Eurovision2016:Greece:Argo-The Utopian Land.Εθνοπροδοτικό Νεοταξικό παραλήρημα

Δείτε αυτό το εμετικό διεθνιστικό και συνάμα εθνοπροδοτικό τραγούδι( The Utopian Land)  που στέλνει η Ελλάδα στην Eurovision . Στην ουσία η Ελλάδα πηγαίνει στην Ευρώπη με αυτό το τραγούδι για να επιβάλλει το διεθνισμό του ο Σύριζα στους Ευρωπαίους .

Στο βίντεο φαίνεται ένας δρομέας που τρέχει κάτω από αντίξοες συνθήκες έως ότου φτάσει στη «Γη της Επαγγελίας», την Utopian Land.  Αυτός αντιπροσωπεύει τα στίφη των λαθρομεταναστών που διασχίζουν ένα σωρό χώρες για να αποικίσουν την Ευρώπη .

Ακούμε κάποια ψήγματα ποντιακής λίρας έτσι για εθνική διαφοροποίηση και για πατριωτικό ξεκάρφωμα . Ένας νεοραγιάς ράπερ Πόντιος λέει στην αρχή  «και εμείς ζήσαμε μικροί την προσφυγιά »  θέλοντας να ταυτίσει  το ελληνικό προσφυγικό ζήτημα που τέθηκε τον Ιανουάριο του 1923, ως απόρροια της μικρασιατικής καταστροφής (Αύγουστος του 1922), με τη σύγχρονη λαθρομεταναστευτική κρίση .

Οι διαφορές μεταξύ των δύο γεγονότων βασίζονται σε τρεις άξονες :
Α) Στη δική μας περίπτωση επρόκειτο περί ομοεθνών μας που μετανάστευσαν από την Ανατολία στην μητροπολιτική Ελλάδα.Εν έτει 2016 έχουμε ορδές αλλοφύλων από όλες τις μουσουλμανικές χώρες του πλανήτη που αποικίζουν τη χώρα μας και αυτοί συλλήβδην προσφωνούνται «πρόσφυγες»

Β) Υπήρχε κοινό «ομόθρησκον» και «ομότροπον».Οι λαθρέποικοι του 2016 είναι όλοι αλλόθρησκοι (το 99,9% Μουσουλμάνοι) και φορείς πολιτισμού ηθών και εθίμων εχθρικά προς τον ελληνισμό.

Γ) Η ανταλλαγή πληθυσμού έγινε συντεταγμένα και έπειτα από ειδική συμφωνία μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών. Εν έτει 2016 έρχονται άτακτα, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια διακρατική συμφωνία ή κάποια επίσημη δημόσια πρόσκληση.

Όποιος συγχέει τον ξεριζωμό του ελληνισμού της Ανατολίας με τους σύγχρονους λαθρομετανάστες , είναι αλήτης ανιστόρητος και Ελληνόφωνος Γραικύλος .


Το Ελληνόφωνο τραγούδι είναι 100% προπαγανδιστικό.Αποσκοπεί στο να χτυπήσει τους νεοέλληνες στο συναίσθημα και να τους πείσει να δεχτούν αμαχητί τη γενοκτονία τους και την αντικατάσταση του πληθυσμού με έναν απροσδιόριστο αριθμό μουσουλμάνων αλλοφύλων .Αποσκοπεί και στο να επιβάλλουμε το διεθνισμό του Σύριζα στους Ευρωπαίους ώστε να τους πείσει να ανοίξουν τα σύνορα τους , μιας και το βίντεο αυτό θα το δουν εκατομμύρια Ευρωπαίοι .

Εύχομαι ολόψυχα οι Ευρωπαίοι να τιμωρήσουν το Ελληνόφωνο γραικυλικό τραγούδι δίνοντας του την τελευταία θέση .Το δε ρεφρέν είναι ανεκδιήγητο και ανάξιο σχολιασμού και δείχνει πόσο στο πόδι φτιάχτηκε το νεοταξικό παραλήρημα .Παιδιά κακή επιτυχία σας ευχόμαστε.Να βγείτε τελευταίοι !

Υ.Γ.Σε περίπτωση που το βίντεο δεν αναπαράγεται, εδώ είναι το link του τραγουδιού https://www.youtube.com/watch?v=rRRfz15f4dE

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;