H Aρζή της Ασύμμετρης Πολυπολιτισμικότητας

                                 

« Όταν ένα πολυπολιτισμικό κράτος αποτελείται από δύο ή περισσότερες εθνοφυλετικές ομάδες, όπου μία από αυτές είναι σημαντικά και εγγενώς κατώτερη βάση ενός σημαντικού μέτρου, όπως είναι η παραγωγικότητα, το IQ, η πολιτιστική συμβολή, η εγκληματικότητα, ή ακόμη και η σεξουαλική ελκυστικότητα, αυτό αναπόφευκτα δημιουργεί αισθήματα κατωτερότητας, αποξένωσης και διαίρεσης, ειδικά σε μία δήθεν ισότιμη κατάσταση. Το σύγχρονο πολυπολιτισμικό κράτος, στη συνέχεια, ενεργεί ενστικτωδώς για να αντιμετωπίσει αυτή τη φυσική ανισότητα με επιείκεια, δημιουργώντας “θετικές διακρίσεις” και νομοθετώντας ενάντια στον γηγενή πληθυσμό, φτάνοντας στο σημείο του ρατσισμού εις βάρος των Λευκών » [Colin Liddell]


Tο κατάλαβες  Έλληνα ΑΝΤΙΦΑ ρομαντικέ  και εσύ χαζούλιακα  «ταξικέ» αγωνιστή; Όταν εισέρχονται μαζικά Αφγανοί ,Πακιστανοί Μπαγκλαντεσιανοί κτλ, οι οποίοι είναι πολιτισμικοί φορείς ,και όντας αυτός ο πολιτισμός ισλαμοκεντρικός. δεν επιδέχονται να κάνουν κανένα σκόντο και θα έχουμε αναπόφευκτα ρατσισμό εις βάρος των γηγενών από το νεοσυσταθέν πολυπολιτισμικό κράτος.
Εφόσον η επικρατούσα φυλή στη Δύση είναι η λευκή φυλή θα έχουμε ρατσισμό εις βάρος των λευκών.


Τα ΜΜΕ θα κάνουν τα στραβά μάτια στα εγκλήματα τους, οι αρχές θα κάνουν τα στραβά μάτια και θα επιδείξουν υπέρμετρη επιείκεια στις αξιόποινες πράξεις τους, θα τους δοθούν υπέρμετρα επιδόματα και αρωγή στην προσπάθεια του το κράτος να εξισώσει αυτές τις φυσικές ανισότητες .
Όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι από τρίτες χώρες είναι το χειρότερο εργατικό δυναμικό του κόσμου χωρίς πτυχία ,χωρίς τεχνογνωσία, χωρίς να ομιλούν άλλες γλώσσες πλην της δικής τους και με έναν βάρβαρο πρωτόγονο/κατώτερο πολιτισμό σε σχέση με το δυτικό.


Διαπιστώνουν ιδίοις όμμασι αυτή τη διαφορετικότητα και αυτή την κατωτερότητα τους και αυτό τους απομονώνει κοινωνικά και τους αποξενώνει . Η κοινωνική απομάκρυνση λειτουργεί με φυσικό τρόπο και από τις δύο πλευρές και γιαυτό βλέπουμε όλους αυτούς να μην συναναστρέφονται ακόμα και με λευκούς αναρχικούς,αριστερούς και κομμουνιστές . Οι δυτικοί αναρχικοί και κομμουνιστές τους στηρίζουν γενικά και αόριστα και αυτή τους η στήριξη συνήθως έγκειται στο να συγκρούονται με τους εθνικιστές και στο να  προβαίνουν σε δράσεις στήριξης τους, για αυτούς χωρίς αυτούς(πχ αντιρατσιστικά συλλαλητήρια ,μουσικά αντιρατσιστικά φεστιβάλ κτλ).  Αυτά τα κάνουν λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων(μαρξισμός)  οι οποίες δεν τους αφήνουν να δουν με καθαρό μάτι αυτές τις φυσικές ανισότητες.Αυτές οι φυσικές ανισότητες είναι μια διαπίστωση και δεν απορρέει από κάποια εμπάθεια ή ιδεολογία (πχ εθνικισμός).
Κοινωνικές συναναστροφές επί της ουσίας που να επιδεικνύουν κάποια κοινωνική ολοκλήρωση/ενσωμάτωση/αφομοίωση των αλλοδαπών με τους δυτικούς λευκούς  αναρχοκομουνιστές δεν έχουμε δει ακόμα.


Επιπλέον διακρίνω και μια ιδεολογική σχιζοφρένεια και στο στρατόπεδο των νεοφιλελεύθερων. Η αρωγή του νεοσυσταθέντος πολυπολιτισμικού κράτους προς τους αλλοδαπούς ,σε όλες τις ποικίλες εκφάνσεις της( επιείκεια,επιδόματα,κοινωνικές παροχές πρώτης εγκατάστασης κτλ), αποτελεί ένα είδος <<κρατικού παρεμβατισμού>> για να καμφθούν αυτές οι ανισότητες .Αυτός ο κρατικός παρεμβατισμός δεν συνάδει με τη νεοφιλελεύθερη λογική και κοσμοθέαση σε καμία των περιπτώσεων. Σοσιαλιστική κρατική παρέμβαση και νεοφιλελευθερισμός δεν πάνε μαζί .
Η πολιτική ορθότητα δεν αφήνει ούτε τους νεοφιλελεύθερους δυστυχώς να είναι συνεπείς στην ιδεολογία τους .


Ο νεοφιλελευθερισμός στην αγορά εργασίας σου λέει :είσαι ελεύθερος να έρθεις στη χώρα  και να ενταχθείς στο εργατικό δυναμικό και οι δυνάμεις της ζήτησης και προσφοράς εργασίας θα αποφασίσουν κατά πόσο θα απορροφηθείς από το σύστημα, σε ένα σύστημα στο οποίο ανταγωνίζεσαι με τους γηγενείς .
Σε μια δυτική αγορά εργασίας , οι αλλοδαποί αυτής της ποιότητας ανθρώπινου δυναμικού, δεν θα έπρεπε επ`ουδενί να βρισκόντουσαν σε αυτήν και αυτό το ποιοτικό gap καλύπτεται με  σοσιαλιστικού τύπου κρατικό παρεμβατισμό,τον οποίον ο νεοφιλελευθερισμός αποστρέφεται μετά βδελυγμίας. Το πολιτικό και το κοινωνικό κόστος δεν αφήνει τους νεοφιλελεύθερους να συζητήσουν μεταξύ τους τα αυτονόητα. Για τόσο λίγο βρε παλικάρια μου θα θυσιάσουμε την πατρίδα μας;


Θύματα αυτής της πολυπολιτισμικής ασυμμετρίας είναι όλοι οι συμπατριώτες μας που έπεσαν από το λεπίδι του Ισλάμ και δυστυχώς θα υπάρξουν πολλοί ακόμα μιας και ο κεντρικός σχεδιαστής αυτού του υποδείγματος (πολυπολιτισμικότητα) θα αργήσει πολύ ακόμα να αποδεχτεί ότι το μοντέλο του έχει αποτύχει παταγωδώς πανταχόθεν .


Μιχάλης Δέλτα (facebook: Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;