Κεντρικός σχεδιασμός της εθνοφυλετικής αλλοίωσης των ευρωπαϊκών κρατών-εθνών



Σύμφωνα με στατιστική που διάβασα από την Eurostat, οι αλλοδαποί που ζουν στην ΕΕ αλλά έχουν γεννηθεί εκτός Ευρώπης είναι περί τα 35 εκατομμύρια.Αυτό με απογραφή που έγινε στις 1/1/2014.Από τότε έχουν αυξηθεί οι λαθρο-ροές πάρα πολύ και η επόμενη απογραφή θα γίνει τον Ιούνιο του 2016.
Αυτό χωρίς να λάβουμε υπ`όψιν μας τα τέκνα αυτών.

Ας λάβουμε λοιπόν ως δεδομένο ότι έχουμε 35 εκατομμύρια μουσουλμάνους που ζουν στην Ευρώπη .Αν αυτό το νούμερο το διαιρέσουμε με το δύο μπορείς αυτούς να τους κάνεις ζεύγη , οικογένειες δηλαδή.Αυτό το κάνουμε σαν υπόθεση εργασίας μιας και δεν γνωρίζουμε την ακριβή κατανομή τους κατά φύλο, με την αριθμητική του μπακάλη δηλαδή για να βγάλουμε κάποια πρόχειρα γρήγορα συμπεράσματα και να κάνουμε κάποιους συνειρμούς.

Οι δυτικές οικογένειες τεκνοποιούν βάσει εισοδηματικών κριτηρίων ενώ οι μουσουλμανικές βάσει παραδοσιακών και θρησκευτικών κριτηρίων και κάνουν κατά μέσο όρο 4 παιδιά ανά οικογένεια. Η μέση ευρωπαϊκή οικογένεια κάνει 1,3 τέκνα από την άλλη.Άρα ο μουσουλμανικός πληθυσμός αυξάνεται εκθετικά ενώ ο ευρωπαϊκός λευκός πληθυσμός μειώνεται γοργά.
Μέσα σε μόλις 20 έτη, άπαξ και αυτοί παραμείνουν σε αυτούς τους αριθμούς, οι 17,5 εκατομμύρια οικογένειες θα κάνουν 70 εκατομμύρια παιδιά: 35:2=17,5*4=70 
Άρα το 2035-2040 το πολύ, θα έχεις 105 εκατομμύρια μουσουλμάνους (τέκνα συν τους γονείς τους, 70+35=105) ενώ την ίδια ώρα θα έχει μειωθεί κατά πάρα πολύ ο λευκός πληθυσμός .
Δεν χρειάζεται να πάμε παρακάτω. 
Σε 30-40 χρόνια θα έχει τελειώσει η λευκή φυλή και η επικρατούσα ράτσα θα είναι αυτή που θα προκύψει από τις επιμειξίες , η «ευρασιατική νεγροειδής» .

Πως συμπεραίνεται αυτό; Τα τέκνα των μουσουλμάνων που θα εγκατασταθούν εδώ, τα 70 εκατομμύρια, θα πηγαίνουν στο σχολείο μαζί με τα δυτικά παιδάκια.
Μπορεί στο σπίτι να γίνονται δέκτες προπαγάνδας κατά των δυτικών και κατά των χριστιανών εν γένει, αυτό μιας και οι γονείς τους ήρθαν σε μεγάλη ηλικία και ήδη έχουν διαμορφώσει χαρακτήρα και το είναι τους, όμως τα παιδάκια τους το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους θα το περνούν με τα δυτικά παιδάκια στο σχολείο και αυτό θα συνεχίζεται μέχρι τα 18 τους χρόνια .
Η προπαγάνδα στο σπίτι στην αρχή θα τα κάνει αρκετά βίαια αλλά στη συνέχεια αυτό θα απομειώνεται λόγω και της τιμωρίας που θα εισπράττουν από τους δασκάλους αλλά και της κοινωνικής απομόνωσης .Στις αρχές αυτά θα κάνουν παρέα μεταξύ τους λόγω ομοιότητας θρησκείας και ενδυμασίας, αλλά και αυτό θα απομειώνεται σιγά σιγά μιας και αυτά προέρχονται από διαφορετικά έθνη και το μόνο που τους συνδέει είναι η θρησκεία τους .Η θρησκεία τους είναι εξαιρετικά ισχυρή συγκολλητική ουσία αλλά από μόνη της δεν φτάνει και δη όταν αυτά περνάνε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους με τα άλλα παιδάκια στα σχολεία .

Στην αρχή θα κάνουν γκέτο και θα κάνουν παρέα μεταξύ τους ,όμως πολύ γρήγορα θα εξοικειωθούν στο νέο πολυπολιτισμικό τους περιβάλλον . Όταν όλα αυτά τα παιδάκια (δυτικά και μη) γίνουν 30-35 ετών πλέον θα μπορούν να ζευγαρώνουν και να τεκνοποιούν μεταξύ τους κατά το δοκούν χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς .Οι Λευκοί με τους Μαύρους ,οι Μαύροι με τους Ασιάτες, οι Ασιάτες με τους Λευκούς κτλ.
Ο Ευρωπαίος του μέλλοντος(περί το 2060μχ) θα μοιάζει φυσιογνωμικά με τον σημερινό Αιγύπτιο ή Σύριο και ο πολιτισμός που θα επικρατήσει θα είναι αυτός που θα προκύψει από τη φυλετική επιμειξία . Κάποιοι το αποκαλούν σχέδιο Richard Nikolaus Coudenhove Kalergi άλλοι το αποκαλούν σχέδιο Thomas Barnet.

Ασχέτως σε ποιον ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα αυτού του σχεδίου, τα αποτελέσματα του είναι εξόχως ορατά σε όποιον δύναται να κάνει συνειρμικές σκέψεις και ο Έλλην είναι έλλογο ον, πλην του νεοδημοκράτη! Ο νεοδημοκράτης δεν είναι Έλλην.Είναι συγκατανευσιφάγος της ντόπιας και αλλοδαπής ολιγαρχίας ,ένεκα 400 χρόνων ραγιαδισμού, και αναγάγει συστηματικά τη βούληση του ολιγάρχη σε «επιστημονικό» λόγο και σε «μεστή» πολιτική σκέψη.Αν κάποιος νεοδημοκράτης θίγεται, ας μας εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ της έννοιας του ραγιαδισμού και της πολιτικής του σκέψης.

Δεδομένο ότι αυτό το φυλετικό και πολιτισμικό «μπόλιασμα» γίνεται βεβιασμένα και τεχνητά ,θυμίζει τακτικές κοινωνικής μηχανικής ή ευγονικής.Απ`ότι φαίνεται έχει σχεδιαστεί κεντρικά από τα κέντρα των Βρυξελλών και από το στάδιο του στρατηγικού σχεδιασμού έχουμε περάσει στο στάδιο της υλοποίησης .Έχει προαποφασιστεί για εμάς χωρίς εμάς από το γραφειοκρατικό τέρας των Βρυξελλών στο οποίο έχουμε αποκεντρώσει όλες τις εξουσίες μας. Δεν ευθύνεται λοιπόν εξ ολοκλήρου ο Σύριζα ενώ η ΝΔ, τάχα μου τάχα μου, αντιστεκόταν με νύχια και με δόντια.Απλά τα κεντρικά της ΝΔ δεν έλεγαν την αλήθεια στον κόσμο, ότι δηλαδή η ίδια η ΕΕ το είχε ήδη προαποφασίσει. Θεώρησαν σκόπιμο λοιπόν για λόγους μικροπολιτικής, ένα θέμα που σχεδιάστηκε εκτός Ελλάδας να το λύσουν εντός διαμέσου της ιδεολογικής κόντρας μεταξύ αριστεράς και δεξιάς. Οι αριστεροί τους θέλουν ενώ οι δεξιοί όχι! Η μόνη διαφορά μεταξύ ΝΔ και Σύριζα ως προς το μεταναστευτικό ήταν η ένταση με την οποία λάμβανε χώρα η λαθρομετανάστευση. Με τον Σύριζα η διαφορά είναι ότι αυτή η ένταση μεγιστοποιήθηκε.

Ο κεντρικός τρόπος λήψης της εν λόγω απόφασης απορρέει από τον τρόπο που η ΕΕ αντιμετωπίζει το πρόβλημα.Όχι μόνο δε μάχεται τη λαθρομετανάστευση αλλά την αποδέχεται και την καλωσορίζει .
Αν ήθελε να το αντιμετωπίσει θα το έπραττε με κεντρικό σχεδιασμό όπως αντιμετώπισε κεντρικά και το ζήτημα της Ρωσίας.Δεν θα έδιδε νόμιμα έγγραφα στους λαθρομετανάστες ούτε άσυλο, θα κατέβαζε φρεγάτες να φυλάξει τα υδάτινα σύνορα της και θα συνέθλιβε τις χώρες που αποτελούν κέντρα διανομής του δικτύου διανομής (Λιβύη ,Τουρκία) με οικονομικές κυρώσεις και αποκλεισμούς, διπλωματικά επεισόδια, δεν θα χρηματοδοτούσε δόλιες ΜΚΟ και δεν θα έθετε επικεφαλής για το μεταναστευτικό επιτρόπους ιδεολογικά υπέρ της πολυπολιτισμικότητας (Cecilia Malmstrom) κτλ .

Στο ζήτημα της Ρωσίας ΕΕ και ΗΠΑ έχουν απόλυτη ταύτιση εξωτερικής πολιτικής.Έδρασαν καίρια και αποφασιστικά και η λήψη της απόφασης πάρθηκε κεντρικά! Εν συνεχεία το κέντρο επέβαλε στις χώρες μέλη της περιφέρειας την υποχρέωση να περάσουν σε οικονομικές κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας .
Στο ζήτημα της μετανάστευσης λείπει αυτή η κεντρική απόφαση και το κέντρο έχει αφήσει την περιφέρεια στο έλεος της, μιας και το κάθε ένα από τα κράτη μέλη της περιφέρειας δε δύναται να αντιμετωπίσει επιχειρησιακά ένα πρόβλημα που το ξεπερνάει .

Πάμε στο κομμάτι των αποδείξεων τώρα .
1)Δείτε το επίσημο site της Ευρωπαϊκής επιτροπής.Ένας υπερεθνικός οργανισμός που θέλει να τσακίσει τη μετανάστευση έχει ιστοσελίδα για την <<ολοκλήρωση>> τους; Κατασκευάζει και ειδικούς δείκτες ενσωμάτωσης(integration indexes); : 
https://ec.europa.eu/migrant-integration/

2)ΕΛΙΑΜΕΠ= ελληνικό ίδρυμα εξωτερικής και ευρωπαϊκής επιτροπής.Είναι ένας οργανισμός σε αγαστή συνεργασία με την Κομισιόν και χρηματοδοτείται από αυτήν.Θα δείτε μέσα ημερίδες για την ομαλή ενσωμάτωση των μεταναστών , εκδηλώσεις και λοιπά event.Επίσης έχει και ενότητα έρευνα και θα βρείτε πολλούς σύνδεσμους που θα σας παραπέμψουν σε επίσημα ευρωπαϊκά site : http://www.eliamep.gr/

3) Δηλώσεις Χρυσόγονου ,ευρωβουλευτής Σύριζα, ο οποίος αποκαλύπτει τα παραπάνω συμπεράσματα : https://www.youtube.com/watch?v=Fy9I6IQ3bjE

Υ.Γ. Αν εσείς νομίζετε ότι με αυτόν τον τρόπο η ΕΕ αντιμετωπίζει και απομακρύνει τον κίνδυνο που απορρέει από τη μετανάστευση, ας δούμε πως οι σοβαρές χώρες αντιμετωπίζουν τη μετανάστευση , καίρια και αποφασιστικά! :
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: 
https://www.youtube.com/watch?v=hSkKsUI2M-4

Μιχάλης Δέλτα-(Facebook: Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;