Είναι το Ισλάμ ,ηλίθιε!

Απόσπασμα από μουσουλμανικό φόρουμ στην Νορβηγία τον Οκτώβριο του 2013.Δείτε ιδίοις όμμασι ποιες είναι οι αντιλήψεις των «μετριοπαθών» μουσουλμάνων για τις γυναίκες ,για τους ομοφυλόφιλους και τους απίστους.
Το Ισλάμ δεν αφομοιώνεται αλλά αφομοιώνει.Δεν είναι δημοκρατικό δόγμα αλλά επιθετικό και επεκτατικό.Δεν κατευνάζεται και δεν μετριάζεται , είναι συμπαγές, ένα και αδιαίρετο. Οι πράξεις των ανθρώπων είναι αποτέλεσμα της παιδείας τους,του πολιτισμού τους και προπαντός της ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ τους .Η κοσμοθεωρία των μουσουλμάνων πηγάζει από τις θρησκευτικές γραφές τους (Κοράνι & Χαντίθ) .Αποτέλεσμα αυτής της κοσμοθέασης είναι η ανεξήγητη (για τους αδαείς) εχθροπάθεια προς τους αλλόθρησκους και το οξύθυμο του χαρακτήρα τους σε κάθε αλληλεπίδραση με τους Δυτικούς απίστους.
Μας μισούν τόσο γιατί είμαστε λευκοί αλλά κυρίως γιατί είμαστε άπιστοι .Δεν αποδέχονται τον τρόπο ζωής μας και τις αξίες μας .Το μίσος τους είναι πολιτιστικό και θρησκευτικό.
Βάλλεται η ευρωπαϊκή και δυτική ταυτότητα και βιώνουμε εντός των κοινωνιών μας πολιτισμικό και θρησκευτικό πόλεμο .Το μένος τους για το σύνολο αξιών ,τον τρόπο ζωής μας και τη θρησκεία μας δεν θα κατευνάσει δια των επιδομάτων εγκατάστασης και σίτισης .Όσο περισσότερο τους ταΐζεις τόσο περισσότερο διεκδικούν και κατακτούν έως ότου επικρατήσουν απόλυτα στις κοινωνίες , θρησκευτικά, πολιτιστικά και οικονομικά .

Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι δικές μας οι δράσεις προς αυτούς είναι δράσεις ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ενώ οι δικές τους οι αντιδράσεις είναι δράσεις ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .Για παράδειγμα, εμείς στα γεύματα στο σχολείο προσθέτουμε και το μοσχαρίσιο  κρέας μιας και οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε το χοιρινό(συμπληρωματική δράση).Αυτοί ζητούν να προσφέρεται εξ ολοκλήρου μοσχαρίσιο κρέας (δράση υποκατάστασης και επιβολή της κουλτούρας τους στη δική μας).

Τους σώζεις που θαλασσοπνίγονται και τους ταΐζεις ζυμαρικά και οι Αφρικανοί το πετούν στα σκουπίδια διότι στην Αφρική δεν τρώνε τέτοια( το είδαμε στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα) .Τη Δευτέρα που ήταν η έναρξη της σαρακοστής τους προσέφεραν ζυμαρικά με χταποδάκι και το πέταξαν στα σκουπίδια. Σου λένε εμείς δεν τα τρώμε αυτά και να μας φέρετε αυτά που τρώμε εμείς.Επίσης μπορεί να το έκαναν διότι ενημερώθηκαν για το χριστιανικό έθιμο (δράση αντικατάστασης).Το Ισλάμ δεν ενσωματώνεται αλλά ενσωματώνει.

Η μόνη διαφορά μεταξύ των «μετριοπαθών» και «ριζοσπαστικών» μουσουλμάνων έγκειται στο ότι οι πρώτοι γνωρίζουν ότι οι δεύτεροι έχουν δίκιο, διότι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εφαρμόζουν τις γραφές τους.Γιαυτό ακριβώς τους ανέχονται και γιαυτό υπάρχουν και αναπτύσσονται τέτοια ακραία στοιχεία ανάμεσα σε αυτούς που δεν προτίθενται να πιάσουν τα όπλα. Η διάκριση αυτή είναι δυτικό ευφυολόγημα και προπαγανδιστικό εργαλείο για να δεχτούμε αμαχητί τα στίφη όλων αυτών .Το Ισλάμ είναι Ισλάμ και ο νόμος του είναι ένας για όλους τους πιστούς. « Δεν υπάρχει μετριοπαθές και ριζοσπαστικό Ισλάμ, το Ισλάμ είναι Ισλάμ»[Ταγίπ Ερντογάν 2015]. 

H ISIS για παράδειγμα μάχεται για να εφαρμοστεί παγκοσμίως η Σαρία που είναι ο ισλαμικός νόμος , όπως αυτός διατυπώθηκε αφετηριακά από τον προφήτη Μωάμεθ στο Κοράνι και εν συνεχεία στα Χαντίθ, και αυτόν τον νόμο οφείλουν να ακολουθούν όλοι ανεξαιρέτως οι πιστοί. Ο νόμος είναι ένας και ενιαίος. Φυσικά η ISIS σκοτώνει και όλες αυτές τις αιρέσεις και μουσουλμανικά δόγματα που διαφέρουν από τους Σαλαφιστές ,κάνοντας ένα είδος «θρησκευτικής εκκαθάρισης».Όμως όλα αυτά τα δόγματα και οι φράξιες δημιουργήθηκαν μετά το θάνατο του Μωάμεθ και οπότε έπονται χρονικά του ισλαμικού νόμου(Σαρία).Οι μουσουλμάνοι είναι μουσουλμάνοι και τις όποιες διαφορές έχουν θέλετε να τις λύσουν εδώ; Θα τα λύσουμε εδώ επί δυτικού εδάφους με σφαγές μεταξύ των και ενίοτε ενωμένοι κατά ημών ;

Υπόψιν, δεν μας φταίνε οι άνθρωποι αλλά η ιδεολογία τους (το Ισλάμ) , αλλά εφόσον οι άνθρωποι είναι φορείς αυτής της ιδεολογίας , και εφόσον αυτοί ενηλικιώθηκαν με αυτές τις κατηχήσεις,δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να εγκατασταθούν στις κοινωνίες μας.Αυτές τις κατηχήσεις τις περνάνε και στα παιδιά τους ασχέτως εάν αυτά φοιτούν σε δυτικά σχολειά. Έχουμε άπειρα παραδείγματα κρουσμάτων βίας στα σχολεία από μουσουλμανάκια κατά χριστιανών συμμαθητών τους. Δεν θα τους κάνουμε «αντιθρησκευτική ζύμωση» , όπως διατείνονται οι αναρχικοί και οι κομμουνιστές, στα δυτικά χώματα .Δεν τους το οφείλουμε ούτε θέλουμε να απεμπολήσουμε  την ταυτότητα μας για να ενστερνιστούμε το Ισλάμ. Οι δυτικοί λένε ότι σέβονται την ανεξιθρησκεία και τους αφήνουν να διατηρούν την ταυτότητα τους , αλλά αυτοί δεν αναγνωρίζουν το ίδιο δικαίωμα και ελευθερία  σε εμάς.Απλώς επεκτείνονται σαν το σαράκι.
Ενώ μεταξύ τους τρώγονται μιας και είναι υποδιαιρεμένοι σε φράξιες (Σουνίτες,Σιίτες,Αλεβήδες,Αλεβίτες ,Σαλαφιστές ουαχαμπίτες κτλ) , και ενώ προέρχονται από διαφορά έθνη, είναι όλοι ενωμένοι σαν γροθιά όταν αξιώνουν πράγματα στη Δύση.Είναι αυτοί από τη μία και εμείς από την άλλη. Είναι σαν η θρησκεία τους να δημιουργεί μια «υπερεθνική οντότητα» και να δρα ως η απόλυτη συγκολλητική ουσία. Θα χρησιμοποιήσω τα τέσσερα στοιχεία του Ηροδότου για να ερμηνεύσω αυτή την υπερεθνική οντότητα:
1)Όμαιμον =κοινή καταγωγή . Όλοι οι μουσουλμάνοι λογίζονται απόγονοι του μεγάλου προφήτη και το πιο σύνηθες όνομα στο μουσουλμανικό κόσμο είναι το Μουχαμάντ 
2)Ομότροπον .Για τους μουσουλμάνους πιστούς είναι ο ισλαμικός νόμος, η Σαρία.
3)Ομόγλωσσον= Πας μουσουλμάνος οφείλει να μελετάει το Κοράνι στο πρωτότυπο, δηλαδή στα αραβικά.
4)Ομόθρησκον το Ισλάμ  

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τα παραπάνω είτε έχει υποστεί ανυπέρβλητη ηθικοπνευματική βλάβη, είτε έχει λαμβάνειν οπότε είναι συμφεροντολόγος , είτε είναι πράκτορας σε εντεταλμένη υπηρεσία .
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΗΛΙΘΙΕ!

Σε περίπτωση που το βίντεο δεν παίζει δείτε το εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=uf8jL7aS0Y0&feature=youtu.be

Σχόλια

  1. Τα νοητικά εργαλεία έχουν βλάβη στην πλειοψηφία των γηγενών. Ελάχιστοι καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;