχει ασχοληθεί εκτενώς με θέματα όπως η ιστορική μελέτη των Σλάβων της Βαλκανικής, η Λαθρομετανάστευση και το Δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα. Το δημογραφικό είναι ο νο1 κίνδυνος που βιώνει ο ελληνισμός κατά τη μεταπολίτευση. Στα χρόνια των μνημονίων δε, το πρόβλημα οξύνθηκε έτη περαιτέρω με τις μνημονιακές κυβερνήσεις να θεωρούν τα τέκνα ως φορολογικό τεκμήριο . 400.000 Έλληνες έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, 150.000-250.000 εκτρώσεις σημειώνονται κάθε χρόνο , το 1/3 των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και ταυτόχρονα υφιστάμεθα μια σιωπηλή αντικατάσταση πληθυσμού με αλλότρια στοιχεία από ισλαμικές χώρες. 

Ο επίσημος δείκτης ολικής γονιμότητας είναι στο 1,2 αλλά σε αυτόν προσμετρούνται από την ΕΛΣΤΑΤ και οι γεννήσεις των αλλοδαπών , οπότε ο πραγματικός είναι γύρω στο 0,8 εικάζει ο ιστορικός Σωτηρίου . Οι λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά είναι οι εξής : 1) Η οικονομική κρίση και η χρεοκοπία της Ελλάδας. 2) Η απουσία στρατηγικού οράματος και η αβεβαιότητα για το μέλλον. 3) Η επικρατούσα δυτική ιδεολογία (φιλελευθερισμός& φεμινισμός) σε συνδυασμό με την πολιτική προπαγάνδα κατά της παραδοσιακής οικογένειας. Η υπογεννητικότητα επιφέρει σημαντικότατα προβλήματα, όπως : 1) Η αμυντική εξασθένιση της Ελλάδας έναντι των φυσικών της εχθρών (Τουρκία, Αλβανία,Σκόπια) 2)Η αδυναμία να παράξει ανάπτυξη η οποία στον σύγχρονο καπιταλισμό βασίζεται στην καινοτομία και οπότε στο ανθρώπινο δυναμικό τεχνολογικής αιχμής. 3) Πλήρης χρεοκοπία του ασφαλιστικού συστήματος. 


Οι κυβερνώντες, αριστεροδεξιοί αλητάμπουρες, έχουν κοινή μνημονιακή και εθνοκτόνο πολιτική σε όλα τα επίπεδα, γεωπολιτικό, οικονομικό, δημογραφικό και εθνοφυλετικό. Θα λύσουν το πρόβλημα Ελληνοποιώντας 2-3 εκατομμύρια μουσουλμάνους κάφρους . Δεν ενδιαφέρονται για τη βιολογική συνέχεια του ελληνικού έθνους αλλά για επαρκή πληθυσμό που θα δύναται να εκλέγει δημοκρατικά τις κυβερνήσεις τους. Οι εθνοπροδότες Δημοκράτες τους βλέπουν ως δυνητική λύση του ασφαλιστικού και ως ψηφαλάκια για να στηρίξουν μονοκομματικές κυβερνήσεις (κυρίως το ΠΑΣΟΚ θα σπεύσει πρώτο ). Οι μουσουλμανικές μάζες θα εργαλειοποιούνται από τις μελλοντικές τουρκικές κυβερνήσεις με κινδύνους αυτονομήσεων και εδαφικών ακρωτηριασμών,σαν το πρόσφατο παράδειγμα της Καταλωνίας .



Κανένα κόμμα πλην του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή δεν εγείρει τη μεγάλη ωρολογιακή βόμβα των καιρών μας, την υπογεννητικότητα. Αντ`αυτού οι πολύτεκνες οικογένειες (όσες παρέμειναν) αντιμετωπίζονται με τη μέθοδο του τεκμαρτού εισοδήματος και τιμωρούνται για δυνητική απόκρυψη εισοδημάτων. Συν τοις άλλοις η οικογένεια βάλλεται και από τους πλειστηριασμούς, ακόμα και της πρώτης κατοικίας, με τα hedge funds να εξαγοράζουν πακέτα στεγαστικών δανείων σε εξευτελιστικές τιμές, χωρίς να προηγείται θεσμικά η εξαγορά του δανείου από τον οφειλέτη. Μάλιστα η υπόθεση του πλειστηριασμού δεν είναι μια εξατομικευμένη κατάσταση που αφορά τη σχέση του εκάστοτε οφειλέτη με την τράπεζα, αλλά γίνεται ομαδοποίηση- κατηγοριοποίηση οφειλετών που απλώς τελούν κάποιες γενικές προϋποθέσεις. Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και της γήρανσης του πληθυσμού θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με στοχευμένη επιδοματική πολιτική, ενώ όλες οι μέχρι τώρα πολιτικές είναι στην εντελώς αντίθετη διανυσματική κατεύθυνση . Για άλλη μια φορά το πολιτικό σύστημα της Δημοκρατίας τους βάλλει κατά του έθνους. Ανάπτυξη δημιουργούν οι άνθρωποι.

 Το ΑΕΠ είναι συνάρτηση τριών παραγωγικών συντελεστών, του κεφαλαίου , της εργασίας και της τεχνολογίας .Λόγω της υπερφορολόγησης το κεφάλαιο εξέρχεται της χώρας και Άμεσες Ξένες Επενδύσεις δεν γίνονται. Πάνω από 400.000 νέοι με πτυχία επίσης μετανάστευσαν και απλώς αντικαθίστανται με εργατικό δυναμικό μουσουλμάνων κάκιστης ποιότητας . Άρα ο συντελεστής τεχνολογία μειώνεται. Δεδομένη αυτή η λογιστική της ανάπτυξης, αποτέλεσμα είναι η διαρκής ύφεση ή μια αναιμική ανάπτυξη που έχει να κάνει με υπηρεσίες και που δεν αποδίδει διόλου σε όρους μείωσης της ανεργίας. Τα ΜΜΕ κινούνται στη βάση της επικρατούσας ιδεολογίας της Δύσης, του φιλελευθερισμού και του φεμινισμού , που σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση απομακρύνει τα δύο φύλα, αυξάνει τις εκτρώσεις και τα διαζύγια , βάλλει κατά της παραδοσιακής οικογένειας. Η παραδοσιακή οικογένεια υποχωρεί για χάριν της εκτρωματικής οικογένειας των κιναίδων , που προωθούν όλα σχεδόν τα κόμματα, στο πλαίσιο των (((ανθρωπίνων δικαιωμάτων))). 

Ο δείκτης ολικής γονιμότητας της ΕΛΣΤΑΤ (1,2 τέκνα ανά οικογένεια) είναι παραπλανητικός μιας και σε αυτό το δείκτη συμπεριλαμβάνονται και οι οικογένειες των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα , οπότε ο καθαρός δείκτης είναι κατά πολύ μικρότερος (γύρω στο 0,8 τον υπολογίζει ο Σωτηρίου). Η υπογεννητικότητα και η συστηματική γήρανση του πληθυσμού σε συνδυασμό με τις μνημονιακές πολιτικές (σκληρή δημοσιονομική επιτροπεία μέχρι το 2060μχ), θα τινάξουν το ασφαλιστικό σύστημα στον αέρα τα επόμενα 20-30 χρόνια. Ένα ασφαλιστικό σύστημα είναι βιώσιμο όταν υπάρχουν σταθερά 3 ή 4 εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές για κάθε συνταξιούχο. Η σημερινή αναλογία είναι 1:1 , οπότε το σύστημα είναι καταδικασμένο. Πέρα των οικονομικών και εθνοφυλετικών συνεπειών της υπογεννητικότητας, αυτή συμβάλλει και στην μείωση της ασφάλειας της χώρας από τους εξωτερικούς της εχθρούς, τα Σκόπια ,την Τουρκία και την Αλβανία .Μειώνεται ο αριθμός του στρατεύματος που θα φυλάξει τη χώρα με τα όπλα, την ίδια ώρα που η Τουρκία εργαλειοποιεί τις εχθρικές προς εμάς βαλκανικές χώρες και αυξάνει τις στρατιωτικές της δαπάνες.Η υπογεννητικότητα και η αστυφιλία ερημώνουν τα ακριτικά νησιά καθιστώντας τα τρωτά στον Τούρκο εχθρό.

Αυτός ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται με τη συσσώρευση λαθρομεταναστών μουσουλμάνων στις ακριτικές περιοχές, που πολλές φορές ξεπερνούν σε αριθμό τους γηγενείς κατοίκους .Ο μισέλληνας υπουργός Ιωάννης Μουζάλας πρότεινε να δοθούν στις οικογένειες λαθρεποίκων δωρεάν εκτάσεις γης να τις αποικίσουν ,πέραν των επιδομάτων που ήδη παίρνουν.Για τις οικογένειες των Ελλήνων καρφί δεν τους καίγεται. Ενώ οι προκλήσεις της δημογραφίας είναι εμφανείς, ολόκληρο το πολιτικό σύστημα ασχολείται με την Τρόικα και την μικροκομματική αντιπαράθεση Σύριζα-ΝΔ .

Τη λύση του προβλήματος της υπογεννητικότητας την έχουν βρει άλλωστε: η Ελληνοποίηση 2-3 εκατομμυρίων αλλοδαπών σουνιτών μουσουλμάνων. Αυτοί θα στηρίξουν το ασφαλιστικό σύστημα και τη Δημοκρατία τους.Η Δημοκρατία τους άλλωστε, όπως διατείνονται, δεν έχει αδιέξοδα (μόνο εθνικές κατηφόρες!). Εφόσον οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας είναι για νιοστή φορά κατώτερες των περιστάσεων και αποτελούν μέρος και όχι λύση του προβλήματος, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να επιλέξει : Θέλει Δημοκρατία χωρίς Ελλάδα ή Ελλάδα χωρίς Δημοκρατία; Οι συνθήκες υποδηλώνουν ότι δεν μπορείς να έχεις και τα δύο. Η απόφαση που θα παρθεί θα είναι άπαξ.




Στην τρίτη κατά σειρά εκπομπή παρουσιάζεται  και σχολιάζεται ηπαγκόσμια δημογραφία, με εκτιμήσεις και αριθμούς της ΕΛΣΤΑΤ, της Γιούροστατ ,του ΟΗΕ και ιδιωτικών ινστιτούτων. Ο παγκόσμιος πληθυσμός ανέρχεται στα 7,4 δισεκατομμύρια εκ των οποίων η Κίνα είναι 1,5 δισ. ,η Ινδία 1,3 δισ. Η Κίνα έχει πάνω από 150 εκατομμύρια ανέργους ενώ στην Ινδία το ημερήσιο κατά κεφαλή εισόδημα είναι 0,5$ . Το 2001 ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν 6 δισεκατομμύρια και αυξήθηκε μέσα σε μόλις 16 χρόνια κατά 1,1 δισεκατομμύρια .Το 2025 προβλέπεται να είναι στα 7,8 δισεκατομμύρια ενώ το 2050 θα έχει σκαρφαλώσει στα 8,9 δισεκατομμύρια ανθρώπων . Επανέρχεται στην ατζέντα λοιπόν το απαισιόδοξο σενάριο του οικονομολόγου Μάλτους που θα εξηγήσουμε πιο κάτω. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, πάνω από 150 εκατομμύρια Αφρικανοί και Ασιάτες προτίθενται να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη μέχρι το 2025. Οι μουσουλμανικές χώρες του Μεγάλου Μάγρεμπ (Βόρεια Αφρική) διπλασιάζουν σχεδόν τον πληθυσμό τους ανά 30 χρόνια. Όλες αυτές οι χώρες δεν δύνανται να σιτίσουν τους πληθυσμούς τους και τους εξάγουν στη Δύση και με αυτόν τον τρόπο αποκτούν και συνάλλαγμα μέσω των εμβασμάτων που στέλνουν πίσω από τη Δύση οι μουσουλμάνοι λαθρέποικοι. Την ίδια τακτική ακολουθεί και το Μπαγκλαντές , χώρα με έκταση 147.570 τ.χλμ. και πληθυσμό...164 εκατομμύρια !!! 

Η Κίνα χρησιμοποιεί ως «κανάλια διανομής» τον πληθυσμό της. Δηλαδή ασκεί στρατηγικές διεθνοποίησης των προϊόντων της και οικονομικής διείσδυσης στις αγορές της Δύσης δια των Κινέζων μεταναστών. Οι Κινέζοι μεταβαίνουν στη Δύση και ανοίγουν εμπορικά καταστήματα λιανικής, όπου εισάγονται τα κινεζικά προϊόντα και έτσι τονώνονται οι εξαγωγές της Κίνας. Η Κίνα ήρε τους περιορισμούς στις γεννήσεις διότι αντιλήφθηκε ότι τείνει η Ινδία να την υπερφαλαγγίσει πληθυσμιακά τις επόμενες δεκαετίες. Το 2025 τα 2/3 της ανθρωπότητας θα κατοικούν στην Ινδία και την Κίνα και όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα στον υπόλοιπο κόσμο. Ο λόγος λοιπόν της παγκόσμιας αύξησης του πληθυσμού έχει κυρίως γεωπολιτικά , οικονομικά και θρησκευτικά αίτια . 

Οι Μουσουλμάνοι αυξάνουν τον πληθυσμό τους για να επικρατήσει το Ισλάμ παγκοσμίως, ενώ η Ινδία και η Κίνα για να αυξήσουν το οικονομικό και γεωστρατηγικό τους βάρος . Σύμφωνα με την HSBC το 2050 η κατανομή των G3 θα έχει ως εξής: πρώτη θα είναι η Κίνα με ΑΕΠ 24 τρισ.$, δεύτερη η Αμερική με 22 τρισ.$ και τρίτη η Ινδία με 8,3 τρισ.$. η Ευρώπη θα παραγκωνιστεί οικονομικά λόγω της δημογραφικής της γήρανσης. Προσέξτε εδώ προπαγάνδα από την ελβετική τράπεζα. Θα περιθωριοποιηθούν οικονομικά,γεωπολιτικά, πολιτισμικά η Ρωσία, η Πολωνία, η Κορέα, η Σιγκαπούρη, η Ισπανία, με μέσο δείκτη γεννήσεων 1,3 εκτός και αν ανοίξουν τα σύνορα τους στους λαθρεποίκους , ότι δηλαδή έλεγε και ο Εβραίος George Soros. 


Η θεωρία του Μάλθους υποστήριζε ότι η παραγωγή αυξάνεται με αριθμητική πρόοδο, δηλαδή το δυνητικό ΑΕΠ ,όπως απορρέει από τη συνάρτηση παραγωγής, αυξάνεται γραμμικά, ενώ ο πληθυσμός αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.Οπότε η παραγωγή σε κάποιο σημείο δεν θα μπορεί να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού και θα επέλθει λιμός . Αυτή η θεωρία διατυπώθηκε στα τέλη του 18ου αιώνα όπου το ΑΕΠ ήταν κυρίως γεωργικό, το κεφάλαιο αποτελείτο από τις γεωργικές γαίες (πεπερασμένος πόρος) και η τεχνολογία παραγωγής ήταν σε πρωτόγονο επίπεδο. Με τη βιομηχανική επανάσταση, την τεχνολογική καινοτομία και την άνοδο του βιομηχανικού καπιταλισμού αυτά τα εμπόδια ξεπεράστηκαν (μετατοπίζοντας διαρκώς προς τα πάνω την καμπύλη παραγωγής). Όμως η οικονομική μεγέθυνση έχει τα όρια της και ο σύγχρονος καπιταλισμός δημιουργεί τεράστιες εισοδηματικές ανισότητες και υπόκειται σε συχνές οικονομικές υφέσεις. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν είναι βιώσιμη μια τέτοια ραγδαία αύξηση του πληθυσμού της γης, που τριπλασιάστηκε από το 1950 μέχρι σήμερα, ακόμα και αν το σύστημα ήταν μη καπιταλιστικό.Κανένα είδος οικονομικού συστήματος (καπιταλιστικό, σοσιαλιστικό ή άλλο) δεν μπορεί να υποστηρίξει έναν παγκόσμιο πληθυσμό που τριπλασιάζεται ανά 100 χρόνια.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα