Το Johnnie Walker στην υπηρεσία της Νέας Τάξης




Νεοταξικό παραλήρημα από την βρετανική πολυεθνική εταιρία Diageo .H εταιρία που προάγει την «πολυπολιτισμικότητα».Τη δουλειά έχει η βρετανική εταιρία να ασχοληθεί με την ελληνική νήσο Λέσβο και να την συμπεριλάβει στα σποτάκια της;  Πριν περάσουμε στην Διοικητική ανάλυση της κίνησης της εταιρίας παραθέτουμε το σύνδεσμο του βίντεο στην περίπτωση που δεν σας εμφανίζεται στην αρχή του άρθρου (https://www.youtube.com/watch?v=KLk9bV32N24&feature=youtu.be)

Άθλια προπαγάνδα από την βρετανική πολυεθνική εταιρία αλκοολούχων ποτών Diageo, εταιρία της γνωστής μάρκας ουίσκι Τζόνι Γουόκερ. Στα χνάρια της Νέας Τάξης και της Νέας Εποχής που ξημερώνει για τους λαούς της Ευρώπης, σκέφτηκε η εκφυλισμένη προδοτική αντιλευκή εταιρία να συμμετάσχει ώστε να κερδίσει την εύνοια των λαθρολάγνων διεθνιστών Νεοεποχιτών .
Αυτό είναι ένα από τα συνήθη σφάλματα του management της εκάστοτε εταιρίας ,που συνηθίζουν να κοιτάζουν κοντόφθαλμα εναρμονιζόμενες δήθεν με τις αλλαγές του μακροπεριβάλλοντος τους . Εξέλαβαν την λαθροεισβολή των μουσουλμάνων εποίκων ως μια ευκαιρία να αδράξουν και όχι ως μια απειλή που θα πρέπει να εξουδετερώσουν .

Στρατηγικά λοιπόν η στάση τους είναι λάθος για πολλούς και ποικίλους λόγους :
Α)Ποτέ μια εταιρία δεν πρέπει να πολιτικοποιείται διότι έτσι χάνει πελάτες από το target group της . Οι Εθνικιστές πελάτες για παράδειγμα θα πάψουν να πίνουν Johnnie Walker και πάρα πολύ καλά θα κάνουν.

Β) Οι λαθροέποικοι είναι κατά το 99% μουσουλμάνοι .Στο Ισλάμ το αλκοόλ απαγορεύεται και αυτό αναφέρεται ρητά στο Κοράνι. Επίσης στις μουσουλμανικές χώρες δεν πρέπει να υπάρχουν σημεία πώλησης αλκοολούχων ουσιών σε ακτίνα 2χλμ πέριξ του μουσουλμανικού Τεμένους. Τουτέστιν οι λαθρέποικοι δεν είναι δυνητικοί πελάτες της ηλίθιας εταιρίας αλλά διώκτες των πελατών της.

Σε πολλές χώρες της Δύσης ζήσαμε το φαινόμενο να βγαίνουν παγανιά το βράδυ ισλαμικά Τάγματα Εφόδου ντυμένοι με κίτρινες ή πορτοκαλί στολές που έφεραν την ένδειξη «Sharia Police» ,οι οποίοι επανέφεραν στην τάξη ,πολλές φορές και δια της βίας, τους ελαφρά τη καρδία μουσουλμάνους που κατανάλωναν αλκοόλ στα μπαρ της Δύσης.
Αν επικρατήσει για παράδειγμα το Ισλάμ θα επέλθει ποτοαπαγόρευση πράγμα που θα οδηγήσει την πολυεθνική εταιρία σε απώλεια τοπικών αγορών και ίσως και σε πτώχευση. Ή θα την οδηγήσει σε υπέρογκες δαπάνες μετατροπής του αντικειμένου της(core business) , από εταιρία εμπορίου αλκοόλ σε εταιρία πώλησης μη αλκοολούχων ποτών ή σε άλλη ασυσχέτιστη δραστηριότητα με την κύρια δραστηριότητα.

Η απώλεια είναι εμφανής μιας και οι εγκαταστάσεις και τα εργοστάσια παρασκευής ουίσκι θα αποτελέσουν sunk cost, δηλαδή δεν θα έχουν κάποια άλλη χρησιμότητα και θα αποτελέσουν καθαρή χασούρα.
Είναι πασιφανής η κάκιστη διάγνωση του μακροπεριβάλλοντος που οδήγησε τους ηλίθιους εκφυλισμένους μάνατζερ( ο μαλάκας εκφυλισμένος Νεοταξίτης Ελβετός Franz Humer ) να εκλάβουν μια ξεκάθαρη περιβαλλοντική απειλή ως ευκαιρία.
Εμείς καλούμε όλους τους πατριώτες να μην καταναλώνουν Τζόνι Γουόκερ στέλνοντας έτσι το πολιτικό μήνυμα στην δόλια και πανάθλια βρετανική πολυεθνική εταιρία Diageo ,δια της πτώσης των πωλήσεων της στην εν λόγω επιχειρηματική της μονάδα, ότι στον αγώνα της ταυτοτικής μας επιβίωσης τους θεωρούμε προδότες, αντιλευκούς, υπανθρώπους και αντιευρωπαίους .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα