Ο Σύριζα εργαλειοποιεί τους λαθρεποίκους για να επιβάλλει τον κομμουνισμό


Το παρόν άρθρο αναφέρεται στην «εργαλειοποιήση» των λαθρομεταναστών για να επιφέρουν στην Ελλάδα την πολυπόθητη δικτατορία του προλεταριάτου και να καταργήσουν τον καπιταλισμό . 

Υπόψιν, η Ελλάδα ήταν  τυχερή στην ατυχία της να μην γνωρίσει ποτέ της κομμουνισμό παρόλο που αυτός ταλάνισε τις βαλκανικές χώρες και όχι μόνο. Γλίτωσε την κομμουνιστικοποίηση και κατά το συμμοριτοπόλεμο του 1946-1949.  Τουτέστιν όλα τα ορφανά του Στάλιν, του Τσαουσέσκου ,του Λένιν, του Χόνεκερ κτλ έχουν παραμείνει με το όνειρο της επανάστασης. Μιας επανάστασης που λόγω της «φραπεδοποίησης» του Έλληνα κατά τη μεταπολίτευση, έχει απομακρυνθεί. Οπότε η κομμουνιστική κάστα χρειάζεται νέο προλεταριάτο το οποίο να είναι και σκληραγωγημένο ώστε να το χρησιμοποιήσει ως Δούρειο Ίππο για να διαλύσει το ταξικό φιλελεύθερο καπιταλιστικό καθεστώς.

Ο κομμουνισμός ,ούσα διεθνιστική ιδεολογία, δεν ενδιαφέρεται αν την προλεταριακή επανάσταση θα την πράξουν αυτόχθονες ή αλλόφυλοι, αρκεί αυτή να πραγματοποιηθεί .Επικεφαλής είναι ο Σύριζα ο οποίος ναι μεν είναι σοσιαλδημοκρατία ως προς την επικρατούσα κομματική τάση, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις ακραιφνείς κομμουνιστικές συνιστώσες «κόκκινο», «Ρόζα Λούξεμπουργκ», «οικολόγοι » κτλ. Μην ξεχνάμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας , ο αρχηγός του δεκαπενταμελούς των σχολικών συγκροτημάτων Γκράβα , είναι Τροτσκιστής κομμουνιστής . Μάλλον μας διαφεύγει και η πρόταση του Τσίπρα στο όχι και τόσο μακρινό 2012,  όπου είχε προτείνει κυβέρνηση αριστεράς με πρωθυπουργό την Αλέκα Παπαρήγα και «δεκανίκι» τον τότε αντιμνημονιακό Πάνο Καμμένο. Μας διαφεύγει ότι όλοι οι κλασικοί κομμουνιστές του 20ου αιώνα  ήταν αντίθετοι στην αθρόα μετανάστευση, θεωρώντας τους μετανάστες το απόλυτο όργανο του μεγάλου ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου για την καθίζηση των μισθών ,απεργοσπάστες και καρυοθραύστες των συνδικαλιστικών κεκτημένων.  


Μπορεί ο Σύριζα του 4% να συγχωνεύθηκε με το πάλαι ποτέ πελατειακό ΠΑΣΟΚ και να έφτασε το 36% αλλά παραμένει ένας «Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς», μια μετάλλαξη του πάλαι ποτέ ΚΚΕ εσωτερικού του Λ. Κύρκου.O Σύριζα λοιπόν προπαγανδίστηκε στο λαό ως ένα κόμμα σοσιαλδημοκρατικό :εξευγενισμένος καπιταλισμός με πιο «ανθρώπινο» πρόσωπο, εστιάζοντας στην οικονομική μεταβλητή «κοινωνική δικαιοσύνη» (equity) .
 Η σοσιαλδημοκρατία είναι μια ιδεολογία του μεσαίου χώρου, μεταξύ του άτεγκτου φιλελευθερισμού και του «υπαρκτού σοσιαλισμού». Είναι ένα είδος συμφιλίωσης των δύο ιδεολογιών . Η σοσιαλδημοκρατία ακολουθεί Κεϋνεσιανές πρακτικές κατευνασμού των οικονομικών κρίσεων και κάνει ανακατανομή του-υπάρχοντος-πλούτου με προοδευτική φορολογία και κοινωνικές παροχές . Για να επιτευχθεί χρειάζεται :

Α) Ο λόγος δημοσίου χρέους προς ΑΕΠ να είναι χαμηλός ( και όχι στο 180% που είναι σήμερα).
Β) Τα spreads στα πενταετή και δεκαετή ομόλογα του ελληνικού δημοσίου να είναι χαμηλά ώστε η χώρα να δύναται να δανείζεται με επιεικείς όρους στις κεφαλαιαγορές.
Γ) Το κυβερνών κόμμα να ελέγχει τη νομισματική πολιτική και οπότε να έχεις εθνικό νόμισμα και όχι να είσαι σε νομισματική ένωση, όπως την ΟΝΕ.

Αν δεν έχεις αυτά τα τρία δεν μπορείς να εφαρμόσεις Σοσιαλδημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ του 80 την άσκησε και αποτέλεσμα αυτής (και της κακοδιαχείρισης) οδηγηθήκαμε στα σημερινά μνημόνια . Εν έτει 2016 πληρώνουμε τη σοσιαλδημοκρατία του 80. Επιπλέον το σύστημα οικονομίας είναι μεικτό : έχεις κρατικό επιχειρείν (ΔΕΚΟ) ,κυρίως στα φυσικά μονοπώλια , συνεπικουρούμενο από την ιδιωτική πρωτοβουλία .

Οι σημερινές συνθήκες είναι τέτοιες που ένα τέτοιο μόρφωμα είναι ανεφάρμοστο. Μήπως δεν το γνώριζαν; Μήπως δεν γνώριζαν ότι εφόσον δεν είχαν τα παραπάνω τρία δεν είχαν καμία πιθανότητα να κερδίσουν το «παίγνιο» με τους Τροϊκανούς; Το γνώριζαν και ο ίδιος ο Μηλιός παραδέχτηκε ότι ήδη από το Φεβρουάριο του 2015 είχαν όλα κριθεί και απλώς ο Σύριζα έκανε διαχείριση της καταστροφής και η όποια αντίσταση ήταν απλώς επικοινωνιακή και εσωτερικής κατανάλωσης .
Γιατί όμως τέτοια εμμονή με τους λαθρομετανάστες; Πολύ απλά οι λαθρέποικοι  είναι αμόρφωτοι και  οι περισσότεροι ρακένδυτοι  και οπότε άκρως εξαρτημένοι από τα αριστερά κόμματα τα οποία θα τους εργαλειοποιήσουν για να διαλύσουν εκ των έσω τον καπιταλισμό.

Το μνημόνιο είναι λάθος δομημένο ως προς την  ανταλλακτική σχέση (trade off) μεταξύ των μεταρρυθμίσεων και των φόρων. Εστιάζει κατά 80% στους φόρους και κατά 20% στις μεταρρυθμίσεις. Αυτό το trade off καταστρέφει την πραγματική οικονομία , δηλαδή το καπιταλιστικό σύστημα διακυβέρνησης .Αποτέλεσμα , η καμπύλη της ζήτησης εργασίας που αναπαριστά τους εργοδότες να μετακινείται βιαίως προς τα αριστερά: επίδραση  η πτώση των πραγματικών μισθών σε μισθούς πείνας από τα λουκέτα στην αγορά σε όλους τους κλάδους .Η εισαγωγή ,από την άλλη, ενός τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών μετατοπίζει την καμπύλη προσφοράς εργασίας, που αναπαριστά τους εργαζομένους , Έλληνες και ξένους, βίαια προς τα δεξιά :επίδραση η περαιτέρω συρρίκνωση των πραγματικών μισθών και η πλήρης εξαθλίωση της κοινωνίας .

Μήπως δεν ξέρουν από μικροοικονομία; Ξέρουν! Το παραπάνω μείγμα δημιουργεί προϋποθέσεις εξέγερσης και ανατροπής του καπιταλισμού , αυτό ακριβώς θέλουν!  Με μπροστάρηδες το νέο σκληραγωγημένο προλεταριάτο στο οποίο θα έχουν τάξει τα πάντα (πχ Ιθαγένεια, τζαμιά ) και που ευκόλως θα «καπελώσουν» θα καταφέρουν να επιφέρουν την δικτατορία του προλεταριάτου.  Εφόσον πλέον η χώρα είναι χώρα εξαναγκαστικού προορισμού ένεκα του κλεισίματος των συνόρων των βαλκανικών χωρών και λόγω του ότι οι ευρωπαϊκές χώρες μπούκωσαν από λαθρομετανάστες και δεν προτίθενται να πάρουν άλλους  στο προσεχές διάστημα, όσοι λαθρομετανάστες εισέλθουν στη χώρα από τούδε και στο εξής θα μένουν μόνιμα. Αν μπει στη χώρα ένα εκατομμύριο,όπως πέρυσι , αυτό αντιστοιχεί με το 10% του πληθυσμού και αυτό αποτελεί άμεσα μια «κρίσιμη μάζα» εξέγερσης και εργαλειοποίησης.

Το μόνο που μένει από δω και πέρα είναι η διαχείριση της αποδοχής τους από τους γηγενείς. Να μείνει απαθής και καναπεδάτη η ήδη αποχαυνωμένη κοινωνία.  Αυτό θα το αναλάβει η προπαγάνδα και οι αριστεροί είναι μανούλες στην προπαγάνδα. Ο όρος «λαθρομετανάστης» θεωρήθηκε  απεχθής και οι πάντες άρχισαν να μιλούν για «μετανάστες», σκέτο!  Από το μετανάστες σκέτο  περάσαμε στο χαρακτηρισμό τους- συλλήβδην- ως «πρόσφυγες». Προπαγανδιστικά το «πρόσφυγας» είναι πολύ πιο θετικά φορτισμένο από το «οικονομικοί μετανάστες» . Πας μη δυτικός εισέρχεται στην Ελλάδα λογίζεται πρόσφυγας εξ ορισμού.
 Όποιος τολμήσει να θέσει ζητήματα ποσόστωσης ή αμφισβήτησης του χαρακτηρισμού «πρόσφυγας», ή εκφράζει εύλογες επιφυλάξεις , θα περιθωριοποιείται και θα χαρακτηρίζεται ως «νεοναζί, φασίστας, νοσταλγός του Χίτλερ, Χρυσαυγίτης» κτλ . Είτε είσαι πολιτικός σε πάνελ είτε είσαι πολίτης που δημοκρατικά εξανίστασαι στη λαίλαπα που έρχεται, θα σου κολλάνε αυτομάτως τα ΜΜΕ και οι ΜΚΟ την ετικέτα «φασίστας» και θα σε εξουδετερώνουν. Σου λένε, διάλεξε τι θα είσαι ,«φασίστας ή άνθρωπος»; Όταν ο αποδέκτης της επιθετικής προπαγάνδας θα απαντάει απολογητικά , του στυλ «δεν είμαι φασίστας αλλά….», στο αλλά θα έχει τελειώσει το παιχνίδι γι` αυτόν. 
Υπόψη, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Δύσης η οποία δεν έχει ούτε έναν δεξιό , ή τέλος πάντων, κάποιον εθνικόφρονα δημοσιογράφο. Όποιος σε αυτή την έρμη τη χώρα κρατάει μικρόφωνο , γραφίδα ή είναι σε κάποια τηλεοπτική κάμερα , πέρασε από την ΚΝΕ στα νιάτα του και πλέον μπορεί να είναι δεξιός στις τσέπες αλλά οι νεανικές ιδεοληψίες παραμένουν ατόφιες . Εσύ που διαβάζεις το παρόν άρθρο, μπορείς να μου υποδείξεις 3 μη αριστερίζοντες δημοσιογράφους; Που βρίσκονται ρε παιδιά οι δεξιοί δημοσιογράφοι της χώρας;

Πέραν των δημοσιογράφων και των ΜΚΟ, πολύ βρόμικο ρόλο προπαγάνδας παίζουν και οι «καλλιτέχνες», οι πρώτοι που αγκάλιασαν την πολιτική ορθότητα στη χώρα.  Αρκεί κανείς να δει το εξώφυλλο του Down Town («είμαστε όλοι πρόσφυγες), το κομμάτι της Eurovision2016 (argo- Utopian land), το άθλιο διαφημιστικό «roof for all» στο youtube, την καινούρια ταινία του Παπακαλιάτη («ένας άλλος κόσμος») ,την ταινία του Πάνου Κούτρα Xenia , τις δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή και άλλων ατάλαντων της ελληνόφωνης μπουζουκερί  κτλ κτλ. 

Στο παιχνίδι της προπαγάνδας συμμετέχουν και πολλές εταιρίες οι οποίες ασπάζονται την πολιτική ορθότητα ως ευκαιρία για να δείξουν «εταιρική κοινωνική ευθύνη» και ευαισθησία μη ανάλγητου επιχειρηματία (βλέπε τις γιγαντιαίες αφίσες στα εμπορικά κέντρα , βλέπε την Chipita που θα μοιράσει ένα εκατομμύριο κρουασάν στους λαθρεποίκους κτλ). Πολλές ευελπιστούν σε φτηνά εργατικά χέρια ,πέρα της στρατηγικής μάρκετινγκ κοινωνικής ευαισθησίας.  Καλή η στρατηγική μάρκετινγκ αλλά τους δίνετε το σχοινί με το οποίο θα σας κρεμάσουν.


Όλο το κράτος λοιπόν δομείται στα μέτρα των λαθρομεταναστών οι οποίοι σε δεύτερο χρόνο θα εργαλειοποιηθούν από όλα τα αριστεροκομμουνιστικά κόμματα για να επιβάλλουν τη χουντάρα του προλεταριάτου ,συνεπικουρούμενοι από τους «χρήσιμους ηλίθιους» δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, εταιρίες ,……… εις βάρος ολόκληρης της κοινωνίας! Για την Αθηναϊκή Κομμούνα! 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα