Μαύρος μουσουλμάνος μαθητής χτυπάει βάναυσα λευκή συμμαθήτρια του

Μαύρος μαθητής «ενσωματωμένος»(integrated) στα πλαίσια της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας» ξυλοκοπεί βάναυσα και ανερυθρίαστα λευκή συμμαθήτρια του. Ένα τέτοιο βάρβαρο περιστατικό δεν θα ελάμβανε ποτέ χώρα στη Δύση πριν την εισβολή των υπανθρώπων της Ασίας και της Αφρικής .


 Οι λόγοι που ο μαύρος έχει αυτή τη συμπεριφορά έχει να κάνει με την κοσμοθεωρία-κοσμοαντίληψη τους που διέπει την κουλτούρα και οπότε τη συμπεριφορά τους εν γένει :

1) Σύμφωνα με τις αρχές του Ισλάμ η γυναίκα πρέπει να είναι ταπεινή και υποχείριο του ανδρός .Στις ισλαμικές χώρες η γυναίκα που σηκώνει κεφάλι και βγάζει γλώσσα στους άντρες τσακίζεται ανελέητα. Στο Ισλάμ δεν υπάρχει η δυτική ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών.(Δεν υπάρχει το κριτήριο της ισότητας και της προστασίας της γυναίκας, βασική δυτική αρχή).

2) Η λευκή γυναίκα είναι Χριστιανή οπότε μια άλλη βασική αρχή του Ισλάμ είναι το «τσακίστε τους απίστους ανελέητα και μην κάνετε φιλίες και συμμαχίες με αλλοθρήσκους».(δεν υπάρχει το κριτήριο της ανεξιθρησκίας και της ανεκτικότητας στα πιστεύω του άλλου, άλλη βασική δυτική αρχή).

3) Η γυναίκα είναι λευκή και ο δυνάστης της μαύρος. Οι μαύροι μαθητές έχουν δεχτεί από το περιβάλλον τους προπαγάνδα κατά των λευκών και ότι οι τελευταίοι ευθύνονται για όλα τους τα δεινά ξεκινώντας από τις περιόδους των αποικιών των Γάλλων και των Άγγλων που τερμάτισαν με το πέρας του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου .Πας λευκός στα μάτια των μαύρων λογίζεται ως θύτης αποικιοκράτης και εξισώνεται με τους Αγγλογάλλους αποικιοκράτες της εποχής ,ασχέτως καταγωγής. (το κριτήριο της συλλογικής ευθύνης είναι η απαρχή του ρατσισμού και του φασισμού και είναι ανεπίτρεπτη αντίληψη στις δυτικές κοινωνίες).

Αυτή η κοπέλα θα μπορούσε να ήταν κόρη σας ή κοπέλα σας ή γυναίκα σας .Αυτά τα τρία σημεία που περιγράφω πιο πάνω είναι πυρηνική φυσική για εσάς; Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις ακριβώς ηλίθιε νεοραγιά; Αν δεν αντιλαμβάνεστε τη διαφορά μεταξύ της δικής τους κοσμοθεωρίας και βιοηθικής σε σχέση με τη δική μας, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να κατανοήσετε αυτά τα φαινόμενα αλλά ούτε και να επιβιώσετε στον επικείμενο πόλεμο πολιτισμών και θρησκειών που εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και θα λάβουν χώρα εντός των δυτικών κοινωνιών, μιας και οι βάρβαροι έχουν είδη παρεισφρήσει . Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;