ΟΧΙ ΣΤΗΝ TEKNOΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ


Η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στους ομοφυλόφιλους σηματοδότησε την κατάρρευση της παραδοσιακής συγκρότησης της κοινωνίας μας. Στο μέλλον οι ομοφυλόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να τεκνοθετούν και παιδιά γιατί αφού το κράτος θεσμοθέτησε πάνω σε αυτού του είδους τις σχέσεις δε θα μπορεί να τους αρνηθεί τα δικαιώματα που αναγνωρίζει στους ετεροφυλόφιλους μιας που κάτι τέτοιο θα θεωρείται διάκριση μεταξύ των πολιτών.
Δε μπαίνω καθόλου στη συζήτηση για το αν οι ομοφυλόφιλοι είναι φυσιολογικοί ή όχι και περνάω κατευθείαν στο ζήτημα της τεκνοθεσίας.
Λένε κάποιοι ότι για το παιδί θα ήταν καλύτερο να βρισκόταν μ' ένα ζευγάρι ψυχικά υγιών ομοφυλόφιλων που θα το αγαπούν, παρά μ' ένα αρρωστημένο ζευγάρι ετεροφυλόφιλων που θα το μισούν. Μα το θέμα της συζήτησης μας δεν είναι αυτό, δηλαδή το αν είναι καλύτερο να βρίσκεται ένα παιδί με υγιείς ή με αρρωστημένους γονείς, αλλά το αν είναι καλύτερο να βρίσκεται με ομοφυλόφιλους ή με ετεροφυλόφιλους γονείς, που και στις δύο περιπτώσεις θα είναι υγιείς. Εκείνοι όμως πάντα επιμένουν να φέρνουν ως παράδειγμα κατεστραμμένες οικογένειες ετεροφυλόφιλων (κακός πατέρας, κακή μητέρα, περιπτώσεις κακοποίησης κ.ο.κ.). Αυτό είναι σαν να παραδέχονται ότι μια "οικογένεια" ομοφυλοφίλων θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με μια κατεστραμμένη οικογένεια ετεροφυλόφιλων, άρα κανονικά δε θα χρειαζόταν να πούμε τίποτα περισσότερο.
Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας μας απορρίπτει τις σχέσεις αυτού του είδους και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι οι οποίοι κρύβουν το σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Αν η κοινωνία αποδεχόταν τις σχέσεις αυτού του είδους τότε θα κρυβόντουσαν όσοι αντιτίθενται στις παράλογες απαιτήσεις των ομοφυλόφιλων, όμως ξέρουμε πως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Κάθε μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μαρτυρίες ανθρώπων που είναι υιοθετημένοι από ομοφυλόφιλους και μας εξομολογούνται πόσο δυστυχισμένοι ήταν σαν παιδιά. Ακόμα κι αν τους είχαν συμπεριφερθεί με αγάπη οι γονείς τους, δεχόντουσαν τεράστια ψυχολογική πίεση λόγω του bullying των άλλων παιδιών. Εδώ μπορεί να πει κάποιος, ας χτυπήσουμε το bullying. Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι ώσπου να βρούμε λύση σ' ένα πρόβλημα για το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει βρει λύση ούτε το πιο προηγμένο κράτος, θα ήμασταν άκαρδοι αν εκθέταμε τα παιδιά απέναντι σε ολόκληρη την κοινωνία. Απλώς φανταστείτε τι θα τραβήξει ένα παιδάκι αν μπει μέσα στην τάξη του και πει ότι έχει δύο πατεράδες.
Υπάρχουν κρυφοί ομοφυλόφιλοι οι οποίοι παρουσιάζονται στην τηλεόραση ως υπέρμαχοι της τεκνοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους, δηλαδή δεν τους καίγεται καρφάκι για το ότι το παιδί θα περάσει αυτό που φοβούνται να περάσουν οι ίδιοι ακόμα και ως ενήλικοι! Κανέναν από εκείνους που τίθενται υπέρ της τεκνοθεσίας δεν τους ενδιαφέρει αυτό κι όποιος δεν ενδιαφέρεται για τον ψυχισμό των παιδιών δε θα πρέπει να τεκνοθετεί παιδιά.

Εκ της διαχειρίσεως

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα