Συνέντευξη του Γερμανού χημικού Germar Rudolf,σχετικά με την ερευνά του περί των ευρημάτων στον χώρο του Άουσβιτς.



Germar Rudolf, Γερμανός Χημικός γεννηθείς το 1964. Σπούδασε Χημεία και εν συνεχεία έκανε master. Το 1991 ξεκίνησε το διδακτορικό του στο ίδρυμα Max Planck (ίδρυμα μελετών πάνω στη Φυσική και τη Χημεία) . Στον ελεύθερο χρόνο του μελετούσε βιβλία ιστορίας και κυρίως για τον β`παγκόσμιο. Έπεσε στα χέρια του ένα σύγγραμμα ενός «αρνητή του ολοκαυτώματος» και του κίνησε την περιέργεια. Μετέβη λοιπόν στο Άουσβιτς και ξεκίνησε να παίρνει δείγματα και να κάνει χημικές μελέτες .
Έγραψε μια χημική τεχνοκρατική διατριβή πάνω σε ότι είδε στο Άουσβιτς περί τις 40 σελίδες και την παρουσίασε στο πανεπιστήμιο μπροστά σε ακροατήριο. Εν τω μεταξύ ο Ρούντολφ απολύτως καμία ιδεολογική σχέση δεν είχε ,και ούτε έχει μέχρι σήμερα, με Εθνικοσοσιαλισμούς και Χιτλερισμό. Δικηγόροι στη Γερμανία χρησιμοποίησαν τη διατριβή σε δίκες προς υπεράσπιση πελατών τους που ήταν αξιωματικοί της Βέρμαχτ και ακόμη εν ζωή (το Εβραιόπληκτο καθεστώς της σημερινής Γερμανίας δεν διστάζει να οδηγήσει στο κάτεργο ακόμα και υπερήλικες βετεράνους του πολέμου). Ο Ρούντολφ στοχοποιήθηκε και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «υποκίνηση φυλετικού μίσους» και «αντισημιτισμό» και κατάφεραν να τον καταδικάσουν σε 14 μήνες φυλάκιση. Κατάσχεσαν τη διατριβή του συν ένα βιβλίο που είχε γράψει πάνω στα πορίσματα του.
Ο Ρούντολφ εκείνη την περίοδο ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδάκια και ήταν τριαντάρης. Την κοπάνησε για την Αγγλία για να αποφύγει τη φυλακή και εκεί γνώρισε τον γνωστό David Irving o οποίος του ζήτησε να παραστεί σε μια δίκη που είχε και να καταθέσει τα όσα είχε να πει για το Άουσβιτς. Τότε ο Ρούντολφ έγινε γνωστός στα ΜΜΕ της Αγγλίας και το εβραϊκό λόμπι ενοχλήθηκε. Στην Αγγλία έμεινε 2 χρόνια περίπου και είχε πάει και η σύζυγος του μαζί με τα δύο παιδιά τους ηλικίας 3 και 4 ετών. Η γυναίκα του δεν άντεξε το stress και στο τέλος το ζεύγος χώρισε και αυτή επέστρεψε στη Γερμανία με τα τέκνα. Ο Ρούντολφ αναγκάστηκε να διαφύγει στις ΗΠΑ για να μην συλληφθεί και εκεί προσπαθούσε να πάρει Βίζα κάνοντας αίτηση πολιτικού ασύλου κατά την περίοδο 2001-2004. Στο διάστημα αυτό γνώρισε μια Αμερικανίδα , παντρεύτηκαν και έκανε και ένα τέκνο μαζί της.
Το αμερικανικό εβραϊκό λόμπι και η ADL παρενέβησαν και η αίτηση ασύλου ακυρώθηκε. Οι ΗΠΑ απέλασαν το 2005 τον Ρούντολφ πίσω στη Γερμανία όπου είχε ήδη καταδικαστεί. Εκεί οι Εβραιόδουλες αρχές του έριξαν 14 μήνες φυλακή συν 2,5 ακόμα χρόνια για άλλες δίκες για τη συγγραφή «αντισημιτικών βιβλίων» και για ομιλίες που είχε κάνει. Του κατάσχεσαν ότι βιβλία και διατριβές είχε συν όλα τα χρήματα που είχε βγάλει από τα βιβλία του (περί τα 21.000 ευρώ). Έμεινε στη φυλακή για τέσσερα περίπου χρόνια μέχρι το 2009. Το 2010 κατάφερε μετά από πολλές περιπέτειες να επιστρέψει στις ΗΠΑ όπου ζει μέχρι σήμερα με τη σύζυγο του και το παιδί τους . Δεν σταμάτησε τον αγώνα του και διατηρεί σύλλογο, CODOH- Committee for open debate on the Holocaust. Είναι ελεύθερος αλλά σίγουρα δεν θα είναι για πολύ. Θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα των «αρνητών του ολοκαυτώματος» και η διατριβή του (Roudolf Report) είναι ισάξια με αυτή του Λέχτερ.
Αυτή είναι η ελευθερία του λόγου για την οποία επαίρονται στη Δύση. Μπορείς να μιλήσεις και να γράψεις ότι θέλεις εκτός για το ολοκαύτωμα και τους Εβραίους. Αν πεις το οτιδήποτε δεν συμφέρει τους πανίσχυρους Εβραίους της πανίσχυρης international kliken , δεν πρόκειται να μπουν καν στη διαδικασία δημοκρατικού διαλόγου και αντιπαράθεσης μαζί σου, αλλά θα χρησιμοποιήσουν τους νόμους και τα δικαστήρια για να σε ξεκάνουν, ακόμα και αν είσαι 90 ετών . ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.

.

Υ.Γ. πολύ ευέξαπτοι είναι ορισμένοι Εβραίοι που ζούνε στις δυτικές πατρίδες και αποτελούν ξένο σώμα στη Δύση. Και εμείς έχουμε αρνητές ελληνικών ολοκαυτωμάτων και γενοκτονιών , όπως πχ τη Μαρία Ρεπούση και τον Νάσσο Θεοδωρίδη. Ε και; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ; Θα πουν ότι στη Σμύρνη το 1922 επικράτησε συνωστισμός και ότι η γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων δεν συνέβη ποτέ από τους Τούρκους, ότι ο χορός του Ζαλόγγου και το κρυφό σχολείο δεν υπήρξαν κτλ κτλ. Ίσως γράψουν και κάποιο βιβλίο για να στηρίξουν τις «επιστημονικές» θέσεις τους. Ε και;
Κάτσε να σας κάνω σύντομα μαθήματα εβραϊκού οικονομικού φιλελευθερισμού. Θα πέσουν πάνω στους ρεβιζιονιστές τιτάνες της ελληνικής διανόησης , όπως ο Σαράντος Καργάκος ,και όπως έπραξε και ο Κώστας Ζουράρις, και θα τους εξαφανίσουν. Το βιβλίο τους στην αρχή θα τιμολογηθεί σε μια τιμή Ρ που θα αποφασίσει ο εκδοτικός οίκος. Τα βιβλία είναι μοναδικά ως προς το περιεχόμενο τους και οπότε η αγορά του βιβλίου είναι «μονοπωλιακός ανταγωνισμός». Άρα η αρχική τιμή θα είναι πολύ πιο πάνω από το μέσο κόστος και ο εκδοτικός Οίκος θα σημειώσει υψηλά κέρδη από την πώληση του. Εν συνεχεία θα μειωθεί πολύ η ζήτηση του αιρετικού βιβλίου λόγω της σφοδρής κριτικής που θα δεχτεί αυτό και ο συγγραφέας και ο Οίκος θα αναγκαστεί να μειώσει αισθητά την τιμή για να στηρίξει τις πωλήσεις του(νόμος της ζήτησης). Εν τέλει θα καταλήξει να το πουλάει σε πακέτα προσφορών σε τιμή κοντά στο οριακό κόστος και το βιβλίο πιθανότατα δεν θα επανεκδοθεί ποτέ ξανά. Ο δε συγγραφέας στην κοινωνία θα θεωρηθεί λαομίσητος και προδότης. Την τιμή και την επιβίωση κάποιου συγγράμματος τα αποφασίζει η ΑΓΟΡΑ!
Έτσι γίνεται στις Δυτικές Φιλελεύθερες Δημοκρατίες. Στα ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου Τρίτου Ράιχ ή Τετάρτης Αυγούστου του Μεταξά, τα αντεθνικά, αιρετικά, προπαγανδιστικά, συγγράμματα τα καίνε. Τι φοβάστε ορισμένοι; Η αλήθεια δεν χρειάζεται κηδεμόνα, μόνο το ψέμα!


H συνέντευξη εδώ:  https://www.youtube.com/watch?v=LYAKGnFPZyQ&t=6s 

Σχόλια

  1. Δείτε και αυτό.

    http://www.lulu.com/shop/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82/shoah-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE/paperback/product-23081115.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα