Denial(2016) :Η προπαγανδιστική ταινία κατά των «αρνητών του ολοκαυτώματος»


Denial ένα έργο του εβραϊκού Χόλιγουντ (Jewood) ως προπαγανδιστική απάντηση και μόνο στην άνοδο πανταχόθεν του Εθνικισμού και του αντιεβραϊσμού (αυτό που αποκαλούν προπαγανδιστικά «αντισημιτισμός» ).
Η ταινία βάλλει κατά του ιστορικού David Irving και των «αρνητών του ολοκαυτώματος» εν γένει. Πως απαντούν οι Εβραίοι σε όλες τις κατηγορίες περί της μη υπάρξεως του «ολοκαυτώματος»; Φυσικά όχι με διάλογο αλλά με αντισημιτικούς νόμους σε όλα τα κράτη της Δύσης, με σκοπό τη φίμωση, και με μπόλικη πολιτική ορθότητα από τα ΜΜΕ. Κατ`επέκταση των αντισημιτικών νόμων έρχονται οι ποινικές διώξεις και στημένες πολυδάπανες δίκες όπου εξοντώνουν οικονομικά τους αντιφρονούντες τους. Το αποτελείωμα έρχεται με την παγίωση της δημόσιας συνείδησης για την ορθότητα του «ολοκαυτώματος» μέσα από προπαγανδιστικές ταινίες . 
Η αλληλουχία λοιπόν είναι : Νόμοι-->Δίκες-->προπαγάνδα .
Στο κομμάτι της προπαγάνδας και του εκφοβισμού υπάρχουν και εποπτικά όργανα για τον εντοπισμό «αντισημιτικών» κρουσμάτων .Το σημαντικότερο είναι το ADL (Anti Defamation League) με δράση στις ΗΠΑ & Ευρώπη.Το ADL είναι ο παγκόσμιος «μπάτσος» του αντισημιτισμού. Στην ταινία Denial εμφανίζουν τον David Irving ως ένα γεροξεκούτη κακάσχημο, ενώ την αντίδικο του , την Εβραία Deborah Lipstadt, ως μια πεντάμορφη ανθρωπίστρια επιστήμονα και την υποδύεται η εξίσου Εβραία Rachel Weisz 


 Deborah Lipstadt

Αναφέρω συντόμως τους κύριους συντελεστές των «αρνητών του ολοκαυτώματος». Όλα ξεκίνησαν από έναν πρώην σιωνιστή τον Benjamin Freedman(1890-1984) [1] που τους ξεσκέπασε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στην πατριωτική αμερικάνικη εφημερίδα Common Sense το 1961. Ο Φρίντμαν ήταν ένας επιφανής Εβραίος business man με επαφές με όλους τους προέδρους των ΗΠΑ, από τον Ρούσβελτ μέχρι τον Κένεντι και ήταν και παρών και στις διαβουλεύσεις στην περίφημη «συνθήκη των Βερσαλλιών».


O B.Freedman(τρίτος από αριστερά) σε ηλικία 82 ετών βραβεύεται για τον αντικομμουνιστικό αγώνα του από Πολωνούς

Εν συνεχεία ο Γερμανός του Καναδά Ernst Zundel [2]. Μετανάστευσε μετά το τέλος του β`παγκοσμίου πολέμου κατά την παιδική του ηλικία  για τον Καναδά .Μεγάλωσε ,σπούδασε και παντρεύτηκε στον Καναδά και μελέτησε εξονυχιστικά την ιστορία του β`παγκοσμίου πολέμου και του ολοκαυτώματος. Δημιούργησε δικό του τοπικό κανάλι για να υποστηρίξει τους Γερμανούς ενάντια στην μεταπολεμική αντιγερμανική προπαγάνδα που τους έκαναν.  Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο καταπληκτικός Εγγλέζος ιστορικός ρεβιζιονιστής David Irving κατά του οποίου σκηνοθετήθηκε η ταινία Denial. 
.Όλους τους οδήγησαν οι Εβραίοι λομπίστες στα δικαστήρια βάσει των προηγηθέντων αντιρατσιστικών νόμων που δολίως θέσπισαν οι πολιτικάντηδες μαριονέτες τους. 
Ernst Zundel


Ο δε Zundel τότε για τους σκοπούς της νομικής του υπεράσπισης (τον οδήγησαν σε δίκη το 1988 οι Εβραίοι) ,ανέθεσε στον μηχανικό Leuchter[3] και την εταιρία του  να ερευνήσει  τα στρατόπεδα συγκέντρωσης Άουσβιτς, Μπίρκεναου και Μαϊντάνεκ .Ο Fred Arthur Leuchter γεννηθείς το 1943 ,εργαζόταν με την εταιρία του (Fred Leuchter Associates) ως μηχανικός σε εγκαταστάσεις επιβολής θανατικής ποινής σε βαρυποινίτες,  σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ( Στο Tennessee δια ηλεκτρικής καρέκλας, στο New Jersey δια δηλητηριώδους ένεσης).  Η αναφορά του διατυπώθηκε σε δύο μελέτες γνωστές ως «πρώτη και δεύτερη αναφορά Λόχτερ». Έκτοτε έχασε τη δουλειά του και η καριέρα του έλαβε τέλος. Ο Fred Leuchter δεν έχει απολύτως καμία σχέση με Εθνικοσοσιαλισμούς και τα σχετικά, όπως και ο ειρηνιστής αντιμιλιταριστής Ernst Zundel. Ανέφερε στον Zundel ότι οποιοδήποτε και αν ήταν το πόρισμα της έρευνας του θα το γνωστοποιούσε στη δίκη ακόμα και αν αυτό «έκαιγε» τον εντολέα του. 
Fred Leuchter

Η τύχη του Zundel ήταν προκαθορισμένη. Φυλακίστηκε τόσο στον Καναδά όσο και στις ΗΠΑ και στην Γερμανία. Εξέτισε ποινή κάθειρξης συνολικά 5 έτη μόνο και μόνο γιατί αμφισβήτησε τους Εβραίους και χωρίς να είναι Εθνικοσοσιαλιστής ή να συμμετέχει σε Εθνικοσοσιαλιστικά κινήματα. 

Η αλήθεια δεν φοβάται κανέναν και δεν έχει χορηγό. Για παράδειγμα έχουμε και εμείς αρνητές δικών μας γενοκτονιών , όπως είναι ο μισέλληνας Νάσος Θεοδωρίδης και η Μαρία Ρεπούση. Αυτούς τους τσακίσαμε δια του διαλόγου.Σε δημόσιο διάλογο τέτοια λιλιπούτεια άτομα δεν αντέχουν ούτε 5 λεπτά . Δεν είναι ιστορικοί αλλά προπαγανδιστές .Πλέον τέτοια άτομα έχουν περιθωριοποιηθεί και όντες ηττημένοι λοιδορούνται απ`όλους τους Έλληνες (πλην μιας δράκας γραφικών κομμουνιστοσυμμοριτών προπαγανδιστών στους οποίους ουδείς δίνει σημασία) .Το ίδιο συνέβη χρόνια νωρίτερα με τον «ιστορικό» Φαλμεράιερ εις τον οποίο απάντησε ο ιστορικός Παπαρηγόπουλος με το γνωστό πόνημα η «ιστορία του ελληνικού έθνους », όπως και μεταγενέστεροι επιστήμονες σαν τον Πουλιανό και τον Τριανταφυλλίδη που έγραψαν βιβλία για την καταγωγή των Ελλήνων και τη φυλετική συνέχεια και καθαρότητα  του ελληνικού έθνους [4]. 
Έτσι αντιμετωπίζεις τους ιστορικούς ρεβιζιονιστές, τσακίζοντας τους με επιχειρήματα και στοιχεία  και όχι με δίκες και κρεμάλες .Αυτά τα ζητήματα επιλύονται στις αίθουσες των πανεπιστημίων και όχι των δικαστηρίων. Αν η αμφισβήτηση αποτελεί ποινικό αδίκημα , τότε έχεις περιορισμό της ελευθερίας της έρευνας και έκφρασης και οπότε της Δημοκρατίας. Υποτίθεται ότι η φιλελεύθερη Δύση απεχθάνεται τον ολοκληρωτισμό. 
Όσον αφορά το ολοκαύτωμα , ας απαντήσουν στο παρακάτω βίντεο , όπου κάποιος παραθέτει άρθρα του NY Times της περιόδου 1915-1939, όπου γίνεται σταθερά μνεία στον αριθμό των «έξι εκατομμυρίων Εβραίων» που διακινδυνεύουν την εξόντωση, πολλά χρόνια πριν αυτό συμβεί. Στην περιγραφή του βίντεο θα βρείτε όλα αυτά τα άρθρα μέσα από το αρχείο της επίσημης ιστοσελίδας των NY Times( διατηρεί αρχείο όλων των φύλλων από το 1851 μέχρι σήμερα). Αν μπορείτε αμφισβητήστε το υλικό.[5] 
Η προπαγανδιστική ταινία «Denial» έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 και στην Ευρώπη έρχεται τον Ιανουάριο του 2017 . 

[1] η ομιλία του Φρίντμαν σε εκδήλωση της εφημερίδας Common Sense το 1961 , με ελληνικούς υπότιτλους https://www.youtube.com/watch?v=XPJeIV1BU9I

[2] η κορυφαία συνέντευξη που έδωσε ο Zundel σε έναν Εβραίο δημοσιογράφο https://www.youtube.com/watch?v=A5sbegfCz7o

[3] ομιλία του Leuchter για τους θαλάμους αερίων με ελληνικούς υπότιτλους  https://www.youtube.com/watch?v=ttf84Ndg-J8

[4] Άρης Πουλιανός- η προέλευση των Ελλήνων.Εθνογενετική έρευνα (2004).
Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης- η γενετική ιστορία της Ελλάδας.Το DNA των Ελλήνων(2013)

[5] το βίντεο που όλοι πρέπει να δουν. Στην περιγραφή όλες οι αποδείξεις των όσων θα παρακολουθήσετε  https://www.youtube.com/watch?v=WzUKKwaskcI


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα