Οι 3 θεμελιώδεις απάτες της εβραϊκής προπαγάνδας και η πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών


H πρώτη μεγάλη ψευδαίσθηση  που προξενεί η  ιουδαϊκή προπαγάνδα είναι τα τραγελαφικά περί αντισημιτισμού.Οι Εβραίοι αποτελούν μόλις το 8% των Σημιτικών φύλων και όταν τους κατηγορήσεις για τις πρακτικές τους σε λένε αντισημίτη, λες και έχεις κάτι με τους Άραβες, που οι ίδιοι οι Ισραηλίτες κομματιάζουν!Το καλοκαίρι του 2014 οι Ισραηλίτες έσφαξαν 2200 Παλαιστινίους άραβες εκ των οποίων τα 400 ήταν βρέφη.Αυτό το έκαναν ως άσκηση φιλοσημιτισμού;  Είναι σαν κάποιος να βρίζει τους Έλληνες και να του πεις είσαι αντιευρωπαίος ή αντιλευκός!Την ίδια βάση και λογική έχουν και τα δύο σκεπτικά.

Μια δεύτερη καραμπινάτη απάτη της ιουδαϊκής προπαγάνδας είναι ο παράγοντας «μίσος».Τρελή απάτη!!!!
Πρέπει να εξηγήσουμε κάποτε σε αυτή τη χώρα τη διαφορά μεταξύ της απέχθειας και του μίσους.Όταν βλέπουμε αυτές τις πρακτικές οι οποίες ανακυκλώνονται στο χρόνο και όταν οι υπόλοιποι Εβραίοι που δεν μετέχουν σε αυτές, ούτε τις καταδικάζουν, ούτε τις κατονομάζουν,  και δεν παίρνουν ποτέ ξεκάθαρη στάση αλλά κάνουν τον «Κινέζο», το αποτέλεσμα είναι μια συνολική απέχθεια. Η δήθεν κόντρα μεταξύ «σιωνιστών» και «αντισιωνιστών» Εβραίων είναι μια καραμπινάτη απάτη εφόσον οι αντισιωνιστές Εβραίοι ποτέ δεν κατονομάζουν τους σιωνιστές αλλά μιλούν γενικά και αόριστα περί σιωνισμού. Λίστα με ονοματάκια δεν μπορούν να συντάξουν για να ξέρουμε και εμείς ποιοι είναι οι εχθροί της ανθρωπότητας; Η απέχθεια υποδηλώνει μια παθητική αμυντική στάση ενώ το μίσος μια ενεργητική κατάσταση .Άλλο το βλέπω τι κάνεις και δεν σε γουστάρω με τίποτα και άλλο το θέλω το κακό σου και θα σε βλάψω με όλες μου τις δυνάμεις, πράγμα που κάνουν αυτοί σε αυτούς που θίγουν τα συμφέροντα τους. Η απέχθεια είναι η εύλογη «αντίδραση» στις ιουδαϊκές πρακτικές οι οποίες αποτελούν τη «δράση».Όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση. Η απέχθεια μπορεί να εξελιχθεί σε μίσος και σοβινισμό όταν η ένταση της «δράσης» είναι συνεχής και ξεπεράσει τα όρια του ανεχτικού. Τότε μόνο ένας μωρός τω πνεύματι ή κάποιος πράκτορας  θα καταδίκαζε την «αντίδραση» αφήνοντας τη «δράση» στο απυρόβλητο. Ο δρων δεν μισεί αλλά μισεί ο αντιδρών; Αν ναι, τότε κάπου υπάρχει πνευματική βλάβη.

Μια τρίτη απάτη είναι ότι όποιος δεν τους γουστάρει και μιλάει άσχημα για αυτούς είναι ΝΑΖΙ εξ ορισμού. Δηλαδή σώνει και καλά είναι εθνικοσοσιαλιστής και νοσταλγός του Χίτλερ.Ο Προυντόν και ο Ροζέ Γκαρωντύ ήταν νεοναζί; Ο ένας αναρχικός και ο άλλος μαρξιστής αντισταλινικός. Η ιουδαϊκή προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ ποτέ δεν αποδομεί το περιεχόμενο των συγγραμμάτων αλλά τον ίδιο τον συγγραφέα, χαρακτηρίζοντας τον ως αντισημίτη, ΝΑΖΙ, ταγματασφαλίτη, ρατσιστή κτλ.

Συνοψίζοντας τις τρεις μεγάλες απάτες, αν κάποιος μιλήσει εναντίον των Εβραίων είναι αντισημίτης ,διακατέχεται από μισαλλοδοξία και είναι νεοναζί .


Εθνικισμός στο Ισραήλ στο φουλ και πολυπολιτισμός και εκφυλισμός στις πατρίδες των άλλων.
«Τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας πάλι δικά τους ».Όλοι αυτοί οι διεθνείς ολετήρες Αμερικανοεβραιοσιωνιστές των ΗΠΑ που επιβάλλουν και χρηματοδοτούν με πακτωλούς χρημάτων στα έθνη των άλλων τον «πολυπολιτισμό» και τον «αντιρατσισμό» , τους γάμους ομοφυλοφίλων και τις τεκνοθεσίες , βγάζουν τον κακό σκασμό όσον αφορά τα τεκταινόμενα στη μητρόπολη τους το Ισραήλ. Δύο μέτρα και δύο σταθμά και αποσιώπηση όλων των μη πολιτικά ορθών δημοσιευμάτων που έχουν να κάνουν με το Ισραήλ . Το Ισραήλ μπορεί να είναι όσο εθνικιστικό αλλά και εθνικοσοσιαλιστικό θέλει .Μπορεί να έχει στρατόπεδα συγκέντρωσης και να κάνει και εκκαθαρίσεις .Μπορούν όλοι οι θεσμοί και μηχανισμοί του κράτους να είναι ενωμένοι-φασιστικά- σαν μια γροθιά για να επιβάλλουν τη διατήρηση του πολιτισμού και την καθαρότητα του αίματος .Αυτό θα το κρατάμε ένοχο μυστικό και δεν θα το μνημονεύουμε στα ΜΜΕ της Δύσης .

Αυτή η ορθότατη και επαινετέα στάση του Ισραήλ να διατηρήσει τον πολιτισμό του ακέραιο και την θρησκεία του,δεν προπαγανδίζεται προς τα έξω ώστε να δεχθεί το ίδιο το Ισραήλ την καταδίκη που υφίστανται τα υπόλοιπα κράτη και τα πολιτικά κόμματα τους .
Οι Εβραίοι των ΗΠΑ (εκεί υπάρχει το πρόβλημα) κρατούν κρυφή την-άψογη-στάση του Ισραήλ και προωθούν και επιβάλλουν στους άλλους την αντεθνική και αποσαθρωτική ατζέντα τους .Είναι η πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών .
Που είναι ο Κάμερον, ο Σαρκοζί, ο Τσίπρας, η Μέρκελ κτλ να καταδικάσουν το-σχεδόν- «εθνικοσοσιαλιστικό» Ισραήλ και να βάλλουν κατά του «Φύρερ» Νετανιάχου; Διότι αν αυτές οι μαριονέτες/αχυράνθρωποι των Εβραίων των ΗΠΑ ήταν ανεξάρτητοι και τις πίστευαν όλες αυτές τις μεταρρυθμίσεις, θα πίεζαν την κυβέρνηση του Ισραήλ να συμμορφωθεί στο νέο status quo . 

Όταν κάποιος Ελληνόφωνος γραικύλος σας αποκαλεί φασίστες ,φοβικούς,ρατσιστές κτλ, αυτομάτως θα του κάνετε μνεία του τι συμβαίνει στο Ισραήλ και θα περνάτε στην αντεπίθεση κάνοντας του την εξής ερώτηση: «καταδικάζεις το κράτος του Ισραήλ ως ένα νεοναζιστικό και ρατσιστικό κράτος; Καταδικάζεις τη μεταναστευτική πολιτική του Ισραήλ ως μια ρατσιστική ,ξενοφοβική και φασιστική πολιτική; ».
Εγώ την έχω κάνει την ερώτηση αυτή σε κάποιον μισέλληνα του περιβάλλοντος μου και έμεινε αποσβολωμένος.
Αν δε τολμήσει και πει ΝΑΙ την καταδικάζω, αυτομάτως περνάς στην αντεπίθεση λέγοντας του ότι είναι αντισημίτης και αρνητής του ολοκαυτώματος .Στους νεολογισμούς και προπαγάνδα των μισελλήνων απαντάμε πάντα «τρολάροντας» τους .

Το Ισραήλ είναι το πιο εθνικιστικό κράτος στον πλανήτη (και πάρα πολύ καλά κάνει και το επικροτούμε εις το έπακρον)  και οι ομοεθνείς τους εξ Αμερικής, που σιγοντάρουν το Ισραήλ με ποταμούς επιδομάτων και βοηθημάτων από όλες τις μπάντες, φροντίζουν στα ΜΜΕ των υπολοίπων δυτικών να μη γίνεται μνεία τίποτα το «politically incorrect»  που έχει να κάνει με την εν λόγω χώρα. Το Ισραήλ εθνικιστικό με ατόφιο τον πολιτισμό του ,την θρησκεία του και την καθαρότητα της φυλής του.........και......... όλα τα άλλα κράτη της Δύσης «πολυφυλετικές ρώσικες σαλάτες».
 Δεν επιφέρουν το χάος μόνο στις χώρες της «Ευρύτερης Μέσης Ανατολής» διαμέσου του φιάσκου των «Αραβικών ανοίξεων», αλλά σαρώνουν δια της αθρόας μετανάστευσης και των νεοταξικών κοινωνικών μεταρρυθμίσεων και τα έθνη της Ευρώπης . Ότι γουστάρουν κάνουν τα παλικάρια.Όποιος έχει λεφτά σε αυτόν τον πλανήτη δύναται να επιβάλλει την τρέλα του, ακόμα και τον μισανθρωπισμό του,  και αυτός που πληρώνει έχει πάντα δίκιο!
 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η περίφημη ρήση του Γεννάδιου Σχολάριου. Άλλη μια μεγάλη απάτη των νεοπαγανιστών λωποδυτών κατά της Ελληνορθοδοξίας

Κιναιδισμός και ψυχοπνευματικά προβλήματα

Ποιοι άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδος;