Τι είναι ο νομικός πλουραλισμός στα πλαίσια της εφαρμογής του μοντέλου της πολυπολιτισμικότητας

Είμαστε στο 2016 και κάποιοι λαοί ζουν ακόμα στο σκότος .Δείτε ήθος και πολιτισμό! Όλοι αυτοί που έρχονται εδώ είναι κατά πλειοψηφία άντρες ηλικίας 20-40 ετών και έχουν ήδη διαμορφωμένη συνείδηση και έχουν χαλιναγωγηθεί με αυτά τα ήθη και έθιμα και είναι φορείς αυτού του «πολιτισμού».

Με αυτούς τώρα τους κάφρους θα πρέπει να μοιραστούμε τη γη μας . Πρώτα θα χτίσουν τεμένη μνημεία και χώρους λατρείας που θα αποτελέσουν κέντρα συσσώρευσης. Έπειτα θα μαζευτούν εκεί και θα επικρατήσει <<νομικός πλουραλισμός>>: δηλαδή θα εφαρμόζουν άτυπα το σύνολο των άγραφων νόμων που κουβάλησαν μαζί τους από τις πατρίδες τους και με τους οποίους μεγάλωσαν και πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι του είναι τους και modus vivendi .
Ενώ για εμάς τους υπολοίπους θα ισχύει το ελληνικό σύνταγμα , η ελληνική και η κοινοτική νομοθεσία.Αυτό είναι ο «νομικός πλουραλισμός».

Οι περιοχές οι οποίες θα αποτελέσουν γκέτο θα είναι απροσπέλαστες για τους λευκούς και για τους μη ανήκοντες στον τρόπο ζωής των μουσουλμάνων , των Ινδών και των λοιπών κάφρων .Το βλέπουμε παντού στην Ευρώπη αυτό. Σε εκείνες τις περιοχές η αστυνομία θα κάνει τα στραβά μάτια για τα αίσχη που θα τελούνται , όπως γίνεται στις περιοχές των «Ρομά» και στα γκέτο των μαύρων της Αμερικής . 
Αυτή είναι η «πολυπολιτισμικότητα» που ευαγγελίζονται οι νεοταξίτες .Ένα υπόδειγμα φτιαγμένο εντελώς στο πόδι, ένα κοινωνικό μόρφωμα χωρίς ουδεμία πρακτική απόδειξη για τη βιωσιμότητα του .Αυτό το πείραμα κοινωνικής ευγονικής αποτελεί ωρολογιακή βόμβα για τον πολιτισμό μας και για τα γυναικόπαιδα μας . 
Αυτά που για εμάς θα είναι άγραφοι νόμοι που θα εφαρμόζονται στα γκέτο, για την Ινδία είναι γραπτός νόμος και εφαρμόζεται από την κρατική μηχανή .Αυτό υποδηλώνει το εύρος της σήψης και της βαρβαρότητας που επικρατεί στην Ινδία και το πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί οι πληθυσμοί που έρχονται εδώ και στις προαναφερθείσες ηλικίες. 

Αυτό είναι το κλου της υπόθεσης, αυτοί που έρχονται εδώ έχουν μεγαλώσει με αυτά τα ήθη και έθιμα και οι νεοταξίτες ισχυρίζονται ότι οι κάφροι θα ασπαστούν το δυτικό τρόπο ζωής και τις δυτικές αξίες.Το ισχυρίζονται αυτό γιατί η ΔΥΤΙΚΗ ιδεολογία τους τους εξηγεί (αναπόδεικτα) ότι αυτά τα ήθη και έθιμα είναι κατάλοιπα του «δυτικού ιμπεριαλισμού» των τότε αποικιών και του καπιταλισμού εν γένει . Όταν θα λαμβάνουν χώρα και στην πατρίδα μας τα ίδια φαινόμενα,βιασμοί δολοφονίες λιθοβολισμοί κτλ, στην αρχή τα ΜΜΕ και οι νεοταξίτες θα τα κρύβουν και όταν δεν θα μπορούν να τα κρύβουν, θα τα δικαιολογούν λέγοντας ότι.....«δεν πειράζει, τα έκαναν αυτά οι καημένοι γιατί πεινάνε»!!!! 
Επιστροφή στο Μεσαίωνα και στη βαρβαρότητα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;