Σκληρή αντιπαράθεση σε ημερίδα για τις «έμφυλες ταυτότητες»(Καβάλα, 2/5/2017)




Ένας από τη δημοσιογραφική ομάδα του off the record αντιπαρατίθεται με την «καθηγήτρια» του ΑΠΘ Δήμητρα Κογκίδου. Η μισελληνική κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ προσπαθεί να περάσει στην παιδεία την άκρως αντεπιστημονική και ιδεοληπτική νεομαρξιστική «θεωρία του κοινωνικού φύλου» (Gender Theory). Έχουν οργώσει όλη την Ελλάδα και σε κάθε πόλη στήνουν ημερίδες οι φεμινίστριες της θεωρίας του κοινωνικού φύλου με σκοπό να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς για τη νέα κατάσταση που πάνε να δημιουργήσουν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 

Η ημερίδα στην πόλη της Καβάλας είχε τίτλο «Οι διαφυλικές σχέσεις και ο έμφυλος διαχωρισμός των παιχνιδιών». Ο δημοσιογράφος πήγε προετοιμασμένος και στρίμωξε την ψευτοκαθηγήτρια ζητώντας της επίμονα επιστημονικές πηγές για τις ουρανομήκεις πομφόλυγες που ξεστόμιζε. Οι μόνες «επιστημονικές πηγές» που αναφέρθηκαν ήταν ένα βιβλίο στο οποίο προλόγιζε αυτή και φυσικά το βιβλίο της Judith Butler- Gender Trouble(1990). Πρόκειται για το βιβλίο της Εβραίας φεμινίστριας Τζούντιθ Μπάτλερ που είναι μαζί με την άλλη Εβραία Naomi Wolf οι πρωτεργάτριες του «Τρίτου ρεύματος Φεμινισμού» που ξεκίνησε προς τα τέλη της δεκαετίας του `80. Επειδή με τα δύο πρώτα ρεύματα φεμινισμού οι γυναίκες είχαν πλήρως χειραφετηθεί και είχαν αποκτήσει στη Δύση ίσα δικαιώματα με τους άντρες και αυτά κατοχυρωμένα με νόμους και Συντάγματα, ο φεμινισμός για να συνεχίσει να υπάρχει ως κίνημα στράφηκε στην ομοφυλοφιλία και στην θεωρία των έμφυλων ταυτοτήτων. Η ίδια η 61χρονη Εβραία Μπάτλερ δεν είναι καν βιολόγος επιστήμονας και δεν έχει σχέση με τη γενετική , αλλά δηλώνει Πολιτικός φιλόσοφος και ειδικεύεται στον φεμινισμό, τον μεταμοντερνισμό και την Κριτική θεωρία της σχολής της Φρανκφούρτης του Εβραίου Μαρκούζε (πολιτισμικός μαρξισμός) . Τις αντεπιστημονικές ιδεοληψίες των Εβραίων φεμινιστριών του `90 προσπαθούν να περάσουν εν έτει 2017 στην ελληνική παιδεία με σκοπό τη διάλυση της παραδοσιακής οικογένειας και την επιβολή της βούλησης της μειοψηφίας των ομοφυλοφίλων στην πλειοψηφία της κοινωνίας (ατόφιος πολιτισμικός μαρξισμός).

Αν δεν αποδέχεσαι τις θεωρίες τους σε αποκαλούν «ιδεοληπτικό» ή «συντηρητικό» ενώ οι «πεφωτισμένες» φεμινίστριες σου λένε ότι βασίζονται σε «αντικειμενικές επιστημονικές μελέτες». Σε όλες τις επιστήμες οι απόψεις διίστανται βάσει πολλές φορές της ιδεολογίας και κοσμοθεωρίας που διέπει τον εκάστοτε επιστήμονα, γι`αυτό και οι αποφάνσεις και αναλύσεις τους ονομάζονται «κανονιστικές». Για παράδειγμα αλλιώς θα αναλύσει ένας νεοφιλελεύθερος οικονομολόγος την ελαστικοποίηση της αγοράς εργασίας και το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, ή την σπουδαιότητα της διαφήμισης , και αλλιώς ένας αριστερός ή συντηρητικός οικονομολόγος. Δύσκολα θα συναντήσεις κοινές θέσεις και απόλυτη συναίνεση σε κάποιο ζήτημα στις επιστήμες. Μάλιστα πολλοί επιστήμονες χρηματίζονται για να κάνουν μελέτες που θα χρησιμοποιηθούν σε δεύτερο χρόνο για τους σκοπούς της προπαγάνδας των εντολέων τους. Αυτές λοιπόν οι φεμινίστριες βασίζονται σε μελέτες που τις ασπάζεται ένα ασήμαντο και απειροελάχιστο ποσοστό της ακαδημαϊκής κοινότητας (συνήθως ομοϊδεάτες τους και οπότε υπάρχει έννομο συμφέρον, ή είναι ομοφυλόφιλοι) και τις παρουσιάζουν ως θέσφατα, ως την απόλυτη αλήθεια! Πάντα η προπαγάνδα έχει ανάγκη από επιστημονικό έρεισμα ώστε να παρουσιάζεται ως περισπούδαστη και έχει φύση μανιχαϊστική (=εμείς κατέχουμε την απόλυτη επιστημονική αλήθεια ενώ όλοι οι άλλοι είναι αδαείς ή και ιδεοληπτικοί).




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα