Γιατί δεν πρέπει να χτίσουμε ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα

To ανθελληνικό τόξο ψήφισε υπέρ στην ανέγερση τεμένους στην Αθήνα και πρόσφατα ψήφισε υπέρ στην επίσπευση της διαδικασίας οικοδόμησής του.

(Ο Γεωργιάδης εξηγεί το ιστορικό υπέρ της ψήφισης του ισλαμικού τεμένους.)

Αυτό θα προσελκύσει στην Ελλάδα ακόμα περισσότερους Μουσουλμάνους και με βάση τους δείκτες γεννητικότητάς τους μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα επιταχυνθεί ακόμα πιο γρήγορα η ισλαμοποίηση της χώρας.

Στα φερέφωνα της τουρκικής προπαγάνδας ακούγεται μόνο η άποψη όσων τάσσονται υπέρ στην ανέγερση του τεμένους, οπότε σε αυτό το άρθρο θ' αποδομήσουμε την επιχειρηματολογία τους εξετάζοντας τις θέσεις τους μια προς μια.

1. Θα φτιάξουμε ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα γιατί σεβόμαστε τ' ανθρώπινα δικαιώματα και την ανεξιθρησκία.

Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι σέβεται τ' ανθρώπινα δικαιώματα και την ανεξιθρησκία και κανείς δεν παρεμποδίζεται στην έκφραση της θρησκευτικής του πίστης, όποια κι αν είναι αυτή. Τζαμιά υπάρχουν εκεί που έχουμε πολλούς νομίμους Μουσουλμάνους. Mόνο στην περιοχή της Θράκης λειτουργούν απρόσκοπτα περισσότερα από 320 μουσουλμανικά τεμένη. Στην Αθήνα λειτουργούν παράτυπα πολλά μικρά τζαμιά που κρατούν τους Μουσουλμάνους διασκορπισμένους, όμως η δημιουργία ενός μεγάλου μουσουλμανικού τεμένους θα συγκεντρώσει όλους τους Μουσουλμάνους σε μια περιοχή και σε αυτές τις περιπτώσεις όπως έχουμε δει από αντίστοιχα παραδείγματα στην Ευρώπη δημιουργούνται ισλαμικά γκέτο.  Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φτιάξουμε ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα διότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχουν αρκετοί νόμιμοι Μουσουλμάνοι και οι λαθρομετανάστες πρέπει ν' απελαθούν όπως ορίζει ο νόμος.

Μουσουλμάνοι στον Πειραιά επιδίδονται σε μαζοχιστικό έθιμο της θρησκείας τους. Η Ελλάδα τους το επιτρέπει παρότι λαμβάνει χώρα σε δημόσιο χώρο με συνέπεια να κινδυνεύει να τραυματιστεί ψυχολογικά κάποιο παιδί λόγω της εξαιρετικής γραφικότητας των παραστάσεων. Άλλη μια απόδειξη ότι η Ελλάδα σέβεται τη θρησκευτική ελευθερία με όποιο τρόπο κι αν εκδηλώνεται.

2. Η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχει τζαμί στην πρωτεύουσά της.

Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ψέματα των ισλαμολάγνων. Οι ευρωπαϊκες χώρες που δεν έχουν τζαμί στην πρωτεύουσά τους είναι η Ελλάδα, η Μάλτα, Ρουμανία, η Λιθουανία και η Σλοβακία. Ειδικά η Σλοβακία δεν έχει τζαμί όχι μόνο στην πρωτεύουσά της, αλλλά και σε κανένα άλλο σημείο της επικρατείας της. Όσες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν Τζαμιά έχουν και πολλούς νομίμους Μουσουλμάνους, κάτι που δεν ισχύει στη δική μας περίπτωση. Επίσης τα σύγχρονα Τζαμιά στην Ευρώπη έγιναν τον καιρό της μεγάλης αφέλειας ενώ τώρα που βρισκόμαστε στον καιρό της μεγάλης αφύπνισης, όχι μόνο δεν ανοίγουν Τζαμιά, αλλά πολλά από αυτά τα κλείνουν κιόλας. Μάλιστα στη Γαλλία έφτασαν στο σημείο να στέλνουν τους αστυνομικούς στις παραλίες και να υποχρεώνουν τις Μουσουλμάνες να αποκαλύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Άρα αν θέλουμε να πάρουμε παράδειγμα από την Ευρώπη, αντί να δούμε πώς εξέταζαν το συγκεκριμένο ζήτημα πριν από 10 ή 20 χρόνια, καλύτερα να δούμε ποια είναι η θέση τους τώρα.

Γάλλοι αστυνομικοί υποχρεώνουν Μουσουλμάνα να βγάλει την ισλαμική της περιβολή.


3. Έχουμε πολλά μικρά Τζαμιά και είναι προτιμότερο να έχουμε ένα μεγάλο που θα το ελέγχουμε πιο εύκολα.

Καταρχήν όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι το τζαμί θα πρέπει να ελέγχεται τότε αυτομάτως παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα κι αυτό είναι άλλη μια αντίφαση στην επιχειρηματολογία των ισλαμολάγνων. Σε ό,τι αφορά τα μικρά Τζαμιά, αυτά δεν πρόκειται να κλείσουν και κανείς δεν έχει ισχυριστεί το αντίθετο, αφού το μεγάλο Τζαμί όσο μεγάλο κι αν είναι δε θα επαρκεί για όλους τους Μουσουλμάνους. Τα μικρά τζαμιά θα συνεχίσουν να λειτουργούν και λόγω της χιλιομετρικής απόστασης που θα χωρίζει όσους Μουσουλμάνους δε θα βρίσκονται κοντά στο μεγάλο. Επίσης οι δογματικές διαφορές των Μουσουλμάνων δεν τους επιτρέπουν να θρησκεύονται όλοι μαζί στον ίδιο χώρο. Σε ό,τι αφορά τον έλεγχο, αν κάποιος είναι εξτρεμιστής που θέλει να στρατολογήσει τρομοκράτες τότε η πρόσκλησή του δε θα γίνει ούτε από το μικρόφωνο ούτε από το τηλέφωνο διότι γνωρίζουν ότι θα παρακολουθούνται.

Οι δογματικές διαφορές των Μουσουλμάνων πολλές φορές οδηγούν σε βίαιες συγκρούσεις με πολλούς νεκρούς.

4. Υπέρ του Τζαμιού στην Αθήνα είχαν τεθεί και κάποιοι μεγάλοι Έλληνες Ηγέτες του 20ου αιώνα.

Αυτό ακόμα κι αν ισχύει είναι μια υπόθεση που αφορά τον περασμένο αιώνα όμως οι πολιτικές αλλάζουν ανάλογα τα δεδομένα. Π.χ. οι Ευρωπαίοι πριν λίγο καιρό έβλεπαν με αδιαφορία το ζήτημα της ισλαμοποίησης, ενώ τώρα το αντιμετωπίζουν ως το κυριότερο πρόβλημα της Ηπείρου. Επίσης αν αυτοί οι Έλληνες ηγέτες πίστευαν πραγματικά ότι έπρεπε να κατασκευαστεί τζαμί στην Αθήνα, αν δηλαδή δεν είπαν κάτι τέτοιο μια συγκεκριμένη στιγμή μόνο και μόνο για διπλωματικούς λόγους, τότε θα το είχαν φτιάξει, όμως όπως γνωρίζουμε δε συνέβη κάτι τέτοιο.

Πρόσφατα ο Γεωργιάδης μίλησε για τη Σαρία και είπε ότι η Σαρία ισχύει σε ολόκληρη την Ευρώπη επειδή οι Ευρωπαίοι σέβονται τις ιδιαιτερότητες των Μουσουλμάνων. Στην ίδια συζήτηση παραδέχτηκε πως σε ό,τι αφορά την ανέγερση του τεμένους η Ελλάδα αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση λόγω της οθωμανικής κατοχής. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε πώς ακριβώς το είπε.



Οπότε τώρα αναδύεται το εξής ερώτημα: Αφού οι Ευρωπαίοι σέβονται τις ιδιαιτερότητες και με δεδομένο ότι η Ελλάδα έχει την ιδιαιτερότητα πως έχει περάσει οθωμανική κατοχή, όταν η ευρωπαϊκή πλευρά πίεζε την Ελλάδα για δημιουργία τεμένους στην Αθήνα, χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα η ιδιαιτερότητα της Ελλάδος ώστε να αρνηθούμε την κατασκευή του ή οι Ευρωπαίοι σέβονται τις ιδιαιτερότητες μόνο αν πρόκειται να σαπίσουμε στο ξύλο γυναίκες;

Στο Ισλάμ ένας άντρας επιτρέπεται να χτυπάει τη γυναίκα του κι αυτό γίνεται αποδεκτό από την Ευρώπη. 

Διότι αν οι Ευρωπαίοι σέβονται τις ιδιαιτερότητες μόνο αν πρόκειται να σαπίσουμε στο ξύλο γυναίκες, θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε, τόσο για να ξέρουμε τι εννοούμε πλέον όταν μιλάμε για ευρωπαϊκό πολιτισμό και ευρωπαϊκές αξίες, όσο και για να συνειδητοποιήσουμε πιο εύκολα πώς μπορεί να επηρεαστεί o πολιτισμός μιας κοινωνίας, όταν εισέρχονται σε αυτή Ισλαμιστές.

Ίαμβος

(παρακάτω μερικά πολύ ενδιαφέροντα βίντεο που αφορούν το ισλάμ και τη μαζική του εισβολή στην Ευρώπη)





















Σχόλια

  1. Ιαμβε είσαι φοβερός φίλε! Εξαιρετικό άρθρο! Θα κάνω ότι μπορώ για να γίνει πιο γνωστό αυτό το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;