ISIS και η αυτοκαταστροφική Δυση

Η βλακεία στη Δύση είναι ανίκητη! Οι δυτικές κυβερνήσεις, οι αναρχοαριστεροί, τα ΜΜΕ  και οι ΜΚΟ προπαγανδίζουν ότι δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ίδιοι και ότι ο μουσουλμανικός κόσμος απαρτίζεται από 100 παραφυάδες όπως και ο χριστιανισμός .Και ότι μόλις ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό στηρίζει την ISIS και οπότε το «πολυπολιτισμικό μοντέλο» δεν κινδυνεύει και δύναται να προχωρήσει ακάθεκτα η υλοποίηση του .Επιπλέον αυτές τις ημέρες βλέπουμε στη Δύση τις μουσουλμανικές οργανώσεις  να καταδικάζουν με επιστολές την ένοπλη βία και κάποιες σε Γαλλία και Γερμανία προέβησαν σε τελετές στα τζαμιά υπέρ της μνήμης των νεκρών του Παρισιού της περασμένης Παρασκευής .
Όλοι οι παραπάνω καταδικάζουν απερίφραστα την ISIS και την ένοπλη βία .

Δεν είναι λοιπόν όλοι ίδιοι και μόλις το 1% των μουσουλμάνων επικροτεί τις πράξεις της ISIS ενώ το 99% του μουσουλμανικού κόσμου την καταδικάζει. Στην υφήλιο το Ισλάμ είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη θρησκεία  με 1,6-2 δισεκατομμύρια κόσμο .
0,01 χ 1.600.000.000 ή 0,01 χ 2.000.000.000 μας κάνουν 16-20 εκατομμύρια θιασώτες της οργάνωσης .Είναι περισσότεροι από όλους τους στρατούς του κόσμου μαζί .Μόλις οι 120.000 εξ αυτών είναι ήδη στρατευμένοι από την ISIS και πολεμούν στο Ιράκ και στη Συρία .Οι υπόλοιποι(15,9 ή 19,9 εκατομμύρια) ζουν διάσπαρτοι στη Μέση Ανατολή και την Αφρική και φυσικά ανάμεσα μας στη Δύση .Οι 8 αυτόχειρες τρομοκράτες δολοφόνοι του Παρισιού ήταν 8 άτομα στα 16-20 εκατομμύρια ανθρώπους που δυνητικά θα προέβαιναν στην ίδια πράξη .Από δω και στο εξής θα ζούμε στον τρόμο και οι υπόλοιποι τρομοκράτες θα χτυπάνε αλύπητα άμαχο πληθυσμό χωρίς να ξέρουμε το ΠΟΥ το ΠΩΣ και το ΠΟΤΕ.

Αν το ποσοστό 1% των εξτρεμιστών φαντάζει για κάποιους προπαγανδιστές μεγάλο, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι μόλις το 0,5% του μουσουλμανικού κόσμου συμπαθεί την ISIS και καθίστανται δυνητικοί μαχητές της .Άρα, κάνοντας την παραπάνω πράξη,  έχουμε 8-10 εκατομμύρια φανατικούς που προτίθενται να μας διαλύσουν. Το νούμερο σε απόλυτους αριθμούς είναι τεράστιο αλλά σε ποσοστά είναι πενιχρό (το 99,5% των μουσουλμάνων είναι νορμάλ!).

Οι προπαγανδιστές της Νέας Τάξης μπορούν να αντιδικίσουν σε αυτά τα νούμερα ισχυριζόμενοι ότι αυτό  το 1% είναι οι συμπαθούντες της οργάνωσης , αλλά μόλις το 1% αυτών θα προέβαινε σε τρομοκρατικές επιθέσεις αυτοκτονίας . Το 99% των 20 εκατομμυρίων επικροτούν απλώς τις πρακτικές της οργάνωσης αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έφταναν στο σημείο να θυσιαστούν για τους σκοπούς της.  Αυτοί είναι απλώς «free riders (τζαμπατζήδες)» και περιμένουν το 1% να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και οι πρώτοι να καρπωθούν το έργο των δεύτερων.  Άρα κινδυνεύουμε από το 0,01 χ 20.000.000= 200.000. Η ανθρωπότητα κινδυνεύει άμεσα από το 1% του 1% του μουσουλμανικού κόσμου που σε απόλυτους αριθμούς είναι 200.000 άτομα .Αν αυτοί δύνανται να ταξιδέψουν σε όλες τις πρωτεύουσες και συμπρωτεύουσες του κόσμου ,στα πλαίσια του πολυπολιτισμικού μοντέλου, ουδείς δύναται να νιώθει ασφαλής . 200.000 καμικάζι και σαμποτέρ δολοφόνοι σας φαίνονται λίγοι;

Δια της συνεχούς προπαγάνδας και του προσηλυτισμού που γίνεται μέσω internet και μέσω των χιλιάδων τζαμιών της Δύσης ,η ISIS καταφέρνει να εγκολπωθεί περισσότερους μουσουλμάνους .Οπότε στο παραπάνω ποσοστό (1% του 1% ήτοι 200.000 κομάντος αυτοκτονίας)  θα πρέπει να προσθέσουμε και όλους εκείνους τους «μετριοπαθείς» μουσουλμάνους που κατά την πάροδο του χρόνου θα ριζοσπαστικοποιούνται και θα μετατρέπονται σε εξτρεμιστές.

Η Δύση , στα πλαίσια του πολυπολιτισμικού μοντέλου και των ελευθεριών που τη διέπουν, αναγνωρίζει πλήρως το δικαίωμα του θρησκεύεσθαι των μουσουλμάνων, οπότε και το χτίσιμο και διατήρηση των Τζαμιών και Τεμενών στην επικράτεια της .Έχουμε 1000 περίπου τζαμιά στην Αγγλία ,2000 στη Γερμανία και σχεδόν 3000 στη Γαλλία ,συν τα αυτοσχέδια τζαμιά που εκτινάσσουν τον αριθμό σε απροσδιόριστα ασύλληπτα μεγέθη. Όλα αυτά είναι εστίες προπαγάνδας , ισλαμικής κατήχησης και προσηλυτισμού στην ISIS. 11.000 Ευρωπαίοι πολίτες αραβικής καταγωγής από το 2013 ταξίδεψαν στη Συρία μέσω Τουρκίας για να πολεμήσουν στο πλευρό της ISIS και το 20% αυτών έχουν επιστρέψει πίσω στις δυτικές χώρες τους ,έχοντας αποκτήσει τεχνογνωσία θανάτου .Τα πολυάριθμα τζαμιά θα γεννούν τρομοκράτες στο διηνεκές και οι δυτικές ελευθερίες και δικαιώματα αποτελούν ιδεολογικές και θεσμικές αγκυλώσεις στην πάταξη της τρομοκρατίας. Το πολυπολιτισμικό μοντέλο από μόνο του αποτελεί τροχοπέδη στην πάταξη της τρομοκρατίας, δίνει πάτημα και τροφοδοτεί την τρομοκρατία,  και εφόσον δεν το εγκαταλείπουν οι δυτικές  κοινωνίες , οι επιθέσεις σε αμάχους τελειωμό δεν θα έχουν.  Οποιουδήποτε  τύπου συγκέντρωση μαζών θα αποτελεί δυνητικό στόχο στο διηνεκές ( θέατρο, σινεμά, αθλητικοί αγώνες , πορείες πολιτικού περιεχομένου, μέσα μαζικής συγκοινωνίας όπως λεωφορεία μετρό τρένα πλοία και αεροπλάνα, σχολεία και πανεπιστήμια, πολιτικές συγκεντρώσεις , clubs διασκέδασης, εμπορικά κέντρα κτλ). Κάθε πτυχή του κοινωνικού βίου απειλείται άμεσα και εσαεί!

Η ISIS δεν είναι απλώς τρομοκρατική οργάνωση , είναι ιδεολογία και ολόκληρη κοσμοθεωρία. Ακόμα και τους επικεφαλής της οργάνωσης να σκοτώσεις , ακόμα και την ίδια την ISIS να εξουδετερώσεις με δυτική σταυροφορία, θα ξεπηδήσουν άλλες οργανώσεις  και θα ακολουθήσουν φαινόμενα μιμητισμού .Γιατί πολύ απλά η ISIS είναι ιδέα και τρόπος ζωής ! Πρέπει να σκοτώσεις την ιδεολογία για να νικήσεις.

Η πάταξη της τρομοκρατίας και η αποκατάσταση του αισθήματος της ασφάλειας στις δυτικές κοινωνίες , απ`όπου και αν το πιάσεις , σκοντάφτει στο μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας .  Δεν μπορείς να έχεις και τα δύο μαζί, ασφάλεια και πολυπολιτισμικότητα! Είναι ένα trade off μεταξύ δύο αντίθετων μεταβλητών.  Εφόσον οι δυτικές κοινωνίες έμμεσα (διότι δεν ερωτήθηκαν ποτέ δια δημοψηφίσματος) και σιωπηλά (διότι ποτέ δεν αντιστάθηκαν σε αυτό αλλά επιβράβευσαν δια της ψήφου τους τις κυβερνήσεις που το επέβαλαν) συναίνεσαν στην υλοποίηση του πολυπολιτισμικού μοντέλου, θα πρέπει να μάθουν να ζουν με τον τρόμο στο διηνεκές! Θα πληρώνουν υπέρογκους φόρους  και θα χρεώνονται με επιπρόσθετο δημόσιο χρέος για την κάλυψη των τεράστιων δημοσίων δαπανών ασφάλειας  (δαπάνες σε τεχνολογία και εξοπλισμό καταστολής συν τη  στελέχωση ανθρωπίνου δυναμικού). Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις από την άλλη θα δαπανούν τεράστιους πόρους για την αγορά υπηρεσιών security και μέρος αυτών θα μεταβιβάζονται στον καταναλωτή διαμέσου αύξησης των τιμών. Η τρομοκρατία θα δημιουργήσει μετασχηματισμούς στο οικονομικό σύστημα και θα επηρεάσει πολλούς κλάδους. Άλλοι θα συρρικνωθούν άλλοι θα ακμάσουν. Στο σύνολο της όμως η οικονομία θα συρρικνώνεται μιας και η τρομοκρατία από μόνη της είναι υφεσιακός παράγοντας και δημιουργεί τριγμούς στην επιχειρηματικότητα. Επιπλέον το οικονομικό μοντέλο της Μέρκελ και της Γερμανίας βασίζεται στη λιτότητα.

Λιτότητα μνημόνια και τρομοκρατία! Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο συνδυασμό ζωής.
Είναι καιρός να επιλέξουμε, αποκατάσταση της ασφάλειας ή Πολυπολιτισμικότητα; 


Μιχάλης Δέλτα (facebook: Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων)  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;