Δυτικός πολιτικός φιλελευθερισμός και Ισλάμ


Άπειρες συζητήσεις και κόντρες διεξάγονται στο διαδίκτυο μεταξύ των «αλληλέγγυων» και «ανεκτικών» και των εθνικιστών όσον αφορά το ζήτημα του Ισλάμ. Οι πολιτικά φιλελεύθεροι άνθρωποι διατείνονται ότι το πρόβλημα με τους μουσουλμάνους εδράζεται μόνο σε αυτούς που ανατινάσσονται .Ο πολιτικός φιλελευθερισμός είναι η αποθέωση του ατομισμού σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής ( οικονομική, κοινωνική, θρησκευτική).

Ένα τέλεια πολιτικά φιλελεύθερο άτομο θέλει πλήρη οικονομική ελευθερία (κλασικός φιλελευθερισμός του David  Ricardo,Adam Smith, Ludwig von Mises), πλήρη αναγνωρισμένα κοινωνικά δικαιώματα (γάμοι ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσίες, αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, polyamorous relationships,πολυπολιτισμός κτλ) και πλήρη θρησκευτική ελευθερία (ανεξιθρησκία και διαχωρισμό κράτους εκκλησίας). Τα πολιτικά φιλελεύθερα άτομα δεν συμφωνούν όλα μεταξύ τους στην οικονομική διάσταση. Για παράδειγμα ο Σύριζα είναι πολιτικά φιλελεύθερος αλλά οικονομικά Σοσιαλδημοκράτης. Οι σημερινοί (νέο)κομμουνιστές και αναρχικοί είναι πολιτικά φιλελεύθεροι στο θρησκευτικό και κοινωνικό σκέλος αλλά στο οικονομικό πεδίο θέλουν τον «υπαρκτό σοσιαλισμό». Γιαυτό βλέπουμε ότι αυτοί του Ανταρσύα, ΚΚΕ,Σύριζα,Δημιουργία Ξανά,Δράση,Νέα Δημοκρατία,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ,ANTIFA,ενώ στηρίζουν διαφορετικά οικονομικά δόγματα όλοι συμφωνούν στο θέμα των μεταναστών. Είναι δηλαδή πολιτικά φιλελεύθερα άτομα που θέλουν τις ανοικτές κοινωνίες και την «πολυπολιτισμικότητα» ,εν αντιθέσει με τους Εθνικιστές. 

Οι Εθνικιστές δεν είναι πολιτικά φιλελεύθερα άτομα. Είναι ένθεοι και όχι άθεοι, κοινωνικά είναι συντηρητικοί και οικονομικά πολεμούν τον άτεγκτο καπιταλισμό. Τα πολιτικά φιλελεύθερα άτομα για συντομία του λόγου πολλές φορές αποκαλούνται και «Νεοεποχίτες» ή «Νεοταξίτες» και έτσι η πραγματική μάχη των ιδεών είναι μεταξύ Εθνικιστών και Νεοταξιτών.


Τα πολιτικά φιλελεύθερα άτομα δεν καταλαβαίνουν ότι η διαφορά μεταξύ αυτών που ανατινάσσονται με των «μετριοπαθών μουσουλμάνων», έγκειται στο ότι οι δεύτεροι βαθιά μέσα τους ξέρουν ότι οι πρώτοι έχουν δίκιο και πολλοί μάλιστα εκ των μετριοπαθών  χαίρονται κιόλας και ας δειλιάζουν που δεν μπορούν να κάνουν τα ίδια .Γιατί ο λόγος που οι μετριοπαθείς δεν ξεριζώνουν από τις κοινωνίες των χωρών τους τους σκληροπυρηνικούς, και ας τους ξέρουν ποιοι είναι, είναι γιατί βαθιά μέσα τους ξέρουν ότι οι σκληροπυρηνικοί δεν κάνουν κάτι άλλο από το να εφαρμόζουν το Κοράνι που είναι το κοινό ιερό τους βιβλίο.Οι διαφορές τους σε Σιίτες,Σουνίτες,Αλεβήδες,Αλεβίτες, Σαλαφιστές Ουαχαμπιστές κτλ, έπονται χρονικά του Κορανίου και του βίου του διδασκάλου τους Προφήτη Μωάμεθ. Το Κοράνι είναι η βάση όλων των μουσουλμάνων και το Ισλάμ ο κοινός τρόπος ζωής τους.



Ακόμα και αν δεν ανατινασσόταν κανείς και όλοι οι μουσουλμάνοι απλώς προσπαθούσαν να επεκτείνουν το Ισλάμ δημογραφικά ,και έκαναν υπομονή, ακόμα και τότε σε μια μετριοπαθή κοινωνία που εξισλαμίζεται σταδιακά, τα πολιτικά φιλελεύθερα άτομα δεν θα μπορούσαν να ζήσουν ούτε για πλάκα.Ισχυρίζονται ότι αν βρουν και απομονώσουν τους τρομοκράτες που έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί θα λυθεί το πρόβλημα. Τους υπενθυμίζουμε ότι οι τρομοκράτες της Γαλλίας και του Βελγίου ήταν δυτικοτραφείς και όσο επιτρέπουμε Τζαμιά και ισλαμικές σχολές στη Δύση, στα πλαίσια της ελευθερίας, διαρκώς θα ριζοσπαστικοποιούνται νεαροί  μουσουλμάνοι. Το Ισλάμ είναι Ισλάμ και το πρόβλημα εδράζεται στην ιδεολογία τους. Η κοσμοθεωρία τους απορρέει από το ίδιο το Κοράνι και τα Τζαμιά είναι τα μουσουλμανικά σχολειά τους. Η δυτική παιδεία που λαμβάνουν στα σχολειά δεν υπερφαλαγγίζει τη μουσουλμανική διδαχή που λαμβάνουν στα Τζαμιά και στα σπίτια τους. Η πρώτη είναι σύνολο γνώσεων και επιστημονική,  ενώ η δεύτερη είναι θρησκευτική και τρόπος ζωής.


Οι πολιτικά φιλελεύθεροι δεν καταλαβαίνουν ότι ο δυτικός τρόπος ζωής είναι το μείον άπειρο και στο συν άπειρο έχεις τους κάφρους που ανατινάσσονται .Σε αυτό το διάστημα υπάρχουν ενδιάμεσες τιμές. Όσο περισσότερο πλησιάζεις στο συν άπειρο τόσο το κράτος τείνει να γίνει θεοκρατικό όπως η Σαουδική Αραβία όπου η Σαρία εφαρμόζεται εις ολόκληρον. Ενώ όσο πλησιάζεις στο μείον άπειρο έχεις μουσουλμανική κοινωνία χαμηλής έντασης, όπως είναι για παράδειγμα το Μαρόκο ή η Συρία. Η σημερινή Σουηδία, η Αγγλία και η Γερμανία, η Νορβηγία παίρνουν τιμές λίγο πιο δεξιά του –οο μιας και έχουν δεχθεί πολλά εκατομμύρια μουσουλμάνων που γκετοποιούνται και επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους στους αυτόχθονες . Τα πολιτικά φιλελεύθερα άτομα νομίζουν ότι θα μπορούσαν να ζήσουν έστω σε κάποια μετριοπαθή μουσουλμανική κοινωνία και ταυτόχρονα να διατηρούν τη δυτική νοοτροπία της Κοντσίτα ,της Lady Gaga και τον πλήρη πολιτικό φιλελευθερισμό της Δύσης . Αυτό μόνο ένα άτομο που έχει υποστεί ανυπέρβλητη ηθικοπνευματική βλάβη ένεκα πολυετούς προπαγάνδας των ΜΜΕ και πλήρους ασχετοσύνης περί του Ισλάμ μπορεί να το ισχυρίζεται.

Οι μουσουλμάνοι απορρίπτουν συλλήβδην τον αξιακό μας κώδικα και τις ελευθερίες μας για τις οποίες χύσαμε ποταμούς αίματος για να τις κατακτήσουμε και οι πολιτικά φιλελεύθεροι νομίζουν ότι αυτές οι αξίες προστατεύονται από το Δημοκρατικό πολίτευμα τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας τους .Δεν καταλαβαίνουν ότι το δημοκρατικό πολίτευμα κόπτεται μόνο για νόμιμες εκλογικές διαδικασίες και για σταθερές πλειοψηφίες .Δεν ενδιαφέρεται για ήθη,έθιμα,πολιτισμό,θρησκεία,τρόπο ζωής, φυλετική καθαρότητα,έθνος κτλ.  Αν αυτοί γεννούν κατά μέσο όρο 5 τέκνα ανά οικογένεια σε 30-50 χρόνια θα εφαρμόζουν τη Σαρία με νόμους του κοινοβουλίου,  ενώ κατά την πάροδο των 30-50 ετών ,οι πολιτικά φιλελεύθεροι θα υπομένουν το συστηματικό εκφοβισμό (bullying) των μουσουλμάνων . Και μιλάμε για συμπεριφορές όπως προπηλακισμούς κτλ που αποτελούν νομικά πταίσματα αλλά αυτά υπόκεινται στους άγραφους νόμους(εθιμικό δίκαιο)  των μουσουλμάνων πανταχόθεν . Επειδή αυτές οι συμπεριφορές αν και ποινικά κολάσιμες θα είναι τόσο μαζικές, ο νομικός κόσμος αναγκαστικά θα κάνει τα στραβά μάτια και θα κάνει «εκπτώσεις» στις ελευθερίες γιατί δεν γίνεται να εκδικάζεις 1000 πταισματικές υποθέσεις την ημέρα . Αν δια του bullying σου ενσταλάξουν ή απλώς σου επιβάλλουν το εθιμικό τους δίκαιο , θα φτάσουν στο σημείο να στο περάσουν και  σε γραπτούς νόμους του κράτους, όταν θα έχουν πληθύνει αρκούντως. Καθώς πληθαίνουν η κοινωνία θα μετατοπίζεται από το μείον στο συν άπειρον και οι συμπεριφορές τους θα γίνονται ολοένα και πιο βίαιες γιατί θα νιώθουν πληθυσμιακά ασφαλείς να τις πράττουν. Οι αστυνομικοί θα κάνουν τα στραβά μάτια γιατί και αυτές οι πράξεις θα καταντήσουν ρουτίνα ,αλλά και γιατί πολλοί εκ των αστυνομικών θα είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.


Αν δεν προστατέψουμε τον αξιακό μας κώδικα και τρόπο ζωής τώρα, αύριο που θα έχουν πληθύνει θα είναι αδύνατον να αποτρέψουμε τις κοινωνικές συγκρούσεις . Αν το Ισλάμ ριζώσει στη Δύση για τα καλά μόνο με ποταμούς αίματος ξεριζώνεται. Και επειδή τα πολιτικά φιλελεύθερα άτομα νομίζουν ότι το πρόβλημα εδράζεται μόνο στους εξτρεμιστές, ας δώσουμε ένα εντελώς μπανάλ παράδειγμα.
Για παράδειγμα στην Ελλάδα τα καλοκαίρια που σκάει ο τζίτζικας οι κοπέλες σουλατσάρουν με κοντά σορτσάκια ,τιραντάκι χωρίς σουτιέν και παντοφλάκια, μαγιό κτλ .

Ας μας πουν σε ποια εκ των 56 μουσουλμανικών χωρών οι γυναίκες έχουν τέτοιο ντύσιμο και κατά πόσο θα τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν έτσι όταν οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν κρίσιμη μάζα . Ας μας υποδείξουν μία προσφυγοπούλα που κατεβαίνει από το φουσκωτό ταλαιπωρημένη και είναι ντυμένη σαν αυτές. Όταν θα τις προπηλακίζουν στο δρόμο για το ντύσιμο τους ακόμα και για τα σκουλαρίκια στη μύτη και στα χείλη ,όταν θα τις «συνωστίζουν» (taharush), αυτό που αποκαλούμε σεξιστική επίθεση, ποιος θα τις προστατέψει;Όταν τα παιδιά τους στο σχολείο τα μουσουλμανάκια θα έχουν κάνει γκέτο και θα τους αλλάζουν τον αδόξαστο στο ξύλο,όταν θα επιστρέφουν από τα club τα βράδια στις 4 το πρωί και θα κινδυνεύουν να τις βιάσουν κτλ . Χρησιμοποιώ το παράδειγμα των γυναικών γιατί αυτές είναι τα πιο ευαίσθητα άτομα και συνήθη θύματα της πολιτικής προπαγάνδας των ΜΜΕ

 Αυτά όλα μα όλα τα βλέπουμε στις άλλες χώρες που τους υποδέχτηκαν και είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο «πολυπολιτισμικότητας» από εμάς και ενώ βρίθει το ιντερνέτ από τέτοια παραδείγματα συμπεριφορών, τα πολιτικά φιλελεύθερα άτομα κοιτάζουν μόνο τις ανατινάξεις. Λες και το bullying που βιώνουν οι Σκανδιναβές  δεν είναι μορφή βίας παρά μόνο οι ανατινάξεις είναι το πρόβλημα. Η λεκτική βία, ο συστηματικός εκφοβισμός, η έξαρση των σεξιστικών επιθέσεων και οι προσβολές, ο εκτοπισμός των γηγενών απ`όπου χτίζονται Τζαμιά στην Ευρώπη,ο ισλαμικός πολιτικός ακτιβισμός με τα πλακάτ και πανό στους δρόμους, η μη ανοχή προς τους Χριστιανούς, η γκετοποίηση και αποξένωση, η επιβολή πολιτισμικής ταυτότητας,  και τόσα άλλα, αυτά δεν αποτελούν δείγματα γραφής του πολιτισμού τους και μορφές βίας, μόνο οι ανατινάξεις είναι μορφή βίας. Εδώ ακούσαμε περιστατικά όπου στα σχολεία και στα πανεπιστήμια της Ευρώπης οι μουσουλμάνοι μαθητές αρνούνται να κάνουν χειραψία με τις καθηγήτριες και δασκάλες τους.


Οι πολιτικά φιλελεύθεροι αναρχικοί ,νεοκομμουνιστές,οι Φεμινίστριες του διαφωτισμού και της γαλλικής επανάστασης,  ας μας εξηγήσουν πως γίνεται να υποστηρίζουν τις ανοικτές κοινωνίες και την πολυπολιτισμικότητα μαζί με τους τέλεια πολιτικά φιλελεύθερους βιομηχάνους του ευρωπαϊκού Βορά. Αναρχικοί και μαρξιστές λένε τα ίδια με τους μεγαλοκαπιταλιστές της Ευρώπης. Οι δεύτεροι, για να διαλύσουν τις εργασιακές σχέσεις και να ρίξουν τα μεροκάματα αυξάνουν τον ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας ,εισάγοντας εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Οι πρώτοι για να υλοποιήσουν το ρομαντισμό και την Ουτοπία τους. 
Οι πολιτικά φιλελεύθερες Φεμινίστριες που δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα των γυναικών, να μας εξηγήσουν γιατί κάνουν πλάτες στο Ισλάμ στη Δύση, από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι οι γυναίκες στις μουσουλμανικές χώρες είναι υποχείρια του ανδρός και εργαλεία του σεξ. Όλοι  μαζί δίνουν το σχοινί στους μουσουλμάνους με το οποίο θα τους κρεμάσουν μεσομακροπρόθεσμα.



Άντε και καλή συμβίωση με τους μουσουλμάνους μουσαφίρηδες πολιτικά φιλελέδες. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα