Όλη η αλήθεια για τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα στ`αλήθεια!




Αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο στον αρχηγό των Σερβοβοσνίων Ράτκο Μλάντιτς που το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης καταδίκασε προ ολίγων ημερών σε ισόβια κάθειρξη για εγκλήματα πολέμου και για γενοκτονία . Οι δικαστές κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, επισήμαναν ότι ο αρχηγός των σερβικών δυνάμεων της Βοσνίας «συνέβαλε σημαντικά» στα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στη Σρεμπρένιτσα και προσθέτουν ότι ο Μλάντιτς υπήρξε μέλος μίας «κοινής εγκληματικής επιχείρησης» που είχε ως σκοπό τη δίωξη των μη Σέρβων στη Βοσνία.


Η δίκη του 74χρονου σήμερα Μλάντιτς είχε ξεκινήσει από το 2012 που συνελήφθη . Τα Δυτικά ξεπουλημένα ΜΜΕ τον αποκαλούσαν ο «Χασάπης των Βαλκανίων» και το «ολοκαύτωμα της Σρεμπρένιτσα» τη μεγαλύτερη σφαγή μετά το «ολοκαύτωμα» των Εβραίων του β`παγκοσμίου. Μιλάμε για καραμπινάτη περίπτωση επανάληψης της Δίκης της Νυρεμβέργης.

Οι Αμερικάνοι όταν έχουν τη συνταγή και το know how τα εφαρμόζουν σε όλες τις περιπτώσεις . Τα ίδια έκαναν στη Σερβία, τα ίδια έκαναν στη Λιβύη, τα ίδια έκαναν στη Συρία .Ο Κυριάκος Καθάριος συγγραφέας του βιβλίου «το ταξίδι του Εθελοντή», μιλάει για Μουτζαχεντίν από Αφγανιστάν που εστάλησαν στη Σρεμπρένιτσα υποβασταζόμενοι από τις ΗΠΑ με σκοπό τελικό το βομβαριδσμό της Σερβίας και το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας .Ο ίδιος υπήρξε εθελοντής τη δεκαετία του `90 στη Βοσνία για 4 μήνες πολεμώντας τα καθάρματα του Bill Clinton . Μάλιστα αναφέρει από την έρευνα του και το όνομα του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Τρισάθλιο ρόλο την εποχή του Κλίντον για το βομβαρδισμό της Σερβίας έπαιξε και ο Τζο Μπάιντεν, μετέπειτα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπαράκ Ομπάμα και στις 2 προερδικές θητείες. Ο Μπάιντεν δηλώνει σιωνιστής και προωθούσε την «πολυπολιτισμικότητα» επί 8 χρόνια της θητείας του στο Λευκό Οίκο , καθώς και τα αιτήματα των LGBTQ. Σήμερα είναι στο στόχαστρο για παιδεραστία .
Το άρθρο του στρατηγού εν αποστρατεία, Λούις Μακένζι, που αναφέρει ο Καθάριος στο βίντεο, εδώ: http://www.defence-point.gr/news/η-αλήθεια-για-τη-σφαγή-στη-σρεμπρένιτσ

Εδώ θα δείτε το Ντοκιμαντέρ «το βάρος των αλυσίδων» που αναφέρει ο Καθάριος στο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=bmGfIWOQ1Jk

To βιβλίο του Κυριάκου Καθάριου μπορείτε να το αγοράσετε εδώ : https://www.protoporia.gr/to-taxidi-t...
Όπως σήμερα οι αριστεροί ήταν κατά του Άσαντ εξ αρχής και υπέρ των δικαιωμάτων των κάφρων που μαζεύτηκαν απ`όλες τις χώρες για να εξισλαμίσουν τη Συρία , έτσι και τότε οι αριστεροί έβαλλαν κατά του Μιλόσεβιτς (που δικαιώθηκε μετά θάνατον από τα δικαστήρια )και υπέρ των μουσουλμάνων της Βοσνίας που ενώθηκαν με μουσουλμάνους από τη μέση Ανατολή και βοήθησαν στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας .Βλέπε Εφημερίδα των Συντακτών και τη γνωστή ανθελληνική ιστοσελίδα ΧΥΖ Contagion. Το εν λόγω site κατηγορούσε τότε τους Έλληνες εθελοντές στο Σερβοβοσνιακό στρατό ως Χρυσαυγήτες Νεοναζί.
Εδώ μπορείτε να ακούσετε άλλη μια συνέντευξη του Καθάριου: https://www.youtube.com/watch?v=kF4zo...


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;