Είναι όντως μια μικρή μειοψηφία οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές;

Σήμερα στο Η.Β ζουν πάνω από 3.200.000 μουσουλμάνοι, διπλάσιοι απ’ όσους ήταν πριν μία δεκαετία. Οι περισσότεροι ζουν στο Λονδίνο. Στο διαμέρισμα του Ανατολικού Λονδίνου Tower Hamlets το 45.6% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι. Ας δούμε τα ευρήματα των ερευνών. Μετά το ποσοστό, μέσα σε παρένθεση είναι ο απόλυτος αριθμός για να έχουμε μια πιο χειροπιαστή εικόνα.

Το 78% (2.496.000) θεωρούν ότι η θρησκεία είναι πολύ σημαντική για αυτούς, που σημαίνει ότι αποδέχονται τις εντολές του Κορανίου χωρίς επιφυλάξεις. To 40% (1.280.000) θέλουν η σαρία να εφαρμοστεί στο Η.Β ως παράλληλο νομικό σύστημα και τo 28% (896.000) θέλουν η Βρετανία να γίνει ένα Ισλαμικό κράτος και η σαρία να επιβληθεί σε όλους, μουσουλμάνους και μη. Κι όταν μιλάνε για σαρία δεν εννοούν θέματα αστικού δικαίου, αλλά λιθοβολισμό για μοιχεία, μαστιγώσεις και ακρωτηριασμούς.

To 9% (288.000) ανήκουν στον σκληρό πυρήνα των ισλαμιστών και δηλώνουν ότι οι βομβιστές αυτοκτονίας είναι δικαιολογημένοι, ότι δεν θα κατέδιδαν ποτέ έναν τρομοκράτη στις αρχές, και ότι θεωρούν τη βία αποδεκτό τρόπο διάδοσης ή υπεράσπισης της θρησκείας τους. Τις ίδιες, λίγο πολύ, απόψεις έχουν οι μουσουλμάνοι στις υπόλοιπες χώρες της Δ. Ευρώπης: Το 65% θεωρούν τη σαρία πιο σημαντική από τον νόμο του κράτους στο οποίο έχουν μεταναστεύσει και θα ήθελαν να εφαρμοστεί επίσημα. Και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα ποσοστά είναι κοντινά: υπέρ της σαρίας δηλώνουν το 62% των μουσουλμάνων του Καναδά και το 53% των ΗΠΑ.

Τα ποσοστά όσων επιδοκιμάζουν την εγκληματική δραστηριότητα των ομοθρήσκων τους είναι αυξημένα στις νεότερες έρευνες σε σχέση με τις προ δεκαετίας κι επίσης αυξάνονται, και σε κάποιες περιπτώσεις υπερδιπλασιάζονται, όταν ερωτώνται οι νέοι (18-24 ετών) που έχουν γεννηθεί στην Ευρώπη, σε σχέση με τους πατεράδες τους που φαίνονται πιο ήπιοι!


Μια μαύρη μέρα στην ιστορία του Λονδίνου ήταν η 7/7/2005. 4 εκρήξεις στο μετρό, έργο τζιχαντιστών, κόστισαν 56 νεκρούς και 700 τραυματίες. Κάθε "κανονικός” άνθρωπος μόνο φρίκη και αποτροπιασμό θα μπορούσε να νιώσει για τις εν ψυχρώ δολοφονίες τόσων αθώων. Κι όμως, ο 1 στους 4 Βρετανούς μουσουλμάνους απάντησε ότι θεωρεί την τρομοκρατική επίθεση της 7/7 δικαιολογημένη! Μάλιστα, τα ποσοστά είναι μεγαλύτερα (31%) στους νεαρούς μουσουλμάνους σε σχέση με τις ηλικίες πάνω από 45 (14%). Αυτή η τάση, δηλαδή οι νεότεροι να είναι περισσότερο φανατικοί, καταγράφεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δείτε τα ποσοστά όσων μουσουλμάνων επιδοκιμάζουν γενικώς τις επιθέσεις αυτοκτονίας.

ΗΠΑ: 26% των νέων μουσουλμάνων (και το 8% του συνόλου)
Βρετανία: 35% των νέων μουσουλμάνων (και το 24% του συνόλου)
Γαλλία: 42% των νέων μουσουλμάνων (και το 35% του συνόλου)
Γερμανία: 22% των νέων μουσουλμάνων (και το 13% του συνόλου)
Ισπανία: 29% των νέων μουσουλμάνων (και το 25% του συνόλου)


Στις 13/3/2011 η εβραϊκή οικογένεια Fogel (πατέρας 36 ετών, μητέρα 35 ετών και τρία παιδιά 11 ετών, 4 ετών και 3 μηνών) κατεσφάγη με μαχαίρι από Παλαιστίνιους που μπήκαν στο σπίτι τους τη νύχτα, την ώρα που κοιμόντουσαν. Το ένα τρίτο των Παλαιστινίων (32%) υποστήριξε τη σφαγή της οικογένειας (και των παιδιών)! Τι σύμπτωση! Το 37% των Βρετανών μουσουλμάνων πιστεύουν ότι οι Εβραίοι στη Βρετανία είναι "νόμιμος στόχος". Άλλωστε μόνο το 34% πιστεύουν ότι το Ολοκαύτωμα όντως συνέβη.

Μόνο το 57% των μουσουλμάνων σε όλον τον κόσμο αποδοκιμάζουν την Αλ-Κάιντα. Μόνο το 51% αποδοκιμάζουν τους Ταλιμπάν. Το 13% υποστηρίζουν και τους δύο και ένας στους 4 αρνείται να απαντήσει. Το 45% των Βρετανών μουσουλμάνων συμφωνεί με την άποψη ότι οι μουσουλμάνοι κληρικοί που κηρύσσουν τη βία εναντίον της Δύσης αντιπροσωπεύουν το "mainstream Ισλάμ". Το 19% των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ πιστεύουν ότι η βία είναι δικαιολογημένη αν ο σκοπός είναι η σαρία να γίνει ο επίσημος νόμος των ΗΠΑ. Με την άποψη αυτή διαφωνεί το 66%.

Προσέξτε: δεν διαφωνεί με την προοπτική να γίνει η σαρία ο επίσημος νόμος, αλλά με τη χρήση της βίας για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Αν γίνει με ήπια μέσα, δηλαδή με πληθυσμιακή υπεροχή, τη σαρία θέλει το 53% όπως προαναφέρθηκε! Κι επειδή οι τζιχαντιστές για το ίδιο πράγμα αγωνίζονται, οι 2 στους 3 μουσουλμάνους στη Βρετανία, αν ήξεραν για κάποιο τρομοκρατικό σχέδιο δεν θα ανέφεραν τίποτε στην αστυνομία! Λογικό, αφού οι μισοί (1.600.000) υποστηρίζουν το ISIS το οποίο έχει σφάξει on camera και Βρετανούς εθελοντές, φίλα προσκείμενους στο Ισλάμ! Στη Γαλλία είναι πιο διαλλακτικοί: την τρομοκρατία υποστηρίζει το 16% των Γάλλων μουσουλμάνων. Αλλά στις ηλικίες 18-25 το ποσοστό ανεβαίνει στο 27%!


Μόνο το 4% των Βρετανών μουσουλμάνων αποδέχεται ότι η Αλ-Κάιντα οργάνωσε τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους. Το 31% είναι πεπεισμένοι ότι τις οργάνωσε η ίδια η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Σε θεωρίες συνωμοσίας για την 11/9/2001 πιστεύει το 75% των Αιγυπτίων και το 73% των Τούρκων μουσουλμάνων!

Τι πιστεύουν οι μουσουλμάνοι Ευρωπαίοι πολίτες σε σχέση με τις ατομικές ελευθερίες; Ας πούμε, για το δικαίωμα του ανθρώπου να πιστεύει ό,τι θέλει; Ο ένας στους 3 μουσουλμάνους της Βρετανίας υποστηρίζει ότι αυτός που εγκαταλείπει την πίστη στο Ισλάμ πρέπει να θανατώνεται. Το ποσοστό είναι 19% στους μεγαλύτερους (άνω των 55 ετών) αλλά 36% στους νέους! Να το συνειδητοποιήσουμε: άνθρωποι που μεγάλωσαν σε ευρωπαϊκό κράτος και πήγαν σε ευρωπαϊκό σχολείο, θεωρούν σωστό να θανατώνεται, δηλαδή να δολοφονείται (διότι δεν υπάρχει ανάλογη ποινή), κάποιος που άλλαξε απόψη για ένα θέμα 100% προσωπικό του! To αντίστοιχο ποσοστό στους μουσουλμάνους της Αυστρίας είναι 20%, και μάλλον θα μεγαλώσει, διότι το 43% των μουσουλμάνων δασκάλων στη χώρα υποστηρίζουν ανοιχτά την υπεροχή της σαρίας έναντι του αυστριακού νομικού συστήματος. Πάλι καλά. Την ποινή του θανάτου σε όσους θέλουν να εγκαταλείψουν το Ισλάμ ζητάει το 84% των Αιγυπτίων μουσουμάνων, το 86% των Ιορδανών, το 30% των Ινδονήσιων, το 76% των Πακιστανών και το 51% των Νιγηριανών.

Το 78% των Βρετανών μουσουλμάνων θέλει να τιμωρούνται (χωρίς να διευκρινίζει το είδος της τιμωρίας) όσοι δημοσιεύουν αρνητικά σχόλια ή σκίτσα για τον Μωάμεθ. Μετά την επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo, το 27% των Βρετανών μουσουλμάνων (στο οποίο πρέπει να προστεθεί και το 8% που αρνήθηκε να απαντήσει) υποστήριξε τους δολοφόνους. Ανάμεσα στους νέους Γάλλους μουσουλμάνους το 32% έχει εξτρεμιστικές θέσεις, το 33% πιστεύει ότι η βία για ιδεολογικούς λόγους είναι δικαιολογημένη και το 24% δεν καταδικάζει τη σφαγή στην Charlie Hebdo. Το 21% δεν καταδικάζει τη σφαγή στο Μπατακλάν.

Τι πιστεύουν για τον έρωτα, τις σχέσεις και την ελευθερία του λόγου; Το 23% των Τούρκων που ζουν στη Γερμανία λένε ότι ένας μουσουλμάνος δεν πρέπει να κάνει χειραψία με το αντίθετο φύλο και το 33% θέλει οι γυναίκες να φοράνε τουλάχιστον μαντήλα. Το 73% θέλει να απαγορεύονται βιβλία και ταινίες που προσβάλλουν τη θρησκεία. Ο ένας στους 3 μουσουλμάνους της Βρετανίας θεωρεί σωστό η γυναίκα να εξαναγκάζεται να υπακούει στις διαταγές του άντρα της, στις οποίες περιλαμβάνεται (ως διαταγή) και το σεξ. Ο ένας στους 10 θα σκότωνε ένα μέλος της οικογένειάς του για λόγους τιμής. Το ποσοστό στους νέους διπλασιάζεται: ένας στους 5. Το 51% πιστεύουν ότι μια μουσουλμάνα δεν μπορεί να παντρευτεί έναν μη μουσουλμάνο και το 52% ότι είναι φυσιολογικό ένας μουσουλμάνος να έχει μέχρι 4 γυναίκες. Το 74% των νέων (ανδρών και γυναικών) μουσουλμάνων θέλουν η γυναίκα να φοράει τουλάχιστον νικάμπ. Στις ηλικίες πάνω από 55 το ποσοστό είναι "μόνο” 28%! Μόνο το 3% του συνόλου δηλώνουν καθαρά υπέρ της ελευθερίας του λόγου. Το 61% πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία πρέπει να τιμωρείται.


Όσον αφορά το ερώτημα σχετικά με το κατά πόσο οι μουσουλμάνοι είναι διατεθειμένοι να ασπαστούν τις ευρωπαικές αξίες  και θα ζήσουμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι και ελεύθεροι με αμοιβαίο σεβασμό στις απόψεις του άλλου,τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν τρομερό ενδιαφέρον.

Ας ρωτήσουμε ξανά τους ίδιους:
Μόνο το 7% των Βρετανών μουσουλμάνων θεωρεί ότι είναι πρώτα Βρετανοί και μετά μουσουλμάνοι. Από τους υπόλοιπους το 81% αυτοπροσδιορίζονται ως πρώτα μουσουλμάνοι και μετά Βρετανοί. Το 12% δεν ξέρει, δεν απαντά.

Το Ισλάμ δεν αφομοιώνεται,αλλά αφομοιώνει.Δεν είναι δημοκρατικό δόγμα, αλλά επιθετικό και επιτακτικό.Δεν κατευνάζεται και δεν μετριάζεται,είναι συμπαγές,ένα και αδιαίρετο.Οι πράξεις των ανθρώπων του είναι αποτέλεσμα της παιδεία του,του πολιτισμού τους και προπαντός της ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Μας μισούν τόσο γιατί είμαστε λευκοί,αλλά κυρίως γιατί είμαστε άπιστοι.Δεν αποδέχονται τον τρόπο ζωής μας και τις αξίες μας.Το μίσος τους είναι πολιτιστικό και θρησκευτικό.

Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι δικές μας οι δράσεις προς αυτούς είναι δράσεις συμπληρωματικές ενώ οι δικές τους οι αντιδράσεις είναι δράσεις αντικατάστασης .Για παράδειγμα εμείς στα γεύματα στο σχολείο προσθέτουμε και το βοδινό κρέας μιας και οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε το χοιρινό(συμπληρωματική δράση).Αυτοί ζητούν να προσφέρεται εξ ολοκλήρου βοδινό κρέας (δράση υποκατάστασης και επιβολή  της κουλτούρας του στην δική μας).


Τους σώζεις που θαλασσοπνίγονται και τους ταΐζεις ζυμαρικά και οι Αφρικανοί το πετούν στα σκουπίδια διότι στην Αφρική δεν τρώνε τέτοια( το είδαμε στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα).

Η μόνη διαφορά μεταξύ των «μετριοπαθών» και «ριζοσπαστικών» μουσουλμάνων έγκειται στο ότι οι πρώτοι γνωρίζουν ότι οι δεύτεροι έχουν δίκιο, διότι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εφαρμόζουν τις γραφές τους.Γιαυτό ακριβώς τους ανέχονται και γιαυτό υπάρχουν και αναπτύσσονται τέτοια ακραία στοιχεία ανάμεσα σε αυτούς που δεν προτίθενται να πιάσουν τα όπλα. Η διάκριση αυτή είναι δυτικό ευφυολόγημα .Το Ισλάμ είναι Ισλάμ και ο νόμος του είναι ένας για όλους τους πιστούς. « Δεν υπάρχει μετριοπαθές και ριζοσπαστικό Ισλάμ, το Ισλάμ είναι Ισλάμ»[Ταγίπ Ερντογάν 2015].

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τα παραπάνω είτε έχει υποστεί ανυπέρβλητη ηθικοπνευματική βλάβη, είτε έχει λαμβάνειν οπότε είναι συμφεροντολόγος(πχ μέλος ΜΚΟ) , είτε είναι πράκτορας σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Παραπομπές:
  1. http://www.commonsenseevaluation.com/tag/muslims/#sthash.fzvhhvQC.dpbs
  2. https://www.youtube.com/watch?v=uf8jL7aS0Y0
  3. https://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/opinion-polls.aspx
  4. https://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/10-reasons-not-peace.aspx
  5. https://greekmurtadeen.wordpress.com/
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Δημόσιο Χρέος επί Γεωργίου Παπαδοπούλου (1967-1973): H Aλήθεια και η Παραποίησή της

Η απάτη του Αμίρ μέσα από τις επίσημες σελίδες του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής

Οικονομική μετανάστευση υπό το πρίσμα των πολιτικών ιδεολογιών