Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός του Άδωνι Γεωργιάδη

Οι οπαδοί του Αδώνιδος Γεωργιάδη διατείνονται ότι ο ίδιος είναι πάντα σταθερός στις ιδέες του και ότι από αυτές δεν κάνει βήμα πίσω. Ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα κόμματα αλλά οι ιδέες και ότι τα κόμματα πρέπει να εξυπηρετούν και να αποτελούν το όχημα των ιδεών και όχι οι ιδέες να εξυπηρετούν τα κόμματα. Μάλιστα ο ίδιος όταν διαφώνησε με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, και όταν αυτός επέβαλε την κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του, παραιτήθηκε από υπουργός που ήταν. Άφησε λοιπόν την καρέκλα. Στην περίπτωση του Τεμένους γιατί δεν έπραξε το ίδιο όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέβαλε την κομματική πειθαρχία;  Από το 2010 μαζί με τον Βορίδη και τον Θανάση Πλεύρη έχουν δώσει άπειρες ομιλίες και έχουν κάνει άπειρες τηλεοπτικές παρεμβάσεις κατά του Τεμένους. Στις «σταθερές του απόψεις» δεν εμπεριέχεται το Τέμενος;

Φυσικά η απάντηση είναι απλή. Ο Άδωνις δεν διέπεται από καμία ιδεολογία παρά μόνο σκοτίζεται για το οικονομικό του συμφέρον και για το κοινωνικό του status. Άφησε την «καρέκλα» του ΛΑΟΣ εν όψει της «καρέκλας» σε μια μεγαλύτερη παράταξη, αυτή της Νέας Δημοκρατίας .Δρα σαν τον πίθηκο που πριν αφήσει το κλαδί έχει φροντίσει με το άλλο χέρι να πιάσει το επόμενο κλαδί.  Στην περίπτωση της ΝΔ δεν υπάρχει άλλη «καρέκλα» και τα «κλαδιά» μας τελείωσαν. Αν ο Άδωνις καταψήφιζε το Τέμενος ο Κυριάκος θα τον διέγραφε ένεκα κομματικής πειθαρχίας .Επίσης κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε τεράστιο εσωκομματικό πρόβλημα μιας και το να διαγράψεις τον αντιπρόεδρο του κόμματος είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Φανταστείτε, ένα «δεξιό» κόμμα επιβάλλει κομματική πειθαρχία ….για το μουσουλμανικό Τέμενος!!! Σε μια Ευρώπη που το Ισλάμ σκοτώνει σχεδόν σε καθημερινή βάση και σε μια χώρα σαν την Ελλάδα με 400 χρόνια ισλαμικής εμπειρίας .Και αυτό το κόμμα χαρακτηρίζεται δεξιό κόμμα.



 Ένα βολικό «κλαδί» για την πολιτική μαϊμού Άδωνι Γεωργιάδη δεν θα μπορούσε φυσικά να ήταν το νεοσύστατο κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη «Νέα Δεξιά» . Για δύο λόγους :
α) το κόμμα του Φαήλου δεν παρουσιάζει καμία δυναμική για να λάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν είναι δυνητικά κόμμα εξουσίας για τον εξουσιομανή Άδωνι.
 β) Όταν ο Κυριάκος διέγραψε τον Φαήλο ο Άδωνις φυσικά και δεν υποστήριξε τον φίλο και συνοδοιπόρο του Κρανιδιώτη αλλά το τομάρι του. Δικαιολόγησε την απόφαση του ανεκδιήγητου Κυριάκου να καρατομήσει ένα από τα λιγοστά δεξιά στελέχη της παράταξης. Αυτή την πισώπλατη μαχαιριά δύσκολα θα την καταπιεί ο Φαήλος.

Αλήθεια, αν ο Άδωνις κέρδιζε τις εσωκομματικές εκλογές και γινόταν πρόεδρος της ΝΔ, θα ψήφιζε τόσο αυτός όσο και το κόμμα του το μουσουλμανικό Τέμενος; Φυσικά και ΟΧΙ! Μάλιστα θα επέβαλε και κομματική πειθαρχία στην καταψήφιση του Τεμένους ώστε να διαφοροποιηθεί πλήρως από τον Σύριζα και για να κάνει σαφή πολιτική επανατοποθέτηση της ΝΔ στο νου του μέσου ψηφοφόρου, ως αμιγώς δεξιό κόμμα που σέβεται το «πατρίς θρησκεία οικογένεια». Θα έκανε σαφές δεξιό positioning στον πολιτικό χάρτη.

Ο Άδωνις μάλιστα κάνει μνεία στα ηθικά του Πλουτάρχου για να δικαιολογήσει την ανάγκη έγερσης μουσουλμανικού Τεμένους, λέγοντας μάλιστα ότι πρέπει να σεβόμαστε τη θρησκεία και το δικαίωμα του θρησκεύεσθαι των άλλων και ότι αυτό μας διαχωρίζει εμάς τους πολιτισμένους ανθρώπους της Δύσης από τους βαρβάρους . Αυτό είναι άλλη μια πολιτική αλητεία και δικαιολογία της πλάκας. Αν ο Πλούταρχος ζούσε τον έβδομο αιώνα και μελετούσε το Κοράνι θα απέκλειε ρητά και κατηγορηματικά το Ισλάμ . Η ανεξιθρησκία και η ανεκτικότητα στις θρησκείες των άλλων προϋποθέτουν μια βασική αρχή, την «αρχή της αμοιβαιότητας». Είναι θεμιτό και πολιτισμένο να σέβεσαι τη θρησκεία του άλλου και να του επιτρέπεις να εξασκεί  τα θρησκευτικά του καθήκοντα, υπό την προϋπόθεση ότι και αυτός σέβεται τη θρησκεία σου. Το Ισλάμ πουθενά στον κόσμο δεν σέβεται απολύτως καμία άλλη θρησκεία πλην του εαυτού του. Οπουδήποτε στον πλανήτη υπάρχει «κρίσιμη μάζα» μουσουλμάνων αυτοί προξενούν προβλήματα στους μη μουσουλμάνους και εντροπία στο σύστημα . Στη Δύση χρησιμοποιούν την ανεκτικότητα και τις ελευθερίες του πολιτικού φιλελευθερισμού , τη Δημοκρατία αλλά και τους «αλληλέγγυους» αριστεριστές (χρήσιμοι ηλίθιοι) με σκοπό να παρεισφρήσουν, να γιγαντωθούν και εν τέλει να καταλύσουν και τις ατομικές ελευθερίες και τη Δημοκρατία . Το να είσαι ανεκτικός σε μια θρησκεία που στο ιερό της ευαγγέλιο , το Κοράνι, κηρύσσει τον ανελέητο πόλεμο κατά των απίστων,  είναι εθνική προδοσία και δοσιλογισμός . Πολλώ δε μάλλον αν είσαι «δεξιός» και μάλιστα σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που υπέφερε τα πάνδεινα από το Ισλάμ.



Ο Άδωνις ισχυρίζεται ότι το μοντέλο της Αμερικής με τα πολλά μικρά τζαμιά ( μη μνημειακού χαρακτήρα)  είναι καλύτερο από το ευρωπαϊκό μοντέλο των μεγάλων τζαμιών. Τότε γιατί ψήφισε λοιπόν το μεγάλο τζαμί στον Βοτανικό καταπατώντας τις ιδέες του; Μάλιστα στη Γαλλία έχουν περί τα 2500 τζαμιά σε όλη την επικράτεια και ο μουσουλμανικός πληθυσμός ανέρχεται στο 8% του συνολικού πληθυσμού και τους έχουν πνίξει στο αίμα. Όμως και στην Αμερική τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα.
Στις ΗΠΑ που έχουν το μοντέλο με τα πολλά μικρά τζαμιά έχουν θρηνήσει αρκετούς νεκρούς .Όταν έχεις ένα μεγάλο Τέμενος έχεις ένα μεγάλο γκέτο πέριξ του Τεμένους .Όταν έχεις το μοντέλο με τα πολλά μικρά τζαμιά έχεις πολλά μικρά γκέτο τα οποία μεταξύ τους δημιουργούν συνέργειες .Στις ΗΠΑ ο δολοφόνος του Σαν Μπερναντίνο που τα Χριστούγεννα του 2015 σκότωσε μαζί με τη γυναίκα του αθώους χριστιανούς σε μια χριστιανική τελετή του δημοσίου οργανισμού στον οποίο εργαζόταν, την κατήχηση και πλύση εγκεφάλου την εξέλαβε από το μικρό τζαμί της περιοχής του. Το έγκλημα στην Φλόριντα στο gay club Pulse όπου ένας μουσουλμάνος σκότωσε 50 ομοφυλόφιλους , βασίστηκε στο κήρυγμα που εξέλαβε ο μουσουλμάνος στο μικρό τζαμί της Φλόριντας, στο οποίο 3 μήνες πριν το συμβάν ένας Ιμάμης κήρυττε το μίσος κατά των ομοφυλοφίλων .

Η πολιτική αλητεία του Άδωνι Γεωργιάδη, που επαναλαμβάνουμε δεν διέπεται από πατριωτικά ιδεώδη παρά είναι μόνο για την πάρτη του, δεν σταματάει μονάχα στο μουσουλμανικό Τέμενος. Άλλη μεγάλη έκπτωση στις «ιδέες» του έκανε και στην περίπτωση του συμφώνου συμβίωσης. Ο Άδωνις έγραψε το σπουδαιότερο σύγγραμμα στην Ελλάδα στο οποίο ξεκαθάρισε ποια ήταν η στάση των αρχαίων Ελλήνων στο ζήτημα του κιναιδισμού (σύγγραμμα «η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα»). Όταν ο Σύριζα  έφερε το σύμφωνο συμβίωσης προς ψήφιση στη βουλή, ο Άδωνις είχε φροντίσει να ξεγλιστρήσει ,σαν πολιτικός τυχοδιώκτης που είναι, λέγοντας ότι είχε ήδη κανονίσει τις χειμερινές του διακοπές και είχε και προπληρώσει μάλιστα και οπότε απείχε από την ψηφοφορία. Αν ήταν τίμιος και πιστός στις ιδέες του, όπως διατείνονται οι οπαδοί του, θα ήταν παρών στη βουλή να στηρίξει από τα έδρανα της βουλής το σύγγραμμα του εξηγώντας στους πολιτικούς του αντιφρονούντες γιατί κάτι τέτοιο είναι λάθος και ότι θα αποτελούσε προπομπό για τους γάμους των ομοφυλοφίλων και για τις τεκνοθεσίες . Όμως εκείνη την περίοδο δεν ήταν πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά ο υπηρεσιακός πρόεδρος Ιωάννης Πλακιωτάκης. Ο Κυριάκος πιστεύει στο γάμο των ομοφυλοφίλων και μάλιστα το έχει δηλώσει ότι θα είναι μια εκ των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης του αν ο λαός του κάνει την τιμή να τον επιλέξει. Ο Σύριζα ή η ΝΔ του Κυριάκου ή και οι δύο μαζί σε συγκυβέρνηση, θα φέρουν προς ψήφιση το νομοσχέδιο που θα θεσμοθετεί τους γάμους των ομοφυλοφίλων και το πιθανότερο είναι ότι και εδώ ο Κυριάκος θα επιβάλλει την κομματική πειθαρχία. Ο Άδωνις και εδώ θα ψηφίσει ΝΑΙ και με τα δυο του χέρια.




Είπαμε τα πολιτικά «κλαδιά» μας τελείωσαν για την πολιτική μαϊμού Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Άδωνις είναι ο χρήσιμος ηλίθιος του συστήματος. Αποτελεί «δύναμη μπλοκαρίσματος» (force de blocage) . Το σύστημα χρησιμοποιεί όλους αυτούς τους πατριδοκάπηλους για να διοχετεύσει τον πατριωτισμό των αγανακτισμένων πολιτών σε λημέρια απολύτως ελεγχόμενα από το σύστημα όπου και τα αιτήματα των πατριωτών εξαερώνονται . Η προσέγγιση του φαινομένου του Άδωνι Γεωργιάδη ως «δύναμη αποτροπής» (force de blocage) είναι η καλύτερη προσέγγιση που έχω ακούσει ποτέ , κατηγοριοποιεί πολλές πολιτικές δυνάμεις και προσωπικότητες της χώρας. Αυτό στην περίπτωση του Γεωργιάδη αποτυπώνεται πιο ανάγλυφα από ποτέ διότι όπως αποδείχτηκε δε μπορεί να επηρεάσει τη ΝΔ ούτε καν από τη θέση του αντιπροέδρου. Οι θέσεις του πάντα θα μειοψηφούν και θ' απορρίπτονται, άρα είτε είναι στη ΝΔ είτε όχι αυτό δεν έχει καμία επίδραση στις ανθελληνικές της πολιτικές.

Όλες αυτές τις αλλεπάλληλες κυβιστήσεις ψάχνει μανιωδώς τρόπους να τις δικαιολογήσει στο αποβλακωμένο ποίμνιο του. Πολλές φορές μιλάει για «άλλο πολιτικό χρόνο» (ισχυρίζεται ότι οι συνθήκες το 2010 που έλεγε αυτά για το τζαμί δεν υφίστανται σήμερα. Όντως η κατάσταση έχει εξελιχθεί επί τα χείρω !). Άλλες φορές τις αιτιολογεί ως «αναγκαία φρονιμάδα».Μάλιστα, προπαγανδιστικά ,επιτίθεται σε όσους τον κατακρίνουν για τις κωλοτούμπες του αποκαλώντας τους «λαϊκιστές» .«Σταμάτα να λαϊκίζεις!!!!». Μην είσαι λαϊκιστής !!! Η κριτική στους συγκατανευσιφάγους της εξουσίας σαν τον Νάρκισσο Άδωνι λογίζεται «λαϊκισμός» .Την ίδια ρητορική αναπαράγουν στο διαδίκτυο και οι συγκατανευσιφάγοι χαζοχαρούμενοι οπαδοί του. Μας αποκαλούν λαϊκιστές και αμόρφωτους επειδή αποκαλύπτουμε την πολιτική τους ασυνέπεια .Απύθμενο μίσος εθνικό και μόνο προς αυτά τα μιάσματα και εξαμβλώματα της ελληνικής φυλής.

Στο κλείσιμο παραθέτω μερικά βίντεο για να αντιληφθεί και πιο αθώος την πολιτική αλητεία αυτής της μαϊμούς :

1) O Γεωργιάδης υπέρ του συμφώνου (πριν αποφασιστεί η ψήφος κατά συνείδηση):    https://www.youtube.com/watch?v=gSCGXtO5XfU

2) Τι έλεγε η πολιτική μαϊμού πέντε χρόνια πριν για το Τέμενος  https://www.youtube.com/watch?v=16QhP5vMaxU

3) Τι λέει σήμερα αυτός ο πολιτικός σαλτιμπάγκος.Απίστευτη  μετάλλαξη ,δείτε όλη την εκπομπή  https://www.youtube.com/watch?v=Jb3ZCjUBvaY

4) Ο Άδωνις ως «δύναμη μπλοκαρίσματος» των εύλογων πολιτικών αιτημάτων των πατριωτών που κοροϊδεύει .Αξίζει να αφιερώσετε χρόνο να την δείτε όλη .Ξεκαθαρίζει το πολιτικό τοπίο με αυτή την εκπομπή  https://www.youtube.com/watch?v=nBmcx0eTRks

5) Ποια είναι η φύση των κηρυγμάτων  στα μικρά τζαμιά στις ΗΠΑ: α) https://www.youtube.com/watch?v=PqxtCeRnt4E
β) https://www.youtube.com/watch?v=t7U7-7lpg9w 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα